Big Pharma klokkenluider: Coronavaccin zal bij 97% van de vrouwen sterilisatie veroorzaken!

Van de 63 vrouwen, die door GSK met het anti-hCG-antigeen in het vaccin werden getest, werden er 61 onvruchtbaar, terwijl het bij mannen de mannelijke seksuele organen ernstig aantastte.

 

Ben Fellows komt uit de groep www.govote.org.uk, en rapporteerde deze informatie eerder dit jaar, ontvangen van een klokkenluider van GlaxoSmithKline, over een van deze ingrediënten in het vaccin(s), dat momenteel wordt uitgeprobeerd op menselijke proefkonijnen. De insider van GSK geeft aan, dat bepaalde genderspecifieke antigenen in de vaccins schadelijk zullen zijn voor de vruchtbaarheid van de mens.

Wie voert de vaccinproef uit en met wie werkt hij samen?

Dr. Andrew Preston van het Milner Center for Evolution aan de Bath University voert de proef uit. Hij kreeg een subsidie ​​van 28 miljoen pond van, ja, u raadt het al… de Bill & Melinda Gates Foundation. Zijn medewerkers zijn: Dr. Eric Harvill van Penn State U., die een subsidie ​​van 10 miljoen pond kregen van Gates; Dr. Ernst uit U. uit Baltimore kreeg 7 miljoen pond (2,9 van Gates; de rest van NIAID, gerund door Fauci); Dr. Caroline Colijn – 14,5 miljoen; Drs. Philippe Dehottay en Philippe Goffin. En Preston werkt samen met GSK Biologicals, dat in België de grootste productiefaciliteit voor vaccins ter wereld heeft; ze produceren maar liefst 2 miljoen doses van meer dan 30 vaccins per dag!

Het vaccin is reeds gemaakt.

Deze Big Pharma klokkenluider stuurde informatie in, waarin hij beweert dat het vaccin reeds is gemaakt en verschillende antigenen en een ‘brouwsel van chemicaliën’ bevat, waarvan sommige schadelijk kunnen zijn.

 

Dit zijn onder andere de ingrediënten van het vaccin en hun uitwerkingen:

1  Anti-hCG-antigeen: dit veroorzaakt onvruchtbaarheid bij vrouwen.

2  Dit antigeen wordt ook gecombineerd met OLH en 37 aminozuur carboxy-terminale peptiden, bekend als CTP. Het principe van dit anti-hCG-antigeen is om antilichamen te produceren, die zich combineren met hCG, om het inactief te maken. Van de 63 vrouwen die door GSK met het anti-hCG-antigeen werden getest, werden er maar liefst 61 onvruchtbaar! 

3  Mannelijke vaccins gebruiken het anti-GnRH-antigeen, dat de testikels verkleint. Het verlaagt ook de testosteronniveaus, en er is een duidelijke atrofie van de prostaat (afname van de weefsel- of orgaanmassa). Het is een sperma-specifiek mitrochondriaal antigeen. En wanneer het aangetaste sperma de vrouwelijke eicel bereikt heeft, is er simpelweg niets af te leveren, vanwege de mitochondriale DNA-schade van het sperma. Dit werd ooit eerder getest op bavianen, en er bleek verminderde vruchtbaarheid bij de vrouwtjes.

Mannen die hiermee gevaccineerd zijn, kunnen dus, let op!… niet-gevaccineerde vrouwen onvruchtbaar maken!

Dus je hebt het vaccin zelfs niet eens ‘nodig’ als vrouw zijnde, om onvruchtbaar te raken.
Als dit type vaccin doorgaat, zou het steriliteitsverschijnsel de komende 7-10 jaar niet opgemerkt worden bij de bevolking. Na deze periode van 7-10 jaar zal er echter een explosie te zien zijn: de populatie zal dan binnen een paar jaar dramatisch afnemen. Er zal ook een afname van de hele wereldbevolking zijn, naarmate de omvang van de distributie van de vaccins.

Het vaccin bevat tevens kankerverwekkende chemicaliën.

Er zullen wetenschappers worden verzameld, die niet verbonden zijn met GSK of de Bill & Melinda Gates Foundation. Deze wetenschappers zijn al stilletjes naar voren gekomen.
We kijken dus naar een grootschalig plan van de Illuminati om de bevolking terug te dringen, wat al jaren het plan van Bill Gates is.

 

Vaccine whistleblower: New vaccine causes sterility in 97% of women!

A video report by David Knight, a banned video

 

Gates in zijn eigen woorden

Wat zouden we anders verwachten? Bill Gates was er open over. Gates heeft in talloze universitaire en openbare lezingen op tv over de hele wereld duidelijk gemaakt, dat zijn belangrijkste doelstellingen, bij het gebruik van vaccins, sterilisatie en depopulatie zijn. Dit is dus al bekend; hij doet precies wat hij zei dat hij zou doen.

 

You may also like