Supersoldaat spreekt zich uit over Transhumanisme, Soortverschuiving en Hongersnood is DNA-falen

UPDATE 27-07-2022  Dit is heel harde informatie. Speciale gast in het interview met Deborah Tavares (New Age en Gecontroleerde Oppositie helaas, samen met Steven en Jana Ben-nun!) is Michelle, een Christen (?), die vanaf de geboorte het doelwit was. Dit zal niet het eerste interview zijn over transhumanisme, en zelfs nog verder. Dit gaat over mutatie van het mensenras, wat transhumanisme is. De mensheid en de hele biosfeer worden letterlijk herschreven!

De persoon in deze video heet ‘Michelle’, en ze is een supersoldaat en klokkenluider.
Nu zijn er verschillende niveaus van supersoldaten, maar Michelle ervaart transhumanistische hervorming van haar lichaam en de aspecten die daarbij betrokken zijn. Het overkomt ons allemaal, alleen in verschillende mate. En aangezien we zien dat 4G, 5G, 6G toeneemt, en de vereisten voor meervoudige vaccinaties toenemen, etc., maakt dit allemaal deel uit van datgene waar we mee te maken hebben.

Het echte verhaal is niet noodzakelijk Covid.
Het echte verhaal gaat over de doofpot van het millennium. Dit is een soortverschuiving!

 

Species Shift – Famine is DNA Failure – iConnectFX

 

Toen de MK Ultra en de transformatie begon…

Michelle heeft deze persoonlijk ervaren, en kent ook anderen die deze programma’s hebben doorlopen, en in deze programma’s zijn gedwongen, net als zij.

Michelle:

Dit was waarschijnlijk iets, waar ik vanaf mijn geboorte het doelwit van was, omdat ik een zeer zeldzame bloedgroep heb. Slechts 2% van de mensen heeft mijn bloedgroep: B ​​Rh-negatieve bloedgroep. Het is bekend dat er een sterke link wordt gelegd met targeted individuals.
Voordat dit wereldwijd ging, werden we geselecteerd als de prototypes, vanwege unieke mentale en fysieke DNA-gaven, geassocieerd met deze verschillende bloedgroepen, om vanaf de geboorte in deze gerichte programma’s te worden geplaatst. Sommige mensen zouden levenslang lastig worden gevallen. Sommigen worden alleen maar in de gaten gehouden en subtieler lastiggevallen, of geprogrammeerd, of vervolgd, spiritueel of fysiek, door implantaten of wat dan ook maar gedurende hun leven.

Mijn leven was heel ongebruikelijk toen ik opgroeide. Ik kreeg thuisonderwijs, en bevond me in een geïsoleerde situatie. Ikzelf en mijn moeder en al mijn broers en zussen waren behoorlijk intellectueel. We hebben een aantal zeer ongebruikelijke ervaringen meegemaakt, die ik nu beter begrijp. En er was veel trauma in mijn leven, in het begin en gedurende de hele periode.

Maar Covid werd de ‘crisis’ die het nu is, als een letterlijke complete verandering van mijn brein: een transhuman brein en lichaam, met elkaar verweven, wat ik kon voelen als een soort gemagnetiseerd en volledig gemilitariseerd exoskelet, en een hersen-computerinterface, met een netwerk van wat aanvoelt als kleine radiochip beats, verweven met een bedradingssysteem door mijn brein. Dit begon rond Covid in december 2019.

Deborah:

Velen van jullie hebben misschien gehoord van Morgellons. Dat is de basis van wat Michelle aan u beschrijft. We hebben allemaal Morgellons, iedereen van jullie die luistert! Het is heel belangrijk dat u dat begrijpt. Het is een niet-erkende fysieke implantatie door degenen, die de wereld onder controle hebben. Uw huisdieren hebben dit, al uw voedsel heeft dit. Ik heb glas getest, en het zit niet op glas en zit niet in metaal. U kunt het zien… Ik heb veel tests gedaan. U kunt zelf een klein vergrootglas met licht combinatie nemen, en dit met het licht aan tegen uw huid houden. Ik heb veel visuals in video’s gemaakt, dus u kunt ons dit zien doen. En je kunt de vezels (fibers) onder je huid zien. U heeft dus geen speciaal licht nodig. Dit is gebeurd met Michelle en vele anderen; dit is niet uniek!

Michelle:

Wat op dit moment met mijn hersenen is gedaan, is een ernstige verstoring, waardoor ik zwaar ben aangetast. Ik heb gisteren een test gehad. En het is op het punt gekomen, dat ze in feite de spanning in mijn hersenen kunnen uitschakelen. Dan wordt de hele zijkant van mijn hersenen afgekoeld. En het lijkt erop, dat de frontale kwab dan op de een of andere manier inactief is. Dus als ik in de war raak, of als ik me de dingen niet kan herinneren, of worstel…

Ik weet niet of dit zal doorgaan tot een volledige dementie en overlijden, of dat het een vorm van experimenteren is, of beide. Dus als je me dingen vraagt ​​over het verleden, heb ik op dit moment geen visueel of normaal geheugen.

Dit begon vorig jaar, en het werd getimed toen Covid in het nieuws begon te komen. Mijn zus en ik hebben waarschijnlijk fiberwormen (fibers) op ons geplaatst gekregen. Ik ben meerdere jaren een fervente ondergrondse onderzoeker geweest, en samenzweringsexpert, sinds ik opzettelijk werd blootgesteld aan een infectie met de Lime-ziekte en deze moest doormaken. Verschillende medische opsluitingen volgden, toen ik daarover tegen de reguliere mediaverhalen in ging, en dat leidde me door allerlei soorten ondergronds onderzoek.

Ik vond uiteindelijk de informatie van Deborah, en veel samenvallende informatie, waardoor ik de werkelijke toestand van de wereld begrijp. En mijn zus en ik werden ons bewust van het Pedogate-schandaal; daar waren we heel duidelijk en open over, en over de leugens. Dus we werden op een observatie-lijst geplaatst!

Binnen enkele jaren bleek dat ons eigendom, ons appartement… dit spul, de Morgellon-biowapens, zo erg in ons huis waren geplaatst, dat het overal op de muren groeide, misschien wel 20 verschillende soorten fibers: zelf-herstellende, synthetische levensvezels! Je hebt deze allemaal in je huis; je moet beginnen met het van dichterbij te bekijken. Ze verzamelen zich in de hoeken en in kelders. En er is ook nog smart dust, dat bestaat uit componenten van silicium en glasvezel, en met koolstof bekleed glasvezel kaf. Het is een militair onderdeel van dit systeem. We hebben er zoveel van in het gebouw gehad, toen het voor het eerst in ons lichaam werd geüpload! De bovenste bladen van onze ventilator waren er zwart van. Ik ben te hersenbeschadigd om er veel op in te gaan.

Morgellons: het is een synthetische levensvorm, die bacteriële, schimmel- en elementen van kunstmatig gecreëerde prionen samenbrengt. Prionen zijn een specifiek type proteïne… van de gekkekoeienziekte. En dit spul, het bouwt zich op; het heeft computergolven nodig om daarmee te kunnen communiceren. Het heeft EMF (een elektromagnetisch stralingsveld) nodig, het heeft radio-energie nodig om het te laten groeien.

