Apotheker onthult horror over vaccins | Apotheek betaalt $ 6.500 per week om mensen te euthanaseren

Medisch personeel krijgt extra uitbetaald per week, om naar verpleeghuizen te gaan en daar de dodelijke injectie te geven.

Dit is de beste eerstelijns zorgverlener die ik heb gezien, die alles aan het licht brengt over wat er momenteel gaande is in de farmacie. De video bevat veel nooit eerder gegeven informatie.

De dingen kwamen uiteindelijk tot een hoogtepunt op het werk van deze dame, met betrekking tot het feit dat ze niet was bereid om ouderen en baby’s te doden: de Covid vaccins te geven.

Apotheken krijgen veel geld

Medisch personeel krijgt extra uitbetaald, om naar verpleeghuizen te gaan en daar de dodelijke injectie te geven. De vaccins zijn eigendom van de ‘overheid’. Moord betaalt goed! Voor sommige mensen is geld belangrijker dan wat dan ook, of hun positie of zekerheid van een baan of erkenning of aanzien.

Ze zegt, dat vaccins niet zijn inbegrepen in het vaccin compensatiefonds (fonds voor schadeloosstelling), en meer dan 90% van de gevaccineerden wordt volledig geweigerd.

Ik heb de originele bron voor deze video kunnen vinden, wat sommigen helaas niet vermelden als bron in hun website. Download en deel dit nu het nog kan:

 

HEADS UP!**PHARMACIST TELLS VACCINE HORROR STORIES. CVS PHARMACY PAYS $6,500WK TO EUTHANIZE PEOPLE**

Of bekijk de video hier.

 

Bron-video met ondertiteling optie:

CV_19 VACCINES, VACCINATORS, AND THE U.S.

 

Deze video zal waarschijnlijk niet lang op het YouTube platform blijven staan…

“Ik probeer enkele zeer belangrijke details te delen. Aarzel niet om deze video onmiddellijk te kopiëren en te delen als je kunt. Ik heb vijf dagen geleden geprobeerd om deze video te posten…
Ik bid voor onze medische gemeenschap, en ook voor alle mensen in de wereld, die niet beseffen wat hen wordt aangedaan,

Veel liefde voor iedereen! Gods zegen”

 

You may also like