Supersoldaat spreekt zich uit over Transhumanisme, Morgellons, Prionen en meer – Deel 2

UPDATE 27-07-2022  Het hele systeem waarin wij leven, wordt beheerd en geregeld. Door deze afleidingen en het ‘Covid’ verhaal, hebben we de grotere aanvallen en bedreigingen niet in de gaten, en de verkrachting van de mensheid door transhumanisme, die geleidelijk en naadloos plaatsvindt.

 

Super Soldiers Story Part 2, ofwel deze tweede video, is een vervolg op Supersoldaat spreekt zich uit over Transhumanisme, Soortverschuiving en Hongersnood is DNA-falen 

 

Super soldier speaks out on Transhumanism, Morgellons and more – PART 2

 

Singularity komt er niet meer aan.

Het is reeds hier!

 

Wat zijn Morgellons precies?

Morgellons is het fundament voor wat nu wordt gebruikt in alle mensen en alle dieren. Mensen die Morgellons hebben – en iedereen heeft ze, elk mens, elk dier – kunnen niet-genezende zweertjes vertonen. Als je deze wondjes hebt, of enige vorm van fungus, dan is dit mogelijk Morgellons. Het is tevens gerelateerd aan Candida (schimmelinfectie) en de Ziekte van Lyme, en het vermenigvuldigt zich.

Een privé onderzoek heeft aangetoond, dat de buitenste schacht van Morgellons gemaakt is van een zekere soort fiber (vezel). Dit vezelmateriaal wordt in de wereld van nanotechnologie gebruikt als een samenstelling, een verbinding, om er een virale proteïne envelop met DNA en RNA in te verpakken. En het wordt eerder gebruikt in verschillende behandelingen dan dat het uitgeroeid wordt!

Wat is er gebeurd met de meeste mensen?

Velen hebben gelukkig geen open wondjes of zweertjes met deze machine-draden die uit de huid komen. Het is geen ziekte; het werd gecreëerd in een laboratorium. En de gevallen van mensen met dit Morgellons-syndroom, gemaakt in een lab, waarbij de fibers naar buiten komen, nemen toe met 1.000 slachtoffers per dag!

In 2008 begon het Center for Disease Control (CDC) een studie over Morgellons, om haar oorzaken en symptomen te onderzoeken. Ze kwamen tot de ontdekking dat deze fibers pas branden bij 926 graden Celsius, en niet smelten! Bij zo’n hitte verdampen ze eenvoudig! De CDC weet hier dus van af. Bovendien is het een cover-up verhaal voor Covid, waar we zo meteen op ingaan met Michelle.

Medische wereld labelt Morgellons als: Psychopathische Parasitose met waanvoorstellingen

Het Morgellons-syndroom is echter heel reëel en pijnlijk, en begon de kop op te steken met het chemtrail spray-programma boven ons hoofd aan het eind van de jaren ’90. Natuurlijk waren ze ons al aan het modificeren ruim vóór 1990. In het verleden hebben meerdere mensen ons hiervoor proberen te waarschuwen.

Dus waar we hier mee te maken hebben, is een syndroom, in een lab gemaakt, dat wordt gekenmerkt door pijnlijke, openbarstende huidwondjes, niet-genezende zweren, en uit polymeren en meerdere kleuren bestaande fibers, die uit de poriën komen, op ons gesprayd door chemtrails.

Enkele strategieën tegen Morgellons

Clifford Carnicom heeft diverse suggesties aangereikt tegen Morgellons, die onze rode bloedcellen aanvallen en het ijzer in het bloed verslinden. Enkele hiervan zijn:

1 IJzeropname bevorderen of verhogen

2 De lever detoxen, ongiften

 

De transhumanistische agenda 

Het einddoel van Morgellons is in feite het beëindigen van de menselijke soort, van de mensheid! Het zijn echter niet alleen de fibers, maar ook de straling. Michelle werd het afgelopen jaar zeer actief het doelwit met behulp van scalaire en EMF technologie, vanwege het feit dat ze een klokkenluider was geworden en onderzoek deed. En toen zij achter de waarheid over Covid kwam, werd de situatie heel serieus voor haar en haar tweelingzus.

Nanofibers in je huis en hoe ziet het eruit?