En daarom worden we in dit alles ondergedompeld, vooral met de overal uitgezette satellieten en de zendmasten. En de introductie van singulariteit, die ik niet eens helemaal begrijp… maar het gebeurt op grote schaal bij ons allemaal! Alle computer blockchains in de wereld verenigden zich en creëerden een super, supercomputer voor ons… en dat was precies dit jaar. Dus dit spul leek allemaal magisch aanwezig te zijn! En het groeit extreem snel, exponentieel! En als je er wat van oppakt, is het bijna als een vezel. Ze zijn wit en er zitten veel dingen in, zoals bacteriën. Maar het lijkt op dierenhaar. Het groeit uit alles, alles dat elektromagnetisch wordt aangetrokken. Je kunt het in je hand nemen, en het zal op je huid bijten en erop dansen. Dus we begonnen te merken dat dit spul uit onze handen groeide. Het is verschrikkelijk! Ik had honderden van deze vezelachtige dingen, en er kwam nog zoveel meer uit mijn handen, niet alleen witte, maar ook rode, blauwe… alle kleuren. En verder kwantummanifestaties die alleen ik kon zien.

Ik zal je iets vertellen over deze computergestuurde fibers, dat ze zich zwevend kunnen verplaatsen en bewegen (anti-zwaartekracht). Ze kunnen omhoog bewegen, 1.5 meter omhoog zwevend. Dat is niet hoe normaal stof zich gedraagt! Dus als je zulke dingen ziet – en dat zul je, wanneer je in het licht in je huis begint te kijken… Pak gewoon een handdoek, en wapper met de handdoek, en je zult veel van dit spul eruit zien komen.

Mijn zus en ik werden hierdoor getroffen als door een bio-wapen. Ik geloof dat het een vergelding was voor sommige dingen; ik zou medische wanpraktijken gaan blootleggen, die al heel lang aan de gang zijn. En ik had het bewijs in handen van mijn urineonderzoek, gedaan in juni 2019, dat ik een ernstige vergiftiging heb met organofosfaten en een aantal industriële chemische oplosmiddelen en kunststoffen, die eigenlijk niet in mijn lichaam hadden mogen zitten. Omdat ik nog nooit in een fabrieksomgeving heb gewerkt, en ik was ook geen boer. En één van die dingen was Agent Orange. Het was op het hoogste niveau in mijn lichaam, wat mijn dokter ooit heeft gezien! En als je daar iets van afweet, dan weet je dat je het op geen enkele andere manier kunt krijgen, want het is een militair wapen. Dus ik had keihard bewijs in mijn handen om in feite… Ik ben het jaar ervoor op frauduleuze wijze vastgehouden in een ziekenhuis. Dit was het patroon van mijn leven, sinds ik begin 2013 het doelwit werd van de ziekte van Lyme, een biowapen. En ik geloof dat de ziekte van Lyme één van de eerste stappen is, om het lichaam voor te bereiden op alle andere componenten, die na verloop van tijd in je worden geplaatst, resulterend in transhumanisme.

Dus ik leed daar al lange tijd aan, maar ik dacht dat ik het bewijs had, om een ​​ziekenhuis aan te klagen voor het mij valselijk beschuldigen van krankzinnigheid, omdat ik het had over de dingen waar Deborah ook over sprak. Toen ik deze websites bezocht, zag ik ineens constant militaire vliegtuigen overvliegen in mijn kleine geboorteplaats, in een gebied dat niet eens… De dichtstbijzijnde luchthaven is namelijk 2 uur rijden. En we hebben nooit constant overvliegen gehad.

Dus ik probeerde te bewijzen dat ik in feite vergiftigd was! En letterlijk, binnen een paar dagen, nadat ik aan de lijn was met een advocaat buiten de staat, over mijn kansen op een claim hiervoor, en verschillende andere incidenten van vergelijkbare aard, trad het systeem in werking en lag ik binnen een dag op bed! Ik wist tegen die tijd al alles over de targeted individuals, en ik had mijn eerste en gelukkig een van mijn weinige gebeurtenissen met Voice to Skull. En dat was niet leuk, maar ik kende het meteen goed! En ik dacht dat ik voorbereid zou worden om een ​​doelwit te zijn.

Deborah:

U kunt allemaal targeted individuals opzoeken; doe gewoon een zoekopdracht. Ik heb een hele categorie ervan op StopTheCrime.net over de ervaringen van targeted individuals, en van Voice to Skull; het komt heel, heel vaak voor. Dat wordt in feite de manier waarop we toekomstige communicatie zullen hebben. We hebben dan geen telefoon meer nodig! Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat de mensen begrijpen wat dat woord betekent.

Michelle:

Ja. En ik weet dat het voor de mensen als Grieks kan klinken, maar ik heb dit bestudeerd en doorleefd, en het is mijn leven. Dus het spijt me als ik dit net heb verduidelijkt. Weet je, ik besefte het omdat de fiber uit mij kwamen, maar ik wilde niet toegeven dat het Morgellons waren, omdat ik wist dat dat het ergste was. En wat ik wil zeggen over Morgellons is, dat het zoveel meer is! Wat het in het eindstadium is geworden, is, dat het lijkt alsof mijn hersenen er grondig mee bedraad zijn. Ik kan deze draden voelen. En als je kijkt naar het bedrijf van Elon Musk, Neuralink, dan is dit de technologie! Het is een zelf-uitzaaiend, zelf-opbouwend geautomatiseerd systeem. Het gaat door het haar, en de volgende maanden had het al mijn haar veranderd. En nu zijn het allemaal dradige substanties, geen haar, heel duidelijk geen haar! Ik nam wat van mijn haar, en probeerde het te verbranden. Het brandt niet normaal.

Oké, dit zijn de componenten die in mijn urineonderzoek zijn gevonden. En de reden dat ik onder vele, vele andere dingen het doelwit was, is denk ik, omdat ik gerechtelijke stappen wilde ondernemen. En ik had het bewijs: dat urineonderzoek toont al deze plastics. De paar dagen nadat ik die advocaat had gebeld, betaalde iemand van de regering dat laboratorium, om dat urineonderzoek te herschrijven, en stuurde naar mijn dokter een nieuw schoon rapport, waarin stond dat alles normaal was. Het onderzoek had ook kenmerken van genetisch falen, of geassocieerde genetische ziekten. En dus heb ik op het laatst een ​​geneticus bezocht, en het enige waar hij veel aandacht aan besteedde, was het haar dat aan het veranderen was in een zilveren kleur. Nu, wat dat is… dat waren die draden; ze hebben het dus letterlijk gedaan! Het is geen haar, en ik herinner me dat dit eigenlijk al bij me begon toen ik op de middelbare school zat.

