Wat zijn ze aan het plannen voor eind september, begin oktober?

Wat zijn de volgende gebeurtenissen op de agenda, nu de koningin dood is? Wat gaat er bijvoorbeeld op 24 september gebeuren, en daarna?

Eindtijdnieuws.com
16 september 2022

 

Wat weten zij dat er gaat komen, of beter gezegd, wat zijn hun plannen?

De Koninklijke Boog van de Vrijmetselarij met het cijfer 69, omgedraaid: 96

Terwijl de aankondiging van het overlijden van koningin Elizabeth II op 96-jarige leeftijd – zoals in 69/96 op de Maçonnieke Royal Arch (Koninklijke Boog, zoals hierboven afgebeeld) – was georkestreerd volgens de cijfers, en gepland was voor 8 september 2022, zijn er veel interessante gebeurtenissen en trends geweest, die plaatsvonden tijdens de laatste paar weken, om ons te vertellen dat er iets aan de hand is, dat er dit najaar iets groots staat te gebeuren.

Eind augustus gaf paus Franciscus alle Vaticaanse entiteiten de opdracht, om alle fondsen en activa vóór 30 september naar de Vaticaanse bank te verplaatsen.
Dat is erg merkwaardig, aangezien we weten dat degenen die over ons heersen, de top van de piramide, schijnbaar het boek Openbaring uitspelen. En de Katholieke kerk, het Vaticaan, en hun Jezuïetenorde, zitten middenin het spel. In Openbaring, wanneer het Beest, de Antichrist, terugkeert, om 42 maanden te regeren, eist hij een Eén Wereldregering en heerser, zoals hijzelf, en een Eén Wereld Valuta systeem, waarin je niet kunt kopen, verkopen, of verhandelen, zonder zijn merkteken in je hand of in je voorhoofd.

Was de dood van koningin Elizabeth een afleiding?
Was haar overlijden gepland, om onze ogen af ​​te wenden van andere gebeurtenissen, zoals in het Vaticaan, en alle andere dingen die ik hierna zal noemen?

Het verdwijnen van contant geld

Houd er ook rekening mee, dat haar dood en de kroning van koning Charles III betekent, dat de meeste Britse valuta en bankbiljetten zullen worden vervangen. Dit omvat alle 33 Gemenebestlanden, die het gezicht van de regerende Britse monarchen op hun valuta hebben geprint. Een perfect moment voor hen om van het meeste geld af te komen, en over te stappen op een digitale valuta, een One World Digital Currency (een Eén Wereld Digitale Valuta).

We hebben al gezien dat deze trend van het vervangen van contant geld versneld werd door de plandemie, waarbij juist het contante geld de drager zou zijn van ‘ziektekiemen’ en ‘ziekten’.
Ook zal de Bank of England op 30 september de status van wettig betaalmiddel van alle papieren bankbiljetten van £ 20 en £ 50 intrekken. Dit gebeurt, terwijl steeds meer banken hun gelddiensten terugtrekken, en alleen digitaal bankieren aanbieden.

De Gemenebestspelen van 2022 van 28 juli tot en met 8 augustus 2022

Een ander ding om in gedachten te houden waren de Commonwealth Games (Gemenebest Spelen), die plaatsvonden kort voor de aankondiging van de dood van de koningin. Dit is een spel met een zeer satanische ceremonie, waarin de mascotte Perry als een groot mechanisch beest manifesteerde. Een beetje symbolisch voor het ‘ontketenen’ van het Beest. Merk op dat de hoer van Babylon, gekleed in purper en scharlaken, ook op een scharlaken (rood) beest zou rijden (Openbaring 17:4). Maar laten we doorgaan met al het andere, dat momenteel plaatsvindt…

Vanaf 1 oktober worden Duitse straten gepatrouilleerd door het leger om rellen te voorkomen

Begin september ontvingen we het nieuws, dat het Duitse leger vanaf 1 oktober a.s. door de straten zal patrouilleren. In wat ze ons vertellen, is dat om de wetshandhaving een handje te ‘helpen’. Maar waarvoor precies? Wat weten zij, wat wij niet weten, dat er zelfs militairen op straat nodig zullen zijn?
Het valt verder ook samen met de terugkeer van de mondkapjesplicht voor alleen niet-gevaccineerden.