Dit spul, de fibers, is rechtstreeks in Michelle’s appartement geplaatst, en het groeit in het hele huis. Met scalaire golven en super kwantum computing en singulariteit zijn ze in staat, om materie te veranderen op manieren, die we niet voor mogelijk houden! Dus het is niet nodig dat iemand hiervoor fysiek je huis binnenkomt. Het zijn high tech transacties met behulp van golven, energie en materie, en de fibers worden gevoed voor een lange periode. Alles wat het nodig heeft, zijn de computergolven om te worden geactiveerd. Dit is ook gerelateerd aan wat ze doen met de deeltjesversnellers in de wereld.

Het is een spinnenwebachtige substantie.

Het heeft verschillende vormen, maar één ervan is een zeer fijn spinnenwebachtige, snel vermenigvuldigende kristalachtige groei, en het groeit uit zichzelf. Het lijkt een beetje op dierenhaar, en wordt elektromagnetisch geactiveerd. Als je het in je hand houdt, zal het rond bewegen of dansen op je hand. Het zal trachten de huid binnen te dringen.

Extreem snelle groei

Deze fibers groeien extreem snel, en je kunt het er onmogelijk weer uitkrijgen. Het is een programmeerbare vorm van leven: een mix tussen virus, zwam, bacterie, insect DNA, en kristal, dat zelf-producerend is. Het is geprogrammeerd om eigenlijk je DNA te vervangen met een synthetische kopie van zichzelf.

De extreme veranderingen bij Michelle (supersoldaat)

Michelle nu, als supersoldaat, is 24/7 omgeven door een EMF soort van vortex, wat wordt gebruikt om haar te kwellen en ernstig te verwarren. Ze heeft geen enkele visuele herinnering meer, en soms wordt een deel van haar hersenen ‘afgesloten’. Hoe dat zal aflopen, weet ze niet. Maar de vortex, waar Michelle dus 24/7 in zit, magnetiseert de Morgellons tot een full body-netwerk van grote structuren. Ze kan ze voelen, en ze zijn gemaakt van gemagnetiseerde metalen en plastics. Ze worden samengebonden door een metallic poppensnaar-systeem, letterlijk! En wanneer je geraakt wordt met de scalaire golven en de verschillende dingen, die het systeem activeren, kan dit je ledematen 180 graden doen bewegen, je wurgen, je benen heen en weer bewegen, je stevig vasthouden…

Het voornaamste wat ze met haar deden en doen, is dat ze nu een systeem van draden in zich heeft, het Neurolink Nano wire-systeem, dat zelf-opbouwend is via de haren en schedel en door de hersenen heengaat. Wanneer ze het systeem raken met de wapens, voelt zij letterlijk het exoskeleton, een insectachtig geraamte, los van haar natuurlijke beenderen, binnenin haar eigen lichaam. Het exoskeleton is gemaakt van zowel chips als draden.

De snelle veranderingen in voedsel…

Wanneer Michelle geraakt wordt met hightech wapens van DARPA Space Force, heeft ze het laatste jaar ervaringen gehad, dat niet alleen haar vlees, haar bloed en haar botten letterlijk veranderd werden naar een andere toestand, maar ook haar voedsel! Ze houdt van honing, en ze kunnen het wel zó snel kristalliseren door die wapens te gebruiken, dat de honing binnen twee seconden in een gekristalliseerde vorm is veranderd. Het verandert dus letterlijk van vorm!

Plotseling ademtekort en een gevoel van gewurgd worden

Wat is de oorzaak? Sommige mensen, die hier last van hebben, kunnen ook een vreemd geluid in hun hoofd waarnemen, wat lijkt op het samenproppen van aluminiumfolie.
We zien nu 4G, en de opkomst van 5G en 6G, en al deze WiFi en draadloze netwerken. Dit zijn elektromagnetische ‘broedmachines’, die ons willen vernietigen! We hebben ook de draadloze smart meters en de watermeters. Deze netwerken verwoesten de biologische processen in je lichaam. De mensheid wordt letterlijk gekookt, zei microgolf oorlogsexpert Barrie Trower.

Eén van de dingen die je zou kunnen doen, om de elektromagnetische straling te verminderen in en rondom je huis, is het neutraliseren van de draadloze verbindingen in je huis. Er zijn veel dingen die je kunt doen, zelfs met je mobieltje. Zoek dit zelf op hoe je dit kunt doen. Goed te weten hierbij is, dat Michelle’s brain interface niet kan functioneren zonder mobieltje!

Vereenvoudigd uitgelegd

Voor de meeste mensen zal dit alles zeer moeilijk te begrijpen of verhapstukken zijn. Dat is waarom ik de vrijheid genomen heb, om grote delen van deze video vrij te vertalen. Wil je alles weten wat er besproken werd, bekijk dan de volledige video.

