Apotheekmanager stapt op en roept over de winkel intercom: ‘Ik zal dit gif niet aan mensen geven!’

Deze apotheekmanager had er genoeg van. Ze liep naar de intercom in Cortez, Colorado, om haar klanten te laten weten dat ze met onmiddellijke ingang stopt.

Als het erop aankomt, zou u dan uw baan opzeggen in plaats van anderen schade te berokkenen met Covid injecties?

Is Safeway zojuist veiliger geworden?

Nichole Belland, manager van de supermarkt apotheek van Safeway, gebruikte deze week de intercom om haar klanten te informeren, dat ze stopte om dit gif nog langer de mensen toe te dienen, verwijzend naar de COVID-19 injectie:

 

Pharmacy Manager Quits Over Store Intercom – “I Will Not Give This Poison To People”

 

Belland zei, dat er ongeveer 8 tot 10 klanten voor haar stonden, op het moment dat ze de intercom microfoon oppakte en de waarheid begon te spreken. Ze had geen idee dat deze dappere daad uiteindelijk viraal zou gaan en mogelijk anderen zou inspireren hetzelfde te doen:

“Dit is Nichole Belland, apotheekmanager voor de Safeway winkel in 1892 in Cortez”, zei ze. “Ik ben per direct gestopt, omdat ik dit gif niet aan mensen zal geven. Word wakker, allemaal. Dit is vergif. Dit doet mensen pijn. Ik heb het gezien. Ik heb klanten zien sterven! Word wakker, neem het niet!”

 

Geen baan is belangrijker dan je gezondheid

En geen enkele baan is belangrijker dan het besef, dat je direct verantwoordelijk bent voor de verwonding of zelfs de dood van een ander. Want elke keer dat men een naald in iemands arm steekt, die er later ziek van wordt, of zelfs overlijdt, en men op de hoogte is van de schade en er toch mee doorgaat, pleegt met voorbedachten rade schade jegens een ander.

Naarmate de vaccinmandaten zich opstapelen, kunnen we meer van dit soort incidenten verwachten.

 

Bron: 

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/pharmacy-manager-quits-over-store-intercom-i-will-not-give-this-poison-to-people/

You may also like