Dus nogmaals, ik was waarschijnlijk mijn hele leven het doelwit, en werd geraakt door gerichte energie. En veel dingen die in mijn leven zijn gebeurd, maakten er deel van uit. Maar toen ik me echt bewust werd dat ik gemuteerd zou worden, was tijdens het afgelopen jaar! De impact die dat had, was als volgt: het begon met deze dingen die uit mijn hoofd kwamen, een vorm van een schimmel. En er waren ook veranderingen in mijn lichaamsvorm! Dat gebeurde wel zó snel, dat ik op een nacht in een shirt ging slapen, en mijn lichaam had bedekt met kokosolie, dat als een antischimmel zou moeten werken, maar het blijkt dat het vol zit met paarse waterstofmoleculen. En dat was misschien niet de verstandigste beslissing, want het blijkt dat dat soort schimmelgroepen iets te maken heeft met DNA en met oliën. En dit systeem voedt zich hiermee. Er bestaat een hydrogelsysteem waardoor je bloed verandert. Dus ik werd ’s ochtends wakker, en mijn shirt viel als het ware van mijn lichaam. Het leek of ik zo’n 15 centimeter had verloren. Ik had ’s ochtends een ander lichaam, en dat had ik niet eerder! Ik kon het niet geloven! En het afgelopen jaar zijn deze veranderingen doorgegaan.

Ik heb een identieke tweelingzus. En op een dag stond ik naast haar voor de spiegel, en ik was 10 cm kleiner dan haar. We zijn altijd van dezelfde lengte geweest!

Deborah:

Nu laat me je even pauzeren, want mensen horen dit, en het klinkt schokkend. En het is ook schandalig wat ze ons aandoen.

Michelle:

Hoe doen ze dat? Ja, de vraag is, hoe kan dit worden bewerkstelligd? Hoe kun je zó snel veranderen? En dus gingen we op zoek naar antwoorden. Ik bedoel, ik probeerde al deze dingen te verwerken. Dus ik wist dat ik nu Morgellons had, voordat ik de ziekte van Lyme had. En ik had … problemen gehad. En ik had veel verschillende problemen gehad, die daarmee te maken hadden. Ik wist dat Morgellons deze ongebruikelijke fibers veroorzaken, overal, en uit je huid komen, maar ik begreep het transhumanisme niet, of de lichamelijke experimenten die nu gaande zijn, of de singulariteit, of hoe al dit spul met elkaar te maken heeft!

Dus ik zag dingen gebeuren met mijn lichaam, die in feite fysiek onmogelijk zijn. Het was aan de gang en het is nog steeds aan de gang, en het gaat dagelijks progressief verder. En tegelijkertijd probeerde ik erachter te komen dat ik nu een doelwit was. En dus ging ik samen met mijn zus op zoek naar informatie. We bezochten verschillende websites, en ik begon Morgellons en GAP te onderzoeken. En wat ik uiteindelijk ontdekte: een stukje informatie kwam van een ander doelwit, een vriend van mij, die vroeger met weer een ander doelwit samenwerkte, die ook Rh-negatief is.

Ik heb jarenlang onderzoek gedaan, had bergen papierwerk, en heb geprobeerd om de regering voor deze individuele ervaringen aan te klagen, omdat ik ook contact had met een klokkenluider. Deze persoon had ontdekt dat dit alles deel uitmaakt van iets, dat door NASA het Space Radiation Program wordt genoemd, voordat het globaal ging. Een deel van wat ze aan het doen waren – en ik ga terug naar de veranderingen van het gevechtstype: ze raken mensen met geconcentreerde fotonenstralen vanuit satellieten. Het is als een soort laser-energie. Je wordt dan geraakt door zulke grote hoeveelheden energie, dat het letterlijk de fysieke toestand van de materie, waarin je lichaam zich bevindt, kan veranderen! En ik heb dit meegemaakt; het is niet te geloven! In feite, in de toestand waarin ik me nu bevind, ziet mijn dag er als volgt uit: ik word 24/7 geraakt door een soort vortex, die gemagnetiseerd is; dit zal zich dan manifesteren en andere mensen zullen het om mij heen kunnen zien. Ik heb voorwerpen om me heen zien botsen en draaien, en ze vielen niet door zwaartekracht naar beneden…

Gisteren was ik bij mijn dokter met een andere persoon, die een onafhankelijke woonhulp is, met wie ik ook uit eten ben geweest. Ik had een dagboek bij me, waarin ik de voorkant met verf had versierd, en de verf smolt meteen op het boterhamzakje, omdat ik werd geraakt door zo ontzettend veel radiogolven of fotonenstralen!

Deborah:

Laat me je even pauzeren en dit een beetje uitleggen voor degenen, die nu luisteren. Ik denk dat we ons moeten realiseren dat wat u hoort, is wat het is. Laten we een klein beetje teruggaan, want we hebben het in het verleden zeker gehad over de verhoogde frequenties in de atmosfeer. Dat zijn letterlijk pulserende bouwwerken, die voortdurend kleine aardbevingen veroorzaken! Dit is wat Michelle beschreef: het vermogen van frequentie, omdat alles een frequentie is. En nu worden we, zoals je ook zei, ondergedompeld in frequenties. De mensen doen er alles aan om de draadloze verbinding in hun midden te verminderen, op elke mogelijke manier. Omdat die frequenties wapens zijn, en ze worden geïntensiveerd! En net als in uw situatie, bent u, net als veel mensen, een direct doelwit. Vele honderden mensen die ik ken, zijn het doelwit, maar niet in die mate als de supersoldaten! Dus ik zou graag willen dat je beschrijft… je kent mensen die nu benen en armen hebben, die visueel erg lijken op hoe de gekkekoeienziekte eruitziet, toen het vee daar stond en ze gewoon een beetje wankel rond gingen lopen.

Michelle:

Ja. De laatste gast die je had, Trevor, is een goede vriend van mij, door een relatie op afstand. Ik heb hem niet kunnen ontmoeten vanwege onze beide beperkingen. Ik heb slechts kort een online ontmoeting met hem kunnen hebben op video, maar die is verwijderd. Sommige video’s zijn nog in de lucht, maar veel ervan werden veranderd en bespot. Dus ik heb mijn mond daar gehouden, maar heb wel een video samengesteld over de relatie tussen Covid, transhumanisme, gerichte energiewapens, Rh-negatief bloed en de gekkekoeienziekte. Ik had ook een bepaalde video, die 30 minuten duurt, die ze me gewoon niet laten uploaden. Het zal dus niet kunnen worden bekeken, maar dat kan ik later nog met jullie delen.

Ik had al geleerd van Harald Kautz-Vella… Hij deed een interview met dr. Raena Jennings, die zei dat een bron van de gekkekoeienziekte eigenlijk …DNA (mRNA?) is dat het lichaam binnengaat. En als het de hersenen begroeit, lijkt het gewoon veel op kanker of tumoren. Het eet de hersenen op! Ze noemen het een sponsachtige vorm. De enige manier waarop je die ziekte kunt krijgen, is als je een virus hebt. En als je geen virus hebt, is de enige manier via nanotech, en dat is wat ze noemen dat prionen werkelijk zijn! Blijkbaar is het nanotech! Het is een technologie op super, superklein niveau, die wordt gemagnetiseerd. Dit is het belangrijkste wat je moet weten! En dat wil zeggen, als we niet zouden worden ondergedompeld in een extreem niveau van computergolven, niet alleen normale EMF, maar ook hogesnelheidslasers… En nu hebben ze zoiets als scalaire golven die reizen in een Vortex. Ik geloof dat dat hetgeen is waarmee ik word geraakt, en het reist zo snel! Er is geen manier om je te verdedigen tegen scalaire golven zonder militaire technologie!