Doelbewust opgezet en goedgekeurd

Wilt u de overheden aanklagen? Een wet heeft het voorgoed mogelijk gemaakt, dat mensen geen enkele aanklacht kunnen indienen, of kritische geluiden laten horen, wat betreft de impact die de microgolftechnologie op mens, dier en natuur heeft! Het hele systeem is dus doelbewust opgezet en goedgekeurd door een wereldwijde overheid des doods.

 

Wat het doel van Covid echt is op verschillende niveaus    

Michelle legt uit dat het grootste deel van haar hersenen ‘uitstaat’. Het meeste van haar kennis haalt ze uit haar onderbewustzijn, omdat haar visuele geheugen is weggenomen en haar brein wordt geblokkeerd. Ze leeft van dag tot dag, en ze is in een permanente toestand nu.
In haar ledematen heeft ze een volledige pianosnaar-achtige secundaire huid, of ‘onderhuids pak’, gemaakt van nano-metalen. Dus ze moet werken met twee lichamen, haar natuurlijke lichaam en een lichaam dat onnatuurlijk, inwendig binnenin haar zit. En dat interne metalen exoskeleton kan wel eens de boventoon voeren, en ergens naartoe willen zeg maar…

Michelle, een voorbeeld van Transhuman-verkrachting

Het hele opgezette systeem is een vrije wil breker, zo ook van vrijheid van denken, zegt Michelle. Ze ervaart zelf dat haar gedachten ernstig door elkaar worden gegooid.
Michelle moet ook vechten om haar armen stil te kunnen houden, op de plek waar zij haar lichaam wil hebben! Omdat wanneer iemand in feite verbonden is met een computer, op de manier als Michelle is, je in een situatie terecht kunt komen, dat je zelfs kunt zweven als een astronaut in de ruimte, vastzittend aan een onzichtbaar dradensysteem of koord, hoe bizar het ook klinkt! En dat ‘koord’ is nano-robotic. Je kunt dan de delen in je lichaam voelen, zegt ze, maar het koord dat je ‘vasthoudt’, zijn in feite de EMF’s die je raken. Iedereen nu loopt rond met die ‘structuren’ in zijn of haar lichaam, maar de mate waarin verschilt enorm. En dat is nu transhumanisme.

Controle over ons bewustzijn

Hun doel is om ook ons bewustzijn te controleren, wat absolute godslastering is. Michelle’s bewustzijn is van haar gestolen en doorgesneden. Hun poging is om haar zelfs in een robotstaat te brengen; ze zit in een 24/7 actie-reactie modus. Maar wat ze bij haar vinden, is dat haar vrije wil niet zo snel naar beneden gehaald kan worden, noch haar bekwaamheid om te praten over wat haar is aangedaan!

Ze beschouwden haar in het begin als een goed prototype voor de rest van het publiek, ook vanwege haar bloedtype, om haar uit te testen en hoever ze kunnen gaan om haar te breken.
Er blijkt een serieuze connectie te zijn tussen doelwit zijn, de Ziekte van Lyme, al die Black Op Programma’s, en Rh-negatief bloedtypen.

We zijn niet langer targeted individuals.

We zijn niet langer het doelwit als individu, maar we zijn targeted species geworden. Dat wil zeggen, niet alleen het menselijke soort of ras is het doelwit, maar ook de dieren… alle levende wezens!

Wat deze Covid nu eigenlijk is…

Ze wisten wat het resultaat zou zijn, wanneer men een soortverschuiving zou afdwingen op de hele bevolking. Ze wisten dat er een enorm aantal doden zou vallen. Daarom probeerden ze met succes het menselijke lichaam en de geest te doen samensmelten met een endoskeleton (nano fibers) en vreemd DNA en brain computer interfaces! Ze pushen dit nog steeds op ons. En daarom was het voor hen zo belangrijk om het verhaal van dit ding wereldwijd door te drukken, genaamd ‘Coronavirus’. Ze hadden daarbij de griep nodig voor het verschrikkingselement en voor het geestelijke ritueel element. Dus dat is wat er gebeurt met de nano en witte bloedcellen, die een door het lichaam zelfgemaakte cytokinestorm kunnen veroorzaken. Een cytokinestorm is een vaak fatale reactie van het lichaam, waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden, die een ontstekingsreactie veroorzaken. Wat daarna volgt, is orgaanfalen en tenslotte de dood. En zo creëer je de illusie van een ‘virus’, waar de hele wereld over praat. Deze kennis is afkomstig van een geheim document, aldus Michelle.

