Orkaan manipulatie: weermakers Storm Ida ontmaskerd door Geoengineering Watch

Het pad van orkaan Ida was geen natuurramp. Het was het resultaat van geheime en complexe klimaatengineering operaties. Bewijs geleverd op video!

Klimaatengineering operaties zijn het kroonjuweel van het militair-industriële complex. Eén van de stille wapens voor stille oorlogvoering. Wapens waarmee hele bevolkingsgroepen op de knieën kunnen worden gebracht, zonder ooit te weten dat ze belegerd worden.

Is het verbergen van klimaatinterventie programma’s voor het publiek een topprioriteit van de machtsstructuur, de elite? U beslist. Als de wereldbevolking zou ontdekken, dat hun regeringen geheime oorlogvoering uitvoerden, zou er een schokgolf over de hele wereld gaan.

Dane Wigington voert al zo’n 7 jaar of langer een strijd om de bevolking wakker te schudden voor wat komen gaat…
‘Deel geloofwaardige gegevens’, zegt hij, ‘uit een geloofwaardige bron, en laat uw stem horen; bewustmakingsinspanningen kunnen vanaf uw eigen thuiscomputer worden uitgevoerd.’

De onderstaande video van 3 minuten levert belangrijk bewijs van orkaanmanipulatie: orkaan Ida.

 

Hurricane Manipulation: Weather Makers Exposed (Geoengineering Watch Dane Wigington)

Of bekijk de video hier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Het pad van orkaan Ida was geen natuurramp; het was het resultaat van geheime en complexe klimaatengineering operaties. Wanneer orkanen zwaar gezaaid worden, worden ze verzadigd met klimaatengineering elementen. Veel van deze elementen zijn elektrisch geleidend. Dus blootstelling aan krachtige radiofrequentie-microgolfuitzendingen manipuleert de gezaaide stormen, door de stormen en de luchtmassa eromheen af te stoten, weg van de microgolftransmissie locaties: de op land en op zee gebaseerde SBX-microgolfplatforms.

[Een voorbeeld, de Amerikaanse regering gebruikte het HAARP Sea-Based X-Band Radar (SBX)-platform, om de door de mens veroorzaakte orkaan Sandy te intensiveren en te sturen in 2012.]

Dit effect is duidelijk zichtbaar op deze monitoring loop voor microgolftransmissie niveaus, die GeoengineeringWatch.org voor u heeft vastgelegd tijdens orkaan Ida’s pad. Toen orkaan Ida aan land kwam, werd de storm eerst tot stilstand gebracht door microgolftransmissie faciliteiten op het land, die de opmars van Ida in het binnenland vertraagden. De storm werd vervolgens continu gestuurd door het uitgebreide netwerk van microgolftransmissie locaties, die de opmars van de storm landinwaarts vertraagde. Vanaf dat moment werd de storm verder continu gestuurd. Het is het vermogen van de klimaatingenieurs om stormen zoals orkaan Ida te sturen, welke hen in staat stelt om hun toekomstige paden zó nauwkeurig uit te stippelen – vaak een week van tevoren!

Het Amerikaanse leger startte 74 jaar geleden voor het eerst met orkaanmanipulatie operaties. Project Cirrus in 1947 was geen zienswijze, geen theorie en geen giswerk. Het is een historisch feit!

Als de weercontrollers niet wilden, dat orkaan Ida zich ooit zou ontwikkelen, zou dit ook niet gebeurd zijn.
Als de geo-ingenieurs niet wilden, dat Ida aan land zou komen, dan zou dit niet zijn gebeurd.

In andere delen van het land: als de klimaatengineering cabal de vochtstroom naar het Amerikaanse westen niet volledig zou blokkeren, dan zou het daar nu niet volledig opdrogen en verbranden.

Helemaal terug in de jaren ’60, in Vietnam, gebruikte het Amerikaanse leger weermodificatie operaties, om te laten overstromen wat ze maar wilden! Nogmaals, dit is geen theorie; het zijn historische gegevens!

Moeten we geloven, dat, na een halve eeuw van snelle technologische toename in weersmodificatie, de klimaatingenieurs de neerslag niet konden verhogen waar ze maar wilden, zoals langs de Amerikaanse westkust met de hele Stille Oceaan voor de deur? De weermakers blokkeren in feite de neerslag uit of van het westen van de VS op agressieve wijze. Dit is een satellietbeeld bewezen feit!

Klimaatinterventie operaties zijn niets minder dan weather warfares (weeroorlogen). Ze zijn de meest milieu vernietigende vorm van menselijke activiteit! De weermakers laten niets met rust; alles is nu besmet. Geheime programma’s voor klimaatverandering decimeren niet alleen de laatst overgebleven levensondersteunende systemen van de planeet door middel van epische droogte- en zondvloed scenario’s. Nee, de zeer giftige gevolgen van deze operaties besmetten elke ademhaling, die we nemen.

Wij van GeoengineeringWatch.org strijden, om klimaatengineering bloot te leggen en te stoppen. Het is een gevecht voor het leven op aarde, en niets minder. Alles is nodig om de waanzin van klimaatengineering aan het licht te brengen en een halt toe te roepen. Laat elke dag tellen, blijf veilig en blijf sterk. Dit is Dane Wigington (een Vrijmetselaar).

 

Bosbranden en recordhitte in Californië, VS

Het bakken en verbranden van het westen van de VS gaat door, terwijl orkaan Ida naar de kust van de Golf van de VS werd gestuurd. Hoe velen zijn zich bewust van het feit, dat het Amerikaanse leger betrokken is geweest bij orkaan manipulatie? Sinds 1947? Op de 16de verjaardag van orkaan Katrina zou Ida New Orleans opnieuw decimeren.

 

You may also like