Weten deze afgoden, deze beroemdheden, dat er iets staat te gebeuren?

Waarschijnlijk wel… Want tijdens de zomermaanden hebben de meeste grote bands en artiesten, waaronder comedyshows, uitgaansgelegenheden, etc., hun tours voor september en oktober geannuleerd! Dit omvat namen als Foo Fighters, Swedish House Mafia, Rage Against the Machine, Justin Bieber/The Weeknd, Weezer, Dead Can Dance, Luke Combs, Limp Bizkit, Alanis Morissette, Shawn Mendes, Carlos Santana, Mandy Moore, The Fugees, Sam Fender, DaBaby, Anthrax, Bauhaus, Oliver Sim, en anderen. Nu, ik ken de helft van deze stapel vuilnis niet bij hun naam, en ik heb nog nooit een nummer van één van hen gehoord, omdat ik geen MK-Ultra mainstream muziek maak, waarvan je hersenen wegkwijnen. Maar alles wat u hoeft te doen, is een zoekopdracht op het internet doen naar ‘concerttour geannuleerd’. U zult geschokt zijn; vrijwel alles is afgelast voor de komende maanden! Dit doet me denken aan de 1.300 CEO’s, die hun post verlieten, vlak voor de geënsceneerde plandemie.

24 september 2022 zal een dag die we niet zullen vergeten

Ook was er een trending video van een Duitse wetgever, die een toespraak hield. Hij zou zich ‘versproken hebben’, werd er gezegd, toen hij tijdens zijn speech zei:

“Beste collega’s, deze 24 september 2022 zal een dag zijn, die in onze herinnering blijft als een dag waarvan we zullen zeggen, ik weet nog precies waar ik was.”

 

Ik ben niet helemaal zeker van de authenticiteit van deze video, omdat sommigen het ontkrachten als oud nieuws en zeggen, dat hij 2020 zei, en niet 2022.
Ikzelf heb gelukkig nog goede oren, en hoor hem duidelijk 2022 zeggen. Deze video kan, net als vele andere video’s, met opzet ‘gelekt’ zijn, eenvoudig omdat de globalisten vooraf bekend moeten maken, wat ze van plan zijn, en het is blijkbaar ‘enorm’:

 

Veelzeggende reactie van het publiek: terwijl de wetgever de datum uitspreekt, 24 september 2022, is er open en hoorbare verbazing en gemopper van het publiek. Dus zij weten ‘het’ ook. Het is duidelijk dat een groot aantal van hen onthutst was en niet blij dat hij zei wat hij zei!

Een ouder voorbeeld van een wetgever, die iets zei over een aanstaande datum

Dit is mogelijk interessant om te weten… Maanden, voordat Rusland zijn speciale militaire operatie begon, nam een ​​Russische wetgever, Vladimir Zjironofsky, het woord in de Russische Doema (hun wetgevende macht), en zei: “Op 22 februari zal de wereld de macht van Rusland zien”.

Zjirinovski, een fervent Russische nationalist en vurige tegenstander van het Westen, voorspelde dat zijn land Oekraïne zou binnenvallen met een verbluffende chronologische nauwkeurigheid.

“Op 22 februari om vier uur ’s nachts zult u ons nieuwe beleid voelen. Ik wil dat 2022 vreedzaam verloopt. Maar ik houd van de waarheid”, zei hij in een toespraak voor het Russische parlement afgelopen december. “Maar ik houd van de waarheid; 70 jaar lang heb ik de waarheid gezegd. Het zal niet vreedzaam zijn. Het zal een jaar zijn waarin Rusland weer groot wordt.”

Natuurlijk kunnen wetgevers soms data enigszins verkeerd doorkrijgen. Of data (of plannen) kunnen om de een of andere reden veranderen; dit is niet zo vreemd. En werd deze tegenstander niet lang daarna vermoord, en sprak hij werkelijk altijd de waarheid? blijft de grote vraag.

