Rusland zet ‘Doemsdag onderzeeër’ in met Poseidon aan boord die 500 meter nucleaire tsunami kan veroorzaken

Het script gaat verder… De enorme Doomsday onderzeeër zou radioactieve tsunami’s kunnen creëren, die ‘vijandelijke’ kusten kan verwoesten.

Eindtijdnieuws.com
3 oktober 2022

 

Russische kernonderzeeër Belgorod heeft zijn basis in de Witte Zee verlaten…
NAVO waarschuwt, dat de onderzeeër van Rusland op missie is om de Poseidon drone te testen, aldus Italiaanse media.

De Belgorod, een 180 meter (3×6 = 666) lange Russische kernonderzeeër

Poseidon, aan boord van het schip, kan een doemscenario veroorzaken, waarschuwde de NAVO, die ook onderdeel is van het script.

Poseidon

De Poseidon is een drone, die in staat zou zijn enorme afstanden onder water af te leggen, alvorens met voldoende kracht te ontploffen, om een nucleaire tsunami van ca. 500 meter te veroorzaken, bedoeld om kuststeden te verdrinken en te bestralen.

NAVO’s ‘noodwaarschuwing’

Het commando van de Noord-Atlantisch Verdragsorganisatie heeft een noodwaarschuwing afgekondigd aan de marines van de landen, die deel uitmaken van de NAVO, en bondgenoten zijn van de NAVO. De reden hiervoor was de uitzending van Belgorod naar open wateren, die één van de meest ‘geheime’ onderzeeërs is.

‘Het alarm komt voort uit een inlichtingenrapport van de NAVO, dat de afgelopen dagen naar de belangrijkste geallieerde commando’s is gestuurd. Het rapport gaat over de beweging van de Belgorod kernonderzeeër, die in juli in gebruik werd genomen.
Nu is de onderzeeër terug, om in de Arctische zeeën te duiken. Gevreesd wordt dat de missie van de onderzeeër is, om de Poseidon supertorpedo, die vaak het ‘Wapen van de Apocalyps’ wordt genoemd, voor het eerst te testen. De onderzeeër, die 184 meter lang en 15 meter breed is, kan zich onder water bewegen, met een snelheid van ongeveer 60 kilometer per uur en met een onbegrensde autonomie: ongeveer 120 dagen, zonder naar de oppervlakte te hoeven terugkeren. De schroeven of propellers die de onderzeeër aandrijven, worden ook als innovatief beschouwd, omdat ze zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen sonar’, aldus de Italiaanse editie van La Repubblica.

De NAVO beschouwt de Russische kernonderzeeër Belgorod als één van de sterkste tegenstanders, wat onder meer wordt verklaard door het gebruik van moderne technologieën bij de ontwikkeling ervan.

Opmerkelijk

Don’t Speak (= 33), en vele andere Vrijmetselaarkanalen, rapporteren hier vandaag over.
Let ook eens op de duidelijke Vrijmetselarij symboliek op de bron websites, die meewerken aan dit script.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

NATO SOUNDS THE ALARM AS RUSSIAN DOOMSDAY SUB DEPLOYS!

Avia = 33

You may also like