Royal family connected to Freemasonry - Dark clouds over Buckingham Palace
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Verraad en de Royals | De dagen in 2021 zullen moeilijker worden

In 2016 begon de Heer aan Caroline Diadem, Ierland, visioenen en woorden te geven, die zij op video zette. Sindsdien is de Heer trouw doorgegaan met het geven van meer visioenen, dromen en woorden voor deze belangrijke laatste dagen waarin we leven.

Onderstaande video’s van eind januari 2021 laten zien wat er gaande is in de wereld, en wat u niet snel in de mainstream media zult horen. Caroline heeft – net als ik – niets met politiek, maar geeft de woorden van kennis, onder andere, slechts door…

Het Beest-systeem komt meer en meer naar voren.

Er is onrust en machtsmisbruik.
Ze zullen u ‘brandmerken’, wanneer u niet toegeeft of zich aanpast aan hun regels en wetten. Er zal veel verraad zijn, en we gaan ook een heel verraderlijk seizoen binnen.
Er vindt een verschuiving plaats onder de Royals, de Koninklijke familie.
De dagen in 2021 zullen moeilijker worden.
Er zijn veel interne botsingen en interne strijd. Naties botsen met elkaar, zoals in de Sovjet Unie, Groot-Brittannië, Amerika…
Dit is wanneer de antichrist opkomt. Obama is op dit moment de antichrist-figuur, die aan de macht zal komen. Hij is op dit moment een mogelijke voorloper van de antichrist.
[Note: Reeds velen zagen de antichrist als een mooie sterke man, met een olijfkleurige huid en donker haar, onder wie Ken Peters, maar ook de jongens (kinderen) van Adullam. Dit kunt u ook in deze website lezen.]
Er komen vele nieuwe verordeningen en geboden aan; Caroline zag een voorzittershamer.
Rome, de Katholieke kerk, speelt een belangrijke rol, zo ook de Church of England. De Koninklijke familie speelt ook een behoorlijk grote rol hierin. De Koninklijke familieleden zijn Vrijmetselaars en zeer nauw betrokken bij Vrijmetselarij!
Er vinden onder meer veel samenzweringen plaats achter de schermen.
Mogelijk zullen er meer ontmaskeringen gaan plaatsvinden wat de Royals betreft, zodat zij meer zullen gaan toegeven aan de Agenda van de elite.
Gedurende de politieke verschuivingen zal er een zware, opmerkelijke aardbeving plaatsvinden.

 

Een woord dat ik (Caroline Diadem) van God ontving op 24 januari 2021. Het betreft recente politieke veranderingen en bewegingen binnen de Koninklijke familie:

Treachery & The Royals

 

Dit is mijn gebedstijd, waarin ik (Caroline) deze video begon op te nemen, over wat ik zag, gegeven door de Heer. Ik zag veel politieke onrust en God wees op de gebeurtenissen in de Koninklijke familie: 

Treachery, Treachery

 

De vertaalbutton (AI) van YouTube doet het verder vrij goed, wellicht voor 95%?

Daarom wil ik je aanmoedigen om die ook te gebruiken en je eigen taal te kiezen, zolang dit soort onthullende video’s nog online staat. Soms verschijnt er pas een vertaalbutton na ca. 24 uur! De MSM heeft zich verenigd om de censuur nog strakker te maken, en ook een Bill Gates heeft dit ons al beloofd! Big Tech Censuur verklaarde: ‘2021 wordt het jaar van de Banningen’.

 

Nog enkele tips inzake YouTube: 

*Wanneer je een slecht gehoor hebt, of de video klinkt gewoon te zacht, ga dan naar een andere zoekmachine, luister daar naar dezelfde video, en het geluid zal vele malen luider klinken dan in Google Chrome. Ik weet niet of dit met alle video’s het geval is, maar met dit soort zeker wel!

*Het komt steeds vaker voor dat YouTube je geen pop-ups meer stuurt van de video-kanalen, waar je je op hebt geabonneerd door op dat belletje te klikken. Oplossing: wees er zeker van dat je bent ingelogd in YouTube, en klik daarna handmatig op het belletje helemaal bovenin, waar je je gemiste video’s op een rijtje zult vinden. En ja, je moet ze wel apart telkens aanklikken. Ook dit is onderdeel van YouTube’s censuur, lijkt het.

 

Zie ook: An International Coup ontvangen op 28 april 2020

Bijzonder is ook te weten is, dat Trump al bijna 2 jaar eerder was uitgekozen, voordat hij president werd in 2016, en dat valse profeten dachten dat Hilary Clinton het zou worden.

 

Test de geesten en kijk vooral ook of er vruchten zijn

Het is altijd belangrijk om de geesten te testen en naar iemands vruchten te kijken. Hoewel ik Caroline niet ken, had ik het gevoel bij haar dat ze de luisteraars echt iets te melden heeft. Ze heeft duidelijk een profetische gave van de Heer ontvangen, om de wereld van tevoren te waarschuwen. Blijf natuurlijk ondertussen zeer alert, neem niet alles klakkeloos aan en vraag de Heer om bevestigingen.

 

You may also like