24-09-2022 = 666

Ondanks het debunken, is a.s. 24 september 2022 een interessante datum voor de elite! Waarom? Omdat de 9 kan worden omgedraaid, en deze datum dus 666 vertegenwoordigt. Merk op, dat de 0 niet meetelt en dat data extreem belangrijk zijn voor de Vrijmetselarij:

24/9/2022 = 24/6/2022 = (2+4) / 6 / (2+0+2+2) = 666

Bovendien is 24/9/22 = 24 + 9 + 22 = 55
55 staat voor satan, omdat satan gelijk is aan 55 in simple English Ordinal cipher.

En… 24 x 9 = 216, en ook: 6 x 6 x 6 = 216

Rosj Hasjana 2022 van ’s avonds zondag 25 september tot ’s avonds dinsdag 27 september

Het is misschien ook het vermelden waard, dat de Joodse feestdag Rosj Hasjana volgens de Joodse kalender van zonsondergang op 25 september tot zonsondergang op 27 september gaat. Het begin van het Joodse jaar 5783.

Rosj Hasjana (Joods Nieuwjaar) begint officieel de voorgaande avond bij zonsondergang, wanneer volgens de Joodse kalender een nieuwe dag begint, dus op zondagavond 25 september 2022.
En volgens de Joodse traditie zijn die 24 uur de allereerste dag van de nieuwe Shemitah-cyclus, dus je zou kunnen zeggen dat hun jaar eindigt op 24 september. En deze nieuwe komende 7-jarige Shemitah-cyclus heeft enige betekenis, lijkt het, omdat het zal eindigen precies 2.000 jaar sinds het begin van Jezus’ bediening.

Deze cycli zijn ook verbonden met de financiële markt, en in deze tijd vinden grote financiële en wereldveranderende gebeurtenissen plaats.

Een overlevingsrugtas bij noodsitaties?

Daarna hadden we de National Preparedness Month met hun gratis ‘Emergency Bug out Bags’, die op 10 en 24 september in Denver werden en worden uitgedeeld! Inderdaad, alweer 24 september. Mmmhh…

Epische marktcrash aanstaande

En dan hebben we het nog niet eens gehad over verschillende prominente investeerders, zoals Michel Burry, die waarschuwen voor een epische marktcrash, die binnenkort zal plaatsvinden. Ja, financiële websites zeggen hetzelfde, wanneer ze waarschuwen voor een verwoestende ‘Lehman Brothers’-gebeurtenis in Europa. Een crash, waarbij Fiatgeld en de meeste (zo niet alle) cryptovaluta waardeloos zullen zijn: de crash waarbij ze hun eigen One World Digital Currency gaan introduceren? Tijd zal het leren.

Nu zijn er veel agenda’s die momenteel in ons gezicht worden gesmeten

We hebben onder meer de klimaatverandering, waarbij met de vinger naar de gewone burger wordt gewezen. Het is totale bangmakerij van de machthebbers, die zowel de reguliere media als de alternatieve media en gecontroleerde oppositie beheren. U weet wel, degenen die doen alsof ze aan onze kant staan ​​als ‘waarheidszoekers’, of als ‘christenen’. Alle populaire experts aan beide kanten (fakestream en alternatieve media) willen, dat je hun verhaal volledig gelooft. Ze gebruiken op een slinkse manier waarheid, gemengd met enkele leugens.

Een ander scenario dat naar voren is gebracht is een mogelijke EMP-aanval

Nu gelooft de schrijver van dit artikel niet in kernwapens of in EMP’s. Dat mag, maar dat gaat mij een beetje te ver. Merk op dat hij geen Christen is en ook zegt niet te geloven in ‘de dingen van de Dag des Oordeels’.
Even tussendoor, ikzelf moest echter terugdenken aan wat deze jonge Christenen mochten zien, en zocht het voor u op:

 

Pestilentie en oorlogen

Van tijd tot tijd profeteerden de kinderen van Adullam

Note, ikzelf ben geen profeet of leraar of wat dan ook. In die profetieën zeiden ze onder meer, dat er een tijd van hongersnood, pest, oorlog en ellende zou komen, en dat dit gepaard zou gaan met vervolgingen van Gods volk. God zou Zijn volk in deze crisis echter op bijzondere wijze van het nodige voorzien en hen beschermen.

