Zet u schrap voor aanzienlijk hogere prijzen op duizenden verschillende producten

In de afgelopen weken hebben veel insiders uit de sector alarm geslagen over toenemende onzekerheden in de bevoorradingsketens. Het publiek zou zich op het ergste moeten voorbereiden…

Eindtijdnieuws.com
10 november 2022

 

‘Een zeer angstaanjagende crisis treft onze voedselsystemen’…

Dat is wat de rijke elite u vervolgens graag van tevoren laat weten. Besef dat het allemaal georkestreerd werd: reeds decennia lang gepland door de Illuminati:

‘… de meeste mensen zullen niet kunnen betalen en failliet gaan! Dit zal een algemene financiële paniek veroorzaken, die gelijktijdig wereldwijd zal plaatsvinden, omdat de Illuministen er vast in geloven om mensen te controleren via de financiën. – ‘Svali’

Frustrerend hoge prijzen en lege schappen

Gefrustreerde shoppers worden geconfronteerd met een stijging van de kruideniers- en supermarktprijzen, onzekerheid over onvoorspelbare productvoorraden, en lege schappen in hun favoriete supermarkten. Velen hadden verwacht dat de tekorten nu wel verdwenen zouden zijn, maar dat blijkt helemaal niet het geval! In feite geeft zelfs de Washington Post toe, gerund door de Vrijmetselarij, dat de winkelschappen in de komende maanden nog leger zullen worden, wanneer de tekorten nog groter worden.

Voedselvoorraden supermarkten beperkter en aanzienlijk duurder

Hoewel er nog steeds voedsel beschikbaar is in onze supermarkten, worden de mogelijkheden wel steeds beperkter en ook aanzienlijk duurder, waardoor veel harde werkers het zich niet kunnen veroorloven om de basisproducten te kopen, die ze nodig hebben om hun gezin te voeden.

‘Deze trend zal tijdens de feestdagen van dit jaar waarschijnlijk alleen maar toenemen’

Ik zou zeggen, reken er maar op, want TPTB (The Powers That Be) zullen niet snel afwijken van hun felbegeerde plan. En vandaag dringen de ‘insiders’ er bij het publiek op aan, om een voorraad in te slaan… nu het nog kan.

Veel schappen zullen leeg blijven

Veel winkelrekken en ‘schappen in heel Amerika, maar ook daarbuiten, zijn schoongeveegd, verdwenen. En ze zullen leeg blijven, terwijl kruideniers worstelen om alledaagse benodigdheden, zoals melk, brood, pasta, soepen in blik, en schoonmaakproducten, weer aan te vullen. Eén van de grootste klachten, die supermarkten vandaag de dag ontvangen, is het gebrek aan basisvlees en kip vlak voor de feestdagen. En het winkelend publiek merkt natuurlijk ook dat de prijzen al door het dak gaan! Het vleesaanbod, bijvoorbeeld, is dit jaar aanzienlijk kleiner dan vorig jaar.

Voedselinflatie en bevoorradingstekorten treffen de hele voedingsindustrie

En aan beide problemen zal niet snel een einde komen, melden zij ons nu alvast. Ja, ‘want elke dag hebben we een nieuw probleem. Het is ‘het nieuwe normaal’. In het begin dachten we dat het een crisis was – nu weten we dat het een nieuw normaal is, en dat we ons daaraan moeten aanpassen’, willen zij ons doen geloven.

Het ‘tekort’ aan vrachtwagenchauffeurs zal mogelijk nog meer toenemen

Het zogezegde tekort aan chauffeurs, wat de bevoorradingsketen en het vermogen van kruideniers om hun schappen snel aan te vullen de afgelopen jaren vertraagd heeft, zal waarschijnlijk nog meer gaan toenemen, nu de dieselprijzen onder andere de pan uit rijzen. Dat heeft de alarmbellen doen rinkelen bij veel ‘deskundigen’, die waarschuwen voor nog hogere prijzen voor goederen, en risico’s voor de voedselvoorziening, omdat truckers meer betalen voor brandstof.

Vrijmetselaars melden ons, dat de dieselvoorraden op zijn

Werkelijk? En verder maken zij ons bang met dat er binnenkort enorme rijen bij de kruideniers en supermarkten zullen staan. En dat wij, het gewone volk, onder ogen moeten zien, dat de prijzen van basisbehoeften de ene recordhoogte na de andere zullen blijven bereiken, en dat terwijl de waarde van ons geld blijft dalen. Men waarschuwt, ‘dat we nu een voorraad moeten aanleggen, want als het echt te gek wordt in dit land, zullen basisvoorraden snel uit de winkels verdwijnen’.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bron:

Diverse Vrijmetselaarskanalen die elkanders informatie direct delen

You may also like