Deborah:

Dat is absoluut waar. Ja, dat heb ik zelf eens bevestigd. Bedankt dat je dat zegt.

Michelle:

Juist. Dus ik heb het afschermen lang geleden opgegeven, omdat ik me realiseerde dat ik op het hoogste niveau ben in het doelwit zijn en het experimenteren… Ik weet dit door wat ik fysiek heb ervaren met wat er met mijn lichaam is gebeurd. Ik denk dat er een verband kan bestaan ​​met 3D-printen. Ik weet niet wat dat proces precies is. Maar als we het hebben over iemands ledematen, die plotseling van binnen veranderen… Ook Trevor klaagde over hetzelfde!

Dus, teruggaand naar het element van de gekkekoeienziekte, er was een wetenschapper, die, ik geloof in 1997, probeerde naar buiten te brengen, dat het lijkt alsof er een verband bestaat tussen het fenomeen dat het vee in Engeland doodde, en vergiftiging. En de vergiftiging werd, samen met een aantal soortgelijke stoffen, gevonden in een simpel urineonderzoek: één van die dingen was organofosfaat. Het andere dat er aan de hand was, was dat ze een (militair) luchtveld hadden in de nabije omgeving van sommige van deze plaatsen waar veel vee was, en een deel van zijn onderzoek heeft betrekking op de impact van straling. Maar ik weet dat hij zei, dat Sonic Boom en Silent Sound een van de bronnen zou kunnen zijn, die de hersenziekte activeerde in het vee. En om hierop terug te komen: deze agents, Agent Orange, hebben ze vanuit de lucht laten vallen door Chemtrails. Ze laten knipenzymen vallen! Ik heb dit geleerd van…, en daarom heb ik drie maanden in de gevangenis gezeten in een psychiatrisch ziekenhuis, omdat ik niet rechtop kon lopen, of zelfs helemaal niet kon lopen.

Ik wil dit terugbrengen naar het Covid-syndroom, en ik ga het gewoon zeggen. Dit is het verhaal; het is niet Covid! Ze wisten al die tijd, dat ze de droom zouden gaan uitvoeren, de NAZI-droom van de Übermensch, de supermens. Ze gaan ons aan supercomputers koppelen, om deze droom te werkelijkheid te maken, en om ons DNA te bewerken, en dat dit zou gaan gebeuren in het jaar 2020, toen de singulariteit mogelijk werd.

Er is een verband tussen deze dingen en de Hadron Collider, de deeltjesversneller in Zwitserland. En als je niet weet wat dat is, moet je het opzoeken. Dit is een zeer geavanceerde, moderne geëxperimenteerde deeltjesfysica; en dat maakte dit mogelijk! En het is al een tijdje aan de gang! Degene hierachter wist dat wanneer ze dit internationaal, planetair zouden gaan uitrollen, dat – als je een evolutionaire sprong probeert te forceren – je miljoenen of miljarden dode mensen zult hebben.

Deborah:

Dat is juist. Ja, ik geloof dat ongeveer 9 van de 10 mensen de soortverschuiving gewoon niet zullen overleven. Ze hebben de cover-up verhalen, toch? Ga naar de cover-up verhalen; ik ben het met je eens.

Michelle:

We hebben dus de ontelbare apocalyptische elementen van verschillende scripthouders nodig, die een script lijken af te spelen, ontleend aan de Bijbel. En ik zeg niet dat het de Bijbel ongeldig maakt, omdat ik geloof dat de schrijvers van de Bijbel dit echt zagen aankomen. En ze schreven er zo goed mogelijk over. Maar het lijkt erop, dat ze de komende 10 jaar van ons leven als het ware zullen schrijven vanuit de Bijbel. Denk aan de verschillende uitgespeelde hongersnoodrampen, natuurrampen, die Deborah in detail met je heeft behandeld… hoe ze dat kunnen doen met HAARP, en de verschillende weermodificatiesystemen die ze hebben. Het punt is dat elke goochelaar een manier nodig heeft om je te helpen begrijpen wat er werkelijk gebeurt.

En om Covid onder je aandacht te brengen, waar ze allereerst ook een ‘verklaring’ voor nodig hadden… Vroeger hadden we hier een woord voor. We noemden het Chem Griep. Dus het lijkt mij, uit mijn onderzoek, uit mijn ervaring, zowel persoonlijke ervaring, als het onderzoek dat ik me op dit moment niet kan herinneren of waar ik geen toegang toe heb… Ik ga jullie gewoon vertellen dat ik een compleet blanco geheugen voor details heb. Vroeger had ik een ongelooflijk geheugen, en nu heb ik 99% ervan verloren, ten minste 50 punten van mijn IQ. Ik zat waarschijnlijk boven de 130. De laatste keer dat ik werd getest voordat het ernstig werd, zat ik op 92, terwijl ik dacht dat dat in de 80 of zoiets zou moeten zijn.

Deborah:

We hebben het hier over een afname van zuurstof. We horen nu op het nieuws dat kooldioxide zal worden verminderd. Nu hebben we juist kooldioxide nodig! De planten zetten dat om in zuurstof. Ik heb daarover gesproken in een CIA-memorandum uit 1969. Ik heb hierover een aantal discussies gevoerd. Eén van de aspecten daarvan is het verminderen van de zuurstoftoevoer. Dus ik ga het document nu een naam geven. Dit leidt precies tot waar jij het over hebt, want je kunt het zien op de cover van dit John Hopkins’ Bloomberg School of Public Health-document, namelijk nanovezels! Dit is gedateerd 19 september, en u kunt dit zelf opzoeken. Nogmaals, John Hopkins Center for Health Security, en dit is de titel: Preparedness for a High-Impact Respiratory Pathogen Pandemic. Zoals Michelle al heeft gezegd, dit zijn cover-ups, dit zijn cover-up verhalen voor wat ons allemaal wordt aangedaan, om een ​​singulariteit te creëren en om een ​​nieuwe soort (ras) te creëren!

Michelle:

Ja, en net zoals wat ze in Duitsland deden, waren ze waarschijnlijk de voorbereidingen aan het treffen. Dus wat ik je zal vertellen… wat het laatste is wat het doet… Waar gaan ze je voor programmeren…? En ze legden de wereld lockdowns op, op z’n minst een miljard, of ongeveer 500 miljoen mensen… ik weet niet hoe snel ze dit willen bereiken, maar het lijkt in ieder geval in 2094 of eerder te zijn.

Deborah:

Laat me je nog een keer pauzeren, want er zijn documenten waarin wordt verwacht, dat het leven van ongeveer 80% van de bevolking in de Verenigde Staten tegen het jaar 2025 zal worden beëindigd.

