Ambitieuze onderzoekers willen AI gebruiken om met alle dieren te communiceren

Een in Californië gevestigde organisatie wil de kracht van machine learning gebruiken, om communicatie in het hele dierenrijk te decoderen.

Eindtijdnieuws.com
5 augustus 2022

 

‘Kunstmatige intelligentie (AI) zou ons kunnen helpen om met de dieren te praten’, zo beweren zij.

‘Kingdom Come’?

Een groep onderzoekers binnen de elite wil machine learning gebruiken, om zo dierlijke ‘talen’ te vertalen naar iets, dat mensen kunnen begrijpen. Ze willen het toepassen op het hele dierenrijk. Op zijn zachtst gezegd een zeer ambitieus plan.
Het kopje, ‘Kingdom Come’ doet bij mij de haren rijzen… Het kan zowel naar het ‘animal kingdom’ (dierenrijk) verwijzen als naar de komst van hun ‘messias’, de antichrist. Dat laatste zou dan een bespotting zijn van de Wederkomst van de Heer Jezus Christus, en van het gebed dat Jezus ons leerde in Mattheüs 6: ‘Uw Koninkrijk kome.…’

Earth Species Project (ESP)

Het in Californië gevestigde non-profit Earth Species Project, afgekort, ESP (= 22, 13) werd in 2017 opgericht met de hulp van Silicon Valley-investeerders, zoals LinkedIn-medeoprichter Reid Hoffman. ESP is van plan om eerst dierlijke communicatie te decoderen via machine learning, en vervolgens de bevindingen ervan beschikbaar te stellen ‘voor iedereen’. Mmhhh… Vergeet niet, Vrijmetselaars vertellen u en mij nooit de hele waarheid, of waarheden vermengd met leugens.

Medeoprichter en president van ESP, Aza Raskin, claimt dat de groep, die in december 2021 zijn eerste opdracht publiceerde, niet discrimineert. Hij zegt dat zij mensen willen helpen communiceren met zoveel mogelijk diersoorten, of op z’n minst helpen begrijpen. Een andere claim die hij maakt, is:

“We zijn onafhankelijk van de soorten”, vertelde Raskin, eraan toevoegend dat de vertaalalgoritmen die de ESP ontwikkelt, zijn ontworpen om “in de gehele biologie te werken, van wormen tot walvissen.”

Non-verbale communicatie

Net als mensen, beschikken dieren daarnaast ook over verschillende vormen van non-verbale communicatie. Bijvoorbeeld, de bijen doen een speciale ‘wiebeldans’, om aan elkaar duidelijk te maken, dat ze op een specifieke bloem moeten landen.

Enige vooruitgang

Ondanks de schijnbaar onoverkomelijke uitdagingen waarmee de groep wordt geconfronteerd, heeft het project op zijn minst enige vooruitgang geboekt, inclusief een experimenteel algoritme, dat kennelijk kan detecteren welk ‘individu’ ‘aan het praten is’ in een luidruchtige groep dieren.

Dierengeluiden nabootsen middels AI

Een tweede algoritme kan naar verluidt nagebootste dierengeluiden genereren, om rechtstreeks met hen te kunnen ‘praten’.

“Het is dat de AI de taal spreekt, ook al weten wij nog niet wat het betekent”, zei Raskin.
“Dit zijn de tools, waarmee we de menselijke bril kunnen afzetten en hele communicatiesystemen kunnen begrijpen”, concludeerde hij.

Decodering was tot voor kort meestal gebaseerd op nauwgezette observatie

Momenteel is er echter een toename in het gebruik van machine learning, om de enorme hoeveelheden gegevens te verwerken, die kunnen worden verzameld door middel van sensoren, die de dieren moeten dragen!
Is het werkelijke doel het ‘redden of beschermen van de dieren’? Ik betwijfel dat ten zeerste!

The Byte van Futurism: hun pictogram is de letter F

De F staat voor 3, 6, en 36, belangrijke nummers voor de elite.
The Byte staat gelijk aan 330, wat 33 is, want de 0 telt niet mee.
De kleurencombinatie rood, wit en zwart: Ook deze kunnen worden beschouwd als de belangrijkste kleuren van de Vrijmetselarij: het wit van de ambachtsgraden, het rood van de koninklijke boog en van bepaalde graden van de oude en geaccepteerde (Schotse) Ritus, en het zwart van sommige van zijn anderen, en van de Ridders van Malta.
Let ook eens op hoe Futurism pronkt met de letter M in de video (bij de bron). Het is de M van Masons! Je ziet hem wel vaker verschijnen in de alternatieve media, zoals bij Dr. Mercola bijvoorbeeld.

 

Bron:

Ambitious researchers want to use AI to talk to all animals

You may also like