Nanotechnologie: Micro-robots voor nasale vaccins?

Ja, ze kunnen ons vaccineren via neus-teststaafjes, want een ‘theragripper’ is ongeveer zo groot als een stofdeeltje. Dit wattenstaafje bevat tientallen van deze kleine robots, die medicijnen, zoals een vaccin, efficiënt kunnen afleveren.

Nanodeeltjes voor nasale vaccinatie? Of wellicht nanodeeltjes in Coronavirus tests? Ik weet niet of ze het doen, maar de elite leek dit jaar erg geobsedeerd te zijn met het testen op COVID, meer nog dan op vaccineren. Natuurlijk waren ze ervan op de hoogte dat deze tests niet werken. Maar het plan om de bevolking angst aan te jagen en ze klaar te stomen voor het vaccin, was succesvol.

 

Doel: kleine robots in het menselijk lichaam

Johns Hopkins-onderzoekers ontwerpen kleine machines, die medicijnen efficiënt afleveren. Geïnspireerd door een parasitaire worm, die zijn scherpe tanden in de darmen van zijn gastheer graaft, hebben Johns Hopkins-onderzoekers kleine, stervormige micro-apparaatjes ontworpen, die zich op het darmslijmvlies kunnen vastzetten, en medicijnen in het lichaam kunnen afgeven. Gemaakt van metaal en een dunne, vormveranderende film, en bedekt met een warmtegevoelige paraffinewas, kunnen ‘theragrippers’, elk ongeveer zo groot als een stofvlek, mogelijk elk medicijn dragen en het geleidelijk in het lichaam afgeven. Deze techniek zou dus ook heel goed gebruikt kunnen gaan worden voor vaccinaties.

Geleidelijke of verlengde afgifte van een medicijn is een lang gezocht doel in de geneeskunde.

Het probleem met geneesmiddelen met verlengde afgifte is, dat ze vaak hun weg helemaal door het maag-darmkanaal banen, voordat ze klaar zijn met het verstrekken van hun medicatie. Duizenden ‘theragrippers’ kunnen