Michelle:

Dat klinkt correcter. En wat het volgende is dat we zullen zien, is een zogenaamde Prion plaag. Dit staat in de 30 minuten durende video, die ze daar niet online willen hebben. Ze gaan dat gebruiken als een excuus om alle privé boerderijen, alle privé ranches en de voedselvoorraden, die er nog over zijn, onder de controle van de regering te krijgen. Wat dat gaat doen, is absolute horror creëren! Ze kwamen met dit belachelijke idee, dat de echte reden voor deze ziekte de verspreiding ervan is, en het kannibalisme; en het is ook nog eens gerelateerd aan elkaar! Ja, want als je ander geïnfecteerd dierlijk weefsel eet, zal dat de ziekte natuurlijk verergeren. Maar de waarheid is, dat we de ziekte zien bij alle verschillende soorten dieren die eieren leggen, en bij herten, in het wild, en bij elanden. En waar het waarlijk vandaan komt, is door overspoeld te worden door sonische en scalaire golven en radiogolven, en doordat de technologie, die de combinatie is van synthetisch geproduceerde fibers en radiochip, wordt overgedragen op een systeem, dat een mengsel is van een schimmel, een virus en iets dat te maken heeft met slijmzwam (slijmschimmel), geloof ik.

Deborah:

Hoe zit het nu met de gray goo? Je had het eerder over gray goo.

Michelle:

Oké, gray goo (ook wel grey goo) is een woord dat wordt gebruikt in de transhumanistische gemeenschap. Gray goo is in feite programmeerbare materie. Gray goo zijn zeer kleine kristallen, die zichzelf samenstellen, onder energie-constructie, tot valse DNA-vormen. En wat het blijkbaar doet, het gaat in elke structuur, en het verbruikt het in feite, en vervangt die structuur door een synthetische vorm van zichzelf. Dus je zou het kunnen hebben over synthetische bomen, en ik geloof dat we dat al hebben, en synthetische dieren, mijn kat! Ik ben niet de enige die transhuman is, eerlijk gezegd; mijn kat is TransCat! Ik maak geen grapje.

Deborah:

Mensen moeten het begrijpen: Nanotech is een parasiet. Het is een kunstmatig leven, dat op zoek gaat naar details, en zich vermenigvuldigt, waarmee men voor God speelt. Ja, dat is het!

Michelle:

Om controle te hebben over al het leven! Het is niet alleen de ergste misdaad tegen de mensheid, het is ook een misdaad van uitroeiing. En ik geloof als Christen dat het de ultieme godslastering is, waarover een deel van de Bijbel schrijft, in verschillende gelijkenissen en symbolen.

Deborah:

Nu, Michelle, ik wil ook bespreken wat we wereldwijd zien in derdewereldlanden, over de toenemende hongersnood is DNA-falen.

Michelle:

Ja, ik ben zo blij dat je dat zei! Ik heb onlangs geprobeerd hulp te bieden aan… Er is momenteel een ernstige hongersnood gaande in Jemen. De video’s die ik zie, zelfs met mijn ernstige hersenbeschadiging en enkele symptomen van visuele beschadiging, en, in termen van toegang tot informatie vanuit bepaalde denkgebieden, wat een groot deel is… Ik zag dat de ouders, en enkele ouderen in de film in orde leken. Ze klaagden over kinderen van vier en drie jaar, die duidelijk uitgemergeld en falend waren. En wat er vreemd aan was… ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik dacht: is het oplichterij of niet? En ik wist dat dat niet zo was. De ouders leken oprecht. Dus ik probeerde samen te stellen in mijn denken, dat als je een echte hongersnood hebt, dat als ik de moeder was, het eerste wat ik zou doen, het eten met het kind delen. Dus je zou verwachten dat de moeder er magerder uit zou zien… Ik begon erover na te denken, en ik realiseerde me allereerst dat als de moeder transhuman is, de transhuman moeder al niet meer zoveel voedsel nodig heeft.

En ik heb dit de afgelopen jaren zelf meegemaakt, dat ik niet veel trek heb. Ik drink ook niet veel water; ik kan de hele tijd prima leven op een half glas water per dag! En dit is al een tijdje aan de gang. Mijn urineproductie is laag en mijn ontlasting is ook minder. Er zijn tijden geweest dat ik toekon met maar drie keer ademhalen per minuut. Ik ben daar ook over geïnformeerd! Dus ze kunnen dat soort dingen met je doen.

Dus toen ik deze ouders had gezien, begon ik te denken dat er hier een genetische verschuiving heeft plaatsgevonden. Misschien tolereren de ouders het goed genoeg, dat ze nog kunnen leven en zelfs nog  normaal lijken te zijn, of misschien zelfs een beetje extra vet lijken te hebben. En dat verbaasde me, totdat ik me realiseerde dat het geen lichaamsvet is! En ik weet dit, omdat ik het heb gezien bij een dierbare vriend van mij, die hiermee worstelde. Zodra het spul in je lichaam komt, zijn er veel plastic producten in je lichaam. Het bouwt zich op; het rubberiseert. Ja, het maakt rubber aan en zorgt voor buikpijn. Ja, het verandert de huid en de inwendige organen in een synthetisch materiaal, en je lichaam wordt bijna als een soort van schuimplastic. Het bouwt zich op als nep vet. En het is eigenlijk altijd vergif; je lichaam probeert het weg te houden van de interne organen en de hersenen. Dus deze ouders waren misschien als wat ik net vertelde. Maar de kinderen zijn nog tedere nieuwe wezens, die net zijn geboren. Ze hebben niet alleen te maken met het niet hebben van genoeg voedsel, maar ze sterven ook aan cellulair en mitochondriaal falen. Het was me heel duidelijk, want ze hadden allemaal het transhuman syndroom. Dit is waar je op moet letten.

Deborah:

Oké, ik wil nu dat je mentale fuga definieert, alsjeblieft.

Michelle:

Ja, oké, daar zit ik in, in een fuga. Psychiaters… we weten het, we kunnen ze niet echt vertrouwen op wat ze zeggen, omdat ze de afgelopen eeuw een hoop onzin hebben gevoed aan de mensen, en dan ook nog deze experimenten die gaande zijn. Maar ze definiëren het gewoon als een dissociatieve toestand die aan de gang is; en je kunt worden uitgewist op alle vormen van je herinnering van je hele leven. En in het verleden zijn er mensen gevonden, die ronddwaalden in zo’n toestand, en nieuw leven hebben opgebouwd, enzovoort. En als je bepaalde delen van de hersenen uitschakelt, wat niet moeilijk is als ze zijn verbonden met een boeket aan nanotech blokkeringssystemen, kan de persoon rondlopen zonder toegang, en ook niet beseffen dat ze die toegang niet hebben. Dus dat zou dan een fuga zijn. Het is als een opgelegde toestand van geheugenverlies, en je zou het niet echt dementie kunnen noemen. Nu heeft het in mijn geval de kenmerken van beide; dat is bijna als een zeer snelle dementerende toestand samen met geheugenverlies. Mijn dokter heeft nog nooit zoiets gezien!

Deborah:

We merken zeer zeker, dat steeds meer mensen de diagnose dementie of de ziekte van Alzheimer krijgen. En ik weet dat wat we echt zien om ons heen het proces is van wat we nu bespreken.