We worden op dit moment afgeleid van het feit dat we globaal, als ras, in een overgangsfase zitten, niet alleen het menselijke ras, maar alle levende dingen. En om deze gedwongen transitie, overgang, te creëren, is het nodig dat er een variëteit aan berichten is om ons af te leiden, zoals verschrikkelijke stormen, vloedgolven, branden door blikseminslagen, zoals we in Californië hebben meegemaakt, zware rookoverlast, overstromingen, orkanen, tornado’s, extreme kou, zoals we in Texas en andere staten zagen, het uitschakelen van stroomvoorzieningen, wat ook onderdeel hiervan is. De controleurs controleren al deze wapensystemen: de cyberaanvallen, de elektromagnetische frequenties, de satellieten… Het hele systeem waarin wij leven, wordt beheerd en geregeld! Door deze afleidingen hebben we de grotere aanvallen en bedreigingen niet in de gaten, en de verkrachting van de mensheid. Want dat is precies wat het is!

 

Voorspellend programmeren: ‘The Island of Dr. Moreau’ (1996)

De film is gemaakt naar aanleiding van een sciencefictionroman uit 1896, van de Engelse auteur H.G. Wells (1866–1946). De tekst van de roman is het verhaal van Edward Prendick, een schipbreukeling die wordt gered door een passerende boot. Hij wordt achtergelaten op het eiland van Doctor Moreau, een gekke wetenschapper die, via vivisectie, mensachtige hybride wezens creëert van dieren. De roman behandelt een aantal filosofische thema’s, waaronder pijn en wreedheid, morele verantwoordelijkheid, menselijke identiteit en menselijke inmenging in de natuur. Wells beschreef het als ‘een oefening in jeugdige godslastering’. De roman is de vroegste weergave van het sciencefiction-motief ‘uplift’, waarin een meer gevorderd ras tussenbeide komt in de evolutie van een diersoort, om deze naar een hoger intelligentieniveau te brengen.

Wat je hierin ook terug zult kunnen zien, is het splitsen van genen. Je zult ook ontdekken dat de dieren allemaal chips in zich hadden. Dus we zijn reeds lange tijd geprogrammeerd en voorbereid door de media, zoals deze film, om ons hun bedoelingen te laten zien!

Michelle wil verder nog iets over Covid vertellen…

Ze bevestigt dat ze het ontzettend eens is met Deborah Tavares (New Age en Gecontroleerde Oppositie helaas, samen met Steven en Jana Ben-nun!). Ze moeten deze apocalyptische verhalen en boeken laten uitspelen, zodat ze je in constante shock en ontzag kunnen houden, en laten rondspartelen in verschillende richtingen, terwijl je erachter wilt komen wat er gebeurt in deze wereld. Ondertussen verlies je het gebruik van je frontale kwab, en verlies je het gebruik van je onafhankelijke objectiviteit, en tenslotte van je lichaam. En ze willen dit zo geleidelijk en naadloos mogelijk laten gebeuren, zodat je op een dag wakker wordt en je niet eens in de gaten hebt dat je geen vrije wil meer hebt, of weet wat er gebeurd is. En dat is het doel!

Dus wat we nodig hebben, is een vermeerderde bewustwording en bewustzijn. Dit is niet iets fysieks, maar psychisch. We moeten vechten, – niet strijden met elkaar, maar actief werken hieraan. En we moeten praten met elkaar, we moeten onze mond openen over wat we zien. Het hoeft niet lang te duren om het geweten te openen van degene, met wie je praat. En ontwapen je van de haat- en ruzie-modus, waarin ze ons proberen te krijgen en tegen elkaar op willen zetten!

Wat Covid fysiek gezien is…

Michelle wil nog iets zeggen over Covid, namelijk dat we het syndroom van de gekkekoeienziekte, en de stijging van dementie, en de nieuwe varianten van Covid, en de dood van herten en veel andere dieren in het wild door prionen, om ons heen kunnen zien. En Prionziekten is niets anders dan een te sterke groei van deze technologie in de hersenen en het lichaam. En ze gaan door met het raken van het lichaam met scalaire golven en andere wapens. Binnen twee weken kan het de mentale functies vernietigen. En mensen zouden het verhaal nooit geloofd hebben, als het niet als een ‘virus’ beschreven werd.
Dus het enige wat het zogenaamde Coronavirus echt beschrijft, is quantum DNA shifter (kwantum DNA verschuiver), en dat is waar je mee te maken hebt nu: sub-automatische wapens op kwantumniveau.