Eén van de jongens zag hoe hun onderwijzer probeerde om een maat rijst te kopen. De menigte voor de winkel was zó groot, dat de onderwijzer alleen maar de kans had om iets te krijgen, als hij slag leverde met de menigte. Ieder kon slechts één maat meel kopen.

In een gezicht (visioen) werd een ongeleerde en onontwikkelde jongen verplaatst naar onze beschaafde landen, en zag hij, hoe de mensen zich op de oorlog voorbereidden, doordat zij bommen, kanonnen en andere vernietigingswerktuigen maakten.

De komst van satan, en ‘zijn incarnatie in de antichrist’, werd dikwijls door hen geprofeteerd en ook in gezichten gezien! Ook het volgende hoofdstuk bevat belangrijke informatie:

Zij zochten Jezus | Hoofdstuk 9 Een Chinees bedelaartje als profeet

Hier volgt slechts een greep uit dit artikel: …. ‘van alle kanten zullen de mensen optrekken en op één plaats oorlog voeren. Daarna zal Ik komen en de aarde straffen. Maar vrees niet, want zij die in Mij geloven, zullen weggenomen worden om op bazuinen en harpen te spelen.

Van elke drie mensen zal Ik er twee doden. Als Ik kom, moet alles Mijn stem gehoorzamen. Huizen zullen instorten. Bergen zullen verplaatst worden. Bomen zullen vernield worden. Er zal een buitengewone vernietiging komen, waarbij er niet één grasspriet zal overblijven. Zij die goden vereren, zullen verloren gaan, en alle tovenaars en spiritistische media zullen in de hel worden geworpen. Slechts zij, die het Evangelie geloven, zullen gered worden….’

 

Op 23 september 2022 verwacht men dat een zonnestorm de aarde zal treffen

Een scenario van een grote zonnestorm, waarvan ze beweren dat deze gebaseerd is op wetenschap en ook op de valse Koran. Er wordt gezegd, dat het ons op 23 september om 05.07 uur UTC zou treffen, en dat het schadelijke gevolgen zou kunnen hebben voor technologische systemen, zoals communicatie en gegevensoverdracht. Nu is dit wel een scenario, dat gemakkelijk kan worden gesimuleerd, geënsceneerd en vervalst. Een perfect excuus voor een ‘reset’ van elk systeem, nietwaar?

En niet te vergeten, de huidige plandemie en de daarbij behorende maatregelen gaan gewoon door!
Tot slot:

 

2 Petrus 3:10-13

Maar de dag des Heren zal komen als een dief in de nacht, in welke de hemelen zullen voorbijgaan met een gedruis, en de elementen zullen smelten van hitte, en de aarde met de werken die daarin zijn, zal verbranden. Aangezien u dan ziet dat al deze dingen moeten worden ontbonden, hoe behoort u dan te zijn in heilige wandel en godsvrucht, uitkijkend naar en u haastend naar de komst van die dag van God, door welke de hemelen in vuur en vlam zullen vergaan, en de elementen zullen smelten met hitte? Maar wij verwachten nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, naar Zijn belofte, waarin gerechtigheid woont.

Daniël 12:1  

En in die tijd zal Michaël opstaan, de grote vorst, die opkomt voor de kinderen van Uw volk, en er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals nooit eerder is geweest sinds er een natie bestond tot op deze tijd toe: en in die tijd zal Uw volk worden verlost, al wie gevonden zal worden, geschreven in het boek.

 

Bronnen:

What are They Planning for Late September/Early October?

From October 1, German streets will be patrolled by the military to prevent riots

Vladimir Zhirinovsky, Putin rival who predicted war in Ukraine, dead at 75

You may also like