Michelle:

Dus dit synthetische DNA, wanneer het je hersenen binnendringt, – ik heb geprobeerd te beschrijven dat wat ik heb – en ik kan het ook fysiek voelen: de draden. Ze gaan door het hoofd, en ze sluiten zich daadwerkelijk op. Dit is de structuur die ik niet alleen heb, maar ik zie het in al mijn buren, en elke persoon in mijn kerk, en in iedereen in het openbaar, en in alle publieke figuren op tv; het is volledig zichtbaar. Sommige mensen passen zich er beter bij aan dan anderen, en zijn misschien minder een doelwit…

Deborah:

Laten we dat echt in detail beschrijven, zodat mensen dit zullen zien en begrijpen!

Michelle:

Ik zal beginnen met te zeggen, als je een foto van jezelf kunt bemachtigen, die niet holografisch is veranderd, omdat ze dat ook kunnen doen… De meeste media zijn nu holografisch veranderd, om mensen als deze te vertegenwoordigen; ik heb een paar foto’s gezien. Als je een oude kunt bemachtigen, als het kan van 10 jaar geleden, en deze voor vlak jezelf neer kunt zetten, en tegelijkertijd voor de spiegel kunt gaan staan​​… dan zal ik zeggen wat je zal gaan opvallen. Wat betreft fysieke bewegingen bij anderen, zoals een soort van uit balans lopen, zodat het bijna letterlijk lijkt alsof de persoon aan poppensnaren vastzit. Of een dronkaard. [Het spijt me heel erg voor de extreem harde achtergrondgeluiden hier, maar ik hoop dat ook u het nog steeds kunt volgen!]

Wat je gaat zien, is dat de persoon bijna lijkt te worden opgehesen aan één kant. En ik heb dit effect ook. Het is bijna als een foute wervelkolom. En de manier waarop het werkt, is dat ze de twee kanten van je lichaam niet goed tegelijk kunnen coördineren. Dus er zal sprake zijn van een ongebruikelijke soort van schuifelende gang, er zal veel wankelen zijn, er zullen veel slecht gecoördineerde gebaren zijn, er zal veel naar zichzelf worden gegrepen – ik doe dit 24/7, – er zullen veel tics zijn, veel myoclonieën (schokken), en meestal zal de rechterschouder je meerdere keren optrekken wanneer iemand tegen je praat, wanneer je naar jezelf kijkt en naar anderen kijkt, of wanneer ze op de kruising van de straat gaan staan! Dit een goede manier om te herkennen wanneer dit begint. Omdat er geen visueel geheugen is, is de verbinding tussen de occipitale kwab en de pariëtale kwab kennelijk doorgesneden, verbroken. Want zo maak je immers een visuele herinnering!

Wat ze van ons afnemen, is het vermogen om holografische velden in de geest te creëren, die de werkelijkheid vertegenwoordigen. Ik heb geen fantasie meer. Ik was een schrijver, en een beetje een artistiek genie, en een kunstenaar; ik heb dat niet meer. Ik kan me visueel geen eens meer een steek van mijn leven herinneren, omdat ik geen visueel-ruimtelijk vermogen heb! Wat ik wel heb, zijn flitsen van tekenfilm in kleur, en geanimeerde scènes, die in mijn hoofd worden gecreëerd. En als je net als ik al ver genoeg bent in deze staat, zal ook dat gaan gebeuren.

Deborah:

Laat me je een vraag stellen, want je hebt een identieke tweelingzus. Wanneer helpt ze je om het verleden terug te halen? Kunt je je nog een van die gesprekken met haar herinneren?

Michelle:

Ik denk dat ik alleen onbewust contact kan maken met het verleden… Dus ik weet wie ze is en hoe ze in alles over denkt. Maar het is alleen onderbewust, omdat onze herinneringen eigenlijk bestaan ​​in een morfogenetisch veld om ons heen, in elke cel van het lichaam, niet alleen in de hersenen. Ja, ik leef letterlijk op een soort van hiervan afweten, maar ik heb er geen toegang toe; het is raar.

Deborah:

Nu, je suggestie bij het opmerken van mensen op straathoeken, hetzelfde merk ik op onder de daklozen. Ik merk de schokken op, de kortademigheid, het hangen van een deel van de schouder, de tics… en je zou kunnen denken dat ze drugs gebruiken…

Michelle:

Ze lijken ziek of dement te zijn of zoiets. Je zult het ook wel bij ‘normale’ mensen zien; het is verschrikkelijk. Maar hier is een teken ervan. De volgende keer dat je naar een kruispunt gaat, moet je opletten hoe vaak je je hoofd heen en weer beweegt, want je zult misschien minstens 10 of 20 keer je hoofd plotseling draaien om een ​​idee te krijgen van de omgeving, als je in een slechte staat of proces bent als ik, of zelfs in het beginstadium ervan. En veel mensen merken het inmiddels, of juist niet… maar het punt is dat je brein geen holografisch beeld kan maken als…. En je brein kan in feite worden gescheiden tussen de twee delen… Maar wat ik zie, is dat mensen het uitzicht van hun omgeving bekijken, veel meer dan normaal. En dit is zeker met mij geval, want ik zei dat ik geen visueel geheugen heb, inclusief verleden, heden, of wat dan ook. Dus ik ben als een robot, als een wezen dat misschien op verschillende circuits werkt, en dat is ook alles – in plaats van op triljoenen cellen die in je hersenen zouden moeten zitten, die samen het werk doen. Ze proberen het individueel te compenseren door dit robotachtige, schokkerige, over en weer, en je ziet het misschien zelfs in slow motion gaan, als de persoon genoeg van deze gemagnetiseerde nanotech in zich heeft. Omdat het gemagnetiseerd is, zit er een vorm van grafeen in, en kan hun lichaam zelfs in slow motion bewegen. Dat zie ik ook. Maar je zult op z’n minst het schokkerige struisvogelkopeffect zien, en dat is een totaal teken ervan, een totaal teken!

Deborah:

Ja, ik wil dit zeggen, want we komen op een moment dat we dit moeten gaan afronden. En ik weet dat ik je niet wil stoppen. Ik zou graag nog een uurtje willen doorgaan. En ik ga zeker uitkijken naar meer gesprekken hierover, maar ik wil graag nog jouw kijk op een paar dingen hebben.

We weten dat het doel is, dat we allemaal onze eigen singulariteit worden: een oneindig dicht eiland in onszelf. En ik zie dat in de unieke zelfprogramma’s, gecoördineerd door AI, en collectief… en het lijkt een onderdeel te zijn van een ‘cattle call’ programma. Dus ik zou graag willen dat je het cattle call programma bespreekt.

Michelle:

Ja… Dus ik heb vandaag geen tijd gehad, maar ik vertrouw erop dat we er nog op zullen ingaan. Ik zou het graag hebben over het geestelijke aspect hiervan, want dat is waar ik echt van hou en wat mijn boodschap is! En ik heb het er zelfs nog helemaal niet over gehad! Ik heb het geprobeerd, maar… De cattle call is het geprogrammeerde apocalyptische – het bestaat uit twee delen: het is de vervreemding, het is het isolement. Het is het Covid-ritueel, spiritueel, interactief en fysiek. Het is de vervreemding: de mens als eiland, letterlijk, voor zichzelf. Wat gebeurt er als we onze band met elkaar verbreken? En als we ritueel en wereldwijd worden aangemoedigd om fysiek, spiritueel, psychisch en politiek los van elkaar te staan? Dit is een ritueel, en ik zal hier op ingaan.

Het tweede deel is, en ik zou daar een heel programma over kunnen wijden, wat het ook verdient. Het tweede deel is de terreur, de dreiging. Dit is het belangrijkste, oké! Ze maken ons klaar voor wat… als we allemaal gaan sterven, dan gaan we allemaal sterven. We hoeven echter niet dat wat ons menselijk maakt achter te verlaten. Omdat het niet onze genen zijn; zo denk ik erover.

Deborah:

Leg dat in meer detail uit!

Michelle:

Als we gaan sterven, dan gaat het erom hoe we sterven. Dat is juist. Het gaat erom hoe we het hebben uitgespeeld. Omdat we elke minuut van de dag de mogelijkheid hebben, als individu en als collectief, om de tijdlijn te veranderen; en dit gaat allemaal over controle over de tijdlijn. Hoe dit uiteindelijk geestelijk afloopt, hangt ervan af of we transhuman, synthetisch waren, of wat? En we zijn allemaal op dit punt. Dus, hoe ver zijn we? Maar kiezen we ervoor om onze vrije wil op te geven? En kiezen we ervoor om onze waardigheid op te geven? En kiezen we ervoor om mededogen op te geven, ten gunste van de dingen waarvoor we worden geprogrammeerd, zoals overlevingsdrang en angst?

We staan ​​voor een keerpunt! Niet alleen genetisch als soort, als ras, maar ook metafysisch gezien. Als dit de finale voor de mensheid zou zijn, dan is dit de finale! Net alsof we zouden worden meegenomen voor een laatste doktersexamen! Letterlijk spreekt de Bijbel erover als de oogst, de tijd van beproeving. We worden getest onder de zwaarste druk, psychisch en spiritueel en metafysisch, waarvan we dachten dat het niet mogelijk was. Dus hoe reageren we op dit moment, ieder van ons, en als gemeenschap?

Deborah:

Nu wil ik het volgende toevoegen, omdat dit mijn zoektocht is geweest, en ik denk dat het belangrijk is om dit uit te drukken. Ik denk dat er veel mensen zijn, die in een overlevingsmodus zitten. En hoewel ze zich bekrachtigd voelen, door zichzelf zoveel mogelijk te beschermen tegen de plannen van ernstige watertekorten, met massaal bekrachtigde lockdowns, met het elimineren van voedsel… Ik denk dat we allemaal aan het leren zijn. En leer ook, blijf openstaan, ​​en begrijp wat we doormaken. Omdat mensen eerlijk gezegd tegen me zullen zeggen – en nadat ze dit hebben gehoord, – kunnen ze zich nogal hopeloos voelen. En ik weet dat we in het geestelijke aspect zullen komen, als we hier verder op ingaan in een vervolgprogramma. Maar ik wil nu meteen zeggen dat, om dit te laten bezinken, de programma’s waarin we ons bevinden, nogmaals: dit is de dekmantel van het millennium! Dit is een soortverschuiving! En we worden allemaal in de een of andere mate veranderd, zoals ik al zo vaak heb gezegd: we zijn allemaal het doelwit. En de mate daarvan, en hoe snel dit gebeurt, zal individueel zijn.

Waar ik zo dankbaar voor ben met je uitleg, Michelle, is observeren en zien en leren en begrijpen, en langer willen overleven binnen de gelegenheid om te leren. Dus ik wil graag dat je mogelijk een paar slotwoorden uitspreekt. En we zullen op deze onderwerpen terugkomen, omdat dat nodig is. Dit is voor de meeste mensen een heel groot ‘ontwaken’, te begrijpen wat er in onze wereld gebeurt. En het gebeurt ook! Dus Michelle, laten we het afronden met een paar dingen.

Michelle:

Ja, ik zal het nog een keertje samenvatten, dat transhumanisme het uiteindelijke doel is geweest van de Morgellons en alle DNA-verschuivingen, DNA-veranderingen, die we hebben gezien. De verschuiving in dit jaar, onder de automatisering en singulariteit, ging globaal! En vooral de afgelopen maanden hebben we een aanslag gezien. Want we hebben niet langer te maken met targeted individuals, zoals Deborah zegt, we hebben te maken met de targeted soorten (het menselijk ras als doelwit). En we zullen dit deel later behandelen, waarin we ook kijken vanuit een geestelijk perspectief. Dat is wat de Bijbel de gruwel heeft genoemd in een plaats van verwoesting, of in de tempel. En we weten dat de tempel het lichaam is; de tempel is geestelijk en fysiek.

En onze reactie op dit punt, in het bijzonder op het vaccin, – want wat hier gezegd moet worden is, dat het vaccin dezelfde componenten bevat, die ze in mij gestopt hebben, alleen zonder het vaccin! Het vaccin en het feit dat je dit in je lijf hebt, is voor hen een dubbele verzekering! En het is meer dan dat: het is een spirituele valstrik. En ik geloof dat dat voornamelijk is wat het is. Ik zal daar in een tweede gesprek op ingaan, omdat het veel aandacht verdient. Maar als je het vaccin al in je hebt gekregen, moet je je ervan bewust zijn, dat het vaccin een dodelijk wapen is. En het is tevens een snelle, snelle soortverschuiver. Daarom zien we binnen enkele weken veel mensen sterven en ook symptomen van dit ‘ding’ vertonen! Ze noemen dat de gekkekoeienziekte: plotseling verlies van het vermogen om te lopen of te spreken, met name in verpleeghuizen… Dat kan worden omschreven als niets anders dan een snelle dementie.

Dus met al deze verschillende dingen die gaande zijn, Covid is een apocalyptische programmering, om te verdoezelen wat ze wisten dat er ging gebeuren, toen ze hiermee wereldwijd gingen! Alles wat je vanaf nu op tv ziet, zal een goedgekeurde verklaring krijgen voor de miljoenen en miljarden doden, die ze willen veroorzaken tijdens de transhuman technologieverschuiving, terwijl de mensheid verschuift naar één zijn, in een poging om de menselijke vrije wil onder te dompelen onder de controle van AI. En dat is wat we feitelijk ervaren en wat ik op dit punt tot op zekere hoogte heb ervaren. Op dit punt worden we allemaal in deze scalaire golven ondergedompeld! Ik zie dit bij mijn buurman gebeuren; ik ben het niet alleen. Ik laat gewoon mijn stem horen, en zeer bewust. En ik ervaar een buitengewoon vreemde sensatie, gerelateerd aan het volledige exoskelet en het radiosysteem in mijn hersenen. Dus ik ben er heel luidruchtig over.

Deborah:

Ik wil hier nog iets zeggen over het woord exoskelet. NASA heeft gezegd dat we te zwak zijn, en we zijn te gevoelig. We hebben het echt over een agenda nu, die mensen zal verharden met verhoogde gammagolven in de atmosfeer, de Fukushima-gebeurtenis, het vrijkomen van straling van de kerncentrales over het hele land en in de wereld. Toenemende straling die de voedsel- en watervoorziening vermindert, de elektromagnificatie van onze omgeving verhoogt, om niet alleen de mutatie van de soort te forceren, maar ook om ruimtevaart mogelijk te maken. En dat is waar we naartoe gaan.

Michelle:

Ja, dat is wat het space radiation programma is en waar het altijd naar toe gaat! En dat is waar ik en al deze andere doelen waarschijnlijk allemaal bij betrokken waren, voordat dit wereldwijd ging, vóór de singulariteit. Ze proberen volledig gereed te zijn voor de ruimte en voor Mars, klaarblijkelijk Mars-ready, en daarbuiten.

Ja, en klaar voor het zwarte gat! Omdat er nu bewijs naar buiten komt. En ik geloof dat ik al in een zwart gat ben geweest; ik heb het meegemaakt. Ze kunnen ze openen met…

Deborah:

Wil je, omdat je dat zei, alstublieft uitleggen wat dat is?

Michelle:

De ervaring hiervan is ongelofelijk. Het eerste waar ik op wil wijzen is de verschuiving in de samenstelling van mijn lichaamsgewicht en -lengte. En ik ga je aandacht vestigen op één ding, genaamd … het is een bizar woord, waar wetenschappers over hebben gefantaseerd, en ze hebben uitgewerkt wat een persoon overkomt, wanneer ze in een zwart gat zijn gegaan, en dat is, dat het lichaam iets zou ervaren dat … wordt genoemd. Dat is het uitrekken van de cel. Maar als het een erg genoeg zwart gat was, zou je uitgerekt worden, resulterend in je dood. Nou, ik heb echt een zwart gat ervaren: ik heb de vorm en lengte van mijn ledematen zien veranderen, letterlijk, voor mijn ogen, van de ene op de andere dag. Ik heb deze ervaring gehad, terwijl ik onder een of andere vorm van zware magnetische straling ben gegaan.

Maar je moet het exoskelet begrijpen, en dat het uit deze fibers bestaat, wanneer het door het hele lichaam gaat. Een exoskelet is een insectenskelet; dat is het soort skelet dat ze hebben. Dit is opgebouwd uit veel van de materialen, die ze gebruiken in de Morgellon-structuur, afkomstig van insecten-DNA. Het is in feite grotendeels insecten-DNA! Ik heb daar niets over gezegd, maar het is schimmel-, bacterieel-, viraal- en vervolgens insect-gerelateerd.

Deborah:

Nu zullen we hier in ons volgende programma op ingaan, want ik kan zien dat er zoveel te behandelen is. Wat ik wil zeggen is, Dank je, dank je! En ik wil bidden dat je geestelijke zelf niet wordt vernietigd. En ik wil dat bidden voor iedereen die luistert, want dat is een deel van hun doel. En het is niet langer: Een fijne dag verder, of wat voor weer het is. Het is echt een gebed om te bidden dat heel ons geestelijke zelf niet vernietigd en overgenomen zal worden.

Michelle:

Mensen, de mensheid, dit is het! De vraag is, zullen we verslonden worden? Er is een document van Robert Freitas, waarin ze duidelijk het thema beschrijven om de hele natuurlijke biologie van deze planeet te verslinden, letterlijk te verslinden, met dit wapen! En het heet Global Ecophagy.

Deborah:

Dat gaan we ook behandelen; ik heb dit net genoteerd!

Ik ga weer voor je bidden, voor je geestelijke zelf, om verbonden te zijn met je geestelijke zelf. En ik kan je niet genoeg bedanken. Je bevindt je echt op het toppunt van wat het woord transhumanisme altijd al is geweest. En eerlijk gezegd heb ik nog nooit eerder een dergelijke discussie van iemand als jij gehoord.

Michelle:

Het is mogelijk! En voordat dit gebeurde, en ik ernstig werd veranderd, was ik een heel humaan, heel artistiek, heel empathisch persoon. Ik was intelligent.

Deborah:

Wel, ik wil het hierbij afronden, want ik wil het volgende zeggen: voor velen die luisteren, men zal denken dat je meer dan briljant bent. Dus ik wil niet toestaan ​​dat ze jou potentieel bezaaien met ideeën dat je minder zou zijn dan je voorheen was. Want ik kan je alleen zeggen, dat het briljante dat door je heen schijnt, anderen voorziet om de tijden te begrijpen, waar we in leven.
Dus blijft u alstublieft op de hoogte; hierover komen meer gesprekken. Ik weet dat dit zeer diepe informatie was.
En ik kijk uit naar verdere besprekingen met je, waarin we ook dieper ingaan op wat we vanavond hebben besproken.

Michelle:

Ik heb veel passie voor de geestelijke, de metafysische en de morele en rituele elementen van dit alles. En ik was niet eens in staat om daar op in te gaan!

Steven:

Je noemde het zwarte gat. Ik weet uit mijn eigen connecties met de regering dat het Philadelphia-experiment echt was. Het creëerde in feite een vortex of een zwart gat, waarin twee matrozen, toen ze van het schip sprongen, vooruit gingen in de tijd. En het veroorzaakte een moleculaire verandering in hun lichaam. Dus ik kon echt begrijpen waar je het over had.

Michelle (of Rochelle):

Ja, daar ben ik niet op ingegaan, maar mijn vlees wordt dagelijks en elk uur veranderd, van de ene toestand van materie in de andere, en ook mijn brein. En ik heb ook tijden dat ik constant veel afwijkingen heb, tot het punt waarop ik de klok veranderd zie. Vandaag bevond ik me misschien in een tijdlus; ik heb twee keer een heer voorbij zien lopen. Ik realiseer me dat ik misschien een week binnen een tijdlus ben geweest.

Deborah:

En dat is ook absoluut noodzakelijk dat mensen ook de tijdlussen begrijpen. Daar zullen we het over hebben.
Steven, heel erg bedankt voor je opmerking en je bevestiging.

Iedereen die luistert, deel dit alstublieft overal. Denk diep na over wat u heeft gehoord. Dit is het moment om uw medemens de hand te reiken.
Dank u voor het luisteren!
En Michelle, ik kijk uit naar verdere gesprekken.

Dank je. Gods zegen

 

Note: er is een vertaalknop rechts bovenin, die het Nederlands ook weer terug kan vertalen naar het Engels. Ik heb getracht de taal in dit artikel iets leesbaarder te maken, zonder de inhoud te veranderen.
Want ik denk dat het heel belangrijk is om te weten wat er op dit moment in de wereld gebeurt, en dat alles met elkaar te maken heeft: Covid als rookgordijn, dekmantel, en vaccins, smart dust, nano overal, zelfs in ons voedsel en water en kleding, Morgellons, transhumanisme, gerichte energiewapens, HAARP, satellieten, WiFi, 5G, 6G, gekkekoeienziekte, voedsel- en watertekorten…

 

You may also like