Wat Covid geestelijk en metafysisch gezien is…

Dit is alchemie, waar wetenschap magie en opzet en spiritualiteit is.
Wat de injecties betreft, Michelle nam zelf nooit het vaccin. Wat de vaccinatie bevat, zijn de cybergenetische componenten en mogelijk ook andere DNA verwoesters. Want het verwoest absoluut je DNA, en daarom willen ze het in de mensen hebben!

Het gaat niet om ‘O, ik heb het vaccin niet genomen, dus ik ben beveiligd tegen transhumanisme’.
En het gaat ook niet om ‘O, zij namen het vaccin, dus ze zijn nu niet langer normale mensen’. Dat is een illusie! Als je die cybergenetische injectie krijgt, dan werk je inderdaad mee aan een hoger sterftecijfer. Maar dat hogere sterftecijfer zit al in je!

Zover Michelle kan zien, gaat dit om de vrije wil en spiritualiteit. En het gaat erom om je erin luizen deel te hebben aan een ritueel, een zelf-pijnigingsritueel. Covid is een ritueel, en ze zien graag dat je dat vaccin in je lichaam accepteert, want het geeft hen extra zekerheid!

De Illuminati waarschuwt altijd vooraf wat zij van plan zijn te doen.

Dus het werd ons reeds verteld, wat ze gingen doen. Maar de meeste mensen waren niet in staat om het te horen.

Dr. Billy Wells deed in 2013 verslag van een geheim document…

En Deborah kon de paniek in zijn stem horen… Dit document beschrijft deze zeer klein nanodeeltjes, om te worden ingenomen via het drinkwater, via toevoegingen aan levensmiddelen, via omgevingsstof op het voedsel, en via vullingen en gebitsimplantaten. De ‘verteerde’ nanodeeltjes zullen dan geabsorbeerd worden door het darmweefsel o.a., dat onderdeel is van het immuunsysteem, ons afweersysteem. Wanneer deze nanodeeltjes het spijsverteringssysteem binnendringen en in de bloedbaan terechtkomen, veroorzaken ze schade.
Ze zeggen dat de buitenste laag van deze deeltjes solide is, en dat het zal reizen door ons hele lichaam. Dit nu zijn de Morgellons! En dat is waarom velen deze draden nog niet bemerken, omdat ze een buitenste coating hebben. En, afhankelijk van hun grootte, wanneer ze zich eenmaal in de darmen bevinden, zullen ze de lymfeklieren of haarvaten binnendringen en het immuunsysteem aantasten.

Prionen

Michelle heeft het idee dat men ervoor betaald kreeg, of via mind control, om het uit te leggen als een concept van magisch veranderende proteïnen, die plotseling en radicaal je hersenen kunnen verwoesten binnen twee weken, en zogenaamd uit het niets komen, en schade toebrengen aan ons wildleven. Maar de waarheid over prionen is, zegt ze, dat ze eigenlijk onverwoestbaar zijn. Een temperatuur van 760 graden Celsius is namelijk nodig om ze te vernietigen. Denk daarom even terug aan de coating van deze fibers, vezels, die pas smelten en vaporiseren bij 926 graden Celsium. En dat is dezelfde entiteit als prionen!

En wat gebruikt men om chirurgische apparatuur te steriliseren? Daar gebruiken ze ozon, maar ook  zuurstoftoevoer voor. Nanostructuren (nanodeeltjes en prionen) houden ook niet van zwavel, waardoor ze in de war raken, en wat men natuurlijk in de doofpot probeert te houden. Er bestaan dus een aantal dingen, die werkzaam kunnen zijn tegen prionen, en het proces kunnen vertragen, zoals … wat met sulfur te maken heeft.

Wat we nodig hebben, is extra zuurstof.

Wanneer onze zuurstofvoorziening verminderd gaat worden, – denk daarbij even terug aan het gevoel van gewurgd worden… velen van ons herinneren zich de beelden in Wuhan, waar mensen voorover vielen, plat op hun gezicht, en men wil dat dit alles nu ook met de rest van de mensheid gebeurt.

Michelle bijvoorbeeld weet niet hoe lang zij nog in staat zal zijn om met Deborah te praten, maar zij doet haar best, voordat de dementie of amnesie (geheugenverlies) verergert.

