Begrafenisondernemer & balsemer vindt aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters en vezels

Reeds in november 2020 begon Richard Hirschman deze onnatuurlijke bloedklonters en vreemde vezelachtige structuren te ontdekken, en hij was niet de enige.

Dit zijn geen gewone bloedstolsels.

Als onderdeel van het balsemingsproces, worden de aderen van de overledene eerst ontdaan van al het bloed.

Gecertificeerde begrafenisondernemer en balsemer, Richard Hirschman, heeft daarbij een opzienbarende ontdekking gedaan in de lichamen van overleden mensen, en komt er nu, na ruim 1 jaar mee naar buiten.
Hij onthulde dat hij slagaders en aders ziet, die gevuld zijn met combinaties van onnatuurlijke bloedstolsels en vreemde vezelachtige materialen, die het hart en vaatstelsel volledig vullen en dus verstoppen! In zijn ruim 20 jaar ervaring in de balseming industrie, heeft hij dit nog nooit eerder gezien.

Hirschman onthulde, dat hij had overlegd met anderen in zijn industrie, die tot voor kort ook nooit zoiets hadden gezien. Zij vertelden hem, dat ook zij deze vreemde ontdekking deden in de lichamen die zij onderzochten.

Lange rekbare, vezelachtige klonters of wormachtige structuren

De heer Hirschman verklaarde dat deze stolsels, of wormachtige structuren, onder een microscoop sterk lijken op gevaccineerd bloed. Echter, hij heeft nog nooit iets van deze omvang gezien! Hij meldde dat hij deze lange, rekbare, vezelachtige bloedklonters begon te zien in november 2020, en dat ze vervolgens steeds vaker werden aangetroffen in 50% van de lichamen die hij onderzocht. Vandaag ligt dat percentage dichter bij de 80%!

“Ik weet niet hoe iemand zou kunnen leven met zoiets binnenin hem”, zegt hij.

 

Ook zei hij dat hij in staat was om te bevestigen, dat sommigen van de overledenen met deze bloedstolsels inderdaad de Covid-19 vaccins hadden gekregen, maar hij kon niet bevestigen dat ze allemaal waren gevaccineerd, of wat specifiek de oorzaak is van de toename van deze meestal lange bloedstolsels in de bloedsomloop van de overledenen.

We weten immers dat de vaccindoden worden weggeschreven als sterfgevallen aan Covid, waardoor het zeer moeilijk wordt om dit te achterhalen.

Toename van sterfgevallen door hartaanvallen en beroertes

De heer Hirschman voegde eraan toe, dat hij een toename heeft gezien van sterfgevallen, als gevolg van hartaanvallen en beroertes, die op zijn balsemtafel komen. Met een toenemend aantal bloedstolsels zoals deze, is dat natuurlijk geen verrassing.

Anderen in zijn vakgebied voelen zich nerveus en ongerust over wat zij in toenemende mate vinden, aldus Hirschman, die eraan toevoegt:

“Als dit veroorzaakt wordt door het vaccin – en mijn gevoel zegt van wel, – dan kan ik dat niet bewijzen. Maar als dit veroorzaakt wordt door het vaccin, stelt u zich dan eens voor hoeveel mensen er in de toekomst zullen sterven, omdat mensen niet kunnen leven met dit soort substanties, die rondzweven in hun bloedvaten.”

 

Hirschman vond het ook verbazingwekkend hoeveel mensen er de laatste tijd sterven aan hartaanvallen en beroertes, en zei:

“Als één van deze kleine vezelachtige weefsels in de hersenen terechtkomt, krijg je een beroerte. Als het in je hart komt, leidt het tot een hartaanval.”

 

Nadat hij in november had gemerkt dat er veel gebalsemde mensen waren, met wat hij ‘wormen’ noemt, begon hij de aantallen eens bij te houden en zelf te documenteren.
Deze maand alleen al, hadden van de 35 mensen, die hij persoonlijk had gebalsemd, 20-24 mensen deze wormen. “Onnodig te zeggen, dat dit onmiddellijk moet worden onderzocht, zo niet uit respect voor de overledene, dan toch om uit te sluiten of deze lange, vezelige bloedklonters inderdaad een fysiologisch gevolg zijn van de Covid-19 vaccins.”

Als ze geen gevolg zijn van de Covid-19 vaccins, wat anders dan kan dit in toenemende mate veroorzaakt hebben sinds november 2020?

 

Bron:

https://dailyexpose.uk/2022/01/28/embalmers-find-veins-arteries-filled-with-never-before-seen-rubbery-clots/

You may also like