7 Miljard zielen

Wat is Covid echt, en waarom gaan we hier doorheen als menselijk ras? Want er is meer aan ons dan onze hersenen alleen. We zijn meer dan ons verstand; we zijn ook geest en ziel, en emoties en vrije wil. Dus deze horror gebeurt niet slechts in een fysiek lichaam, dat al gealchemiseerd is, maar tegen onze ziel, tegen 7 miljard zielen!
Alchemie is historische occulte wetenschap, die als voorloper van de scheikunde beschouwd wordt.
Ze doen dit, zodat ze in staat te zijn om ons geestelijk te bezitten, en om ons naar een plek te brengen, waar we de meest waardevolle dingen verliezen die ons waren gegeven vanaf het begin, en wat eeuwig is. Ook doen ze dit alles om ons te misbruiken en ons geestelijk kapot te maken, in een permanente frequentie of vorm van verwoesting, geestelijke verblindheid, stomheid, doofheid.

Mondkapjes dragen als onderdeel van het black magic ritueel

Luister zelf wat Michelle te zeggen heeft en hierbij Exodus 34 aanhaalt, vanaf vers 27… een bijzondere referentie.

Een goede manier om nu af te sluiten is:

Heb liefde voor de mensen in je omgeving. Kijk niet naar mensen, alsof ze niet wakker zijn of zich niet bewust zijn. Want de mensen zijn daar waar ze zijn, door wat reeds in hun lichaam heeft plaatsgevonden. En dan praten we over het niveau van gifstoffen en toxines, enzovoort. En het is nodig dat we inlevingsvermogen hebben voor elkaar. Degenen onder ons, die nog steeds in staat zijn om dit soort gesprekken te hebben: we moeten hiermee doorgaan. En in de zeer nabije toekomst zullen er meer van deze programma’s volgen met Michelle.
Oordeel ook niet te snel over iemand, die al zover heen is, want het kan zijn dat hun brein al te beschadigd is geraakt.

We staan er niet alleen voor!

We moeten in de waarheid staan en barmhartigheid tonen aan iedereen. Michelle zal dieper ingaan op het geestelijke vlak hiervan, de betekenis van het ritueel, en enkele handvaten aanreiken, over wat we kunnen doen met intelligentie, onze vrije wil, en geest, en de waarheid en genade en medeleven, individueel en als groep.

Doelwit van biowapens

Voordat ze van Michelle een transhuman maakten, en delen van haar hersenen werden afgesloten, was ze decennia lang het doelwit van biowapens, zoals de Ziekte van Lyme en virussen, en door het biomedische gezondheidssysteem. Haar ervaringen waren extreem kwellend. Bij tijden was ze enorm teleurgesteld, en dacht zelfs: ‘Misschien moet ik niet verder leven’.
Op dit punt wordt de verbinding met Michelle helaas totaal verbroken, wanneer zij probeert iets positiefs duidelijk te maken over haar geestelijke transformatie (in haar geloof)… hopelijk horen we hier meer over.

Het volgende programma zal een meer informatieve dialoog zijn.

Wat we nu om ons heen zien, is over het algemeen een niet bewustzijn van een realiteit, de absolute niet erkende waarheid op elk niveau: van geo-engineering tot controle over het klimaat wereldwijd, controle over de oceanen, de enorme invloed van frequenties, en wat dat doet met de elektrificatie van de omgeving. We lijden er allemaal onder, en weten het niet. En mensen zijn zo ongelukkig en bang om te zeggen dat ze ongelukkig zijn. Ze gaan naar hun psycholoog of psychiater, en dan krijgen ze alleen maar medicatie, wat weer meer chemicaliën en gifstoffen toevoegt in het drinkwater. Het is een kringloopsysteem van vergif.
Belangrijk te weten is, dat ze ons naar de volgende kruising leiden, en dat we de volgende cattle call uit de weg moeten gaan. 

Diverse medialeugens

Velen geloven dat we straks geen water meer hebben, wat een leugen is.
Velen geloven dat er een klimaatverandering is, en dat terwijl er klimaatwapens worden gebruikt.
Verder willen ze het gebruik van fossiele brandstoffen uitroeien, zodat onze aardolie geëlimineerd wordt, en daarmee ook alle functionele producten wereldwijd. Dit komt er nu aan!

Zend deze video zo ver als mogelijk.
Laat deze informatie, op wat voor manier dan ook, uitgaan!

 

Filippenzen 4:13

Ik vermag alle dingen door Christus, die mij kracht geeft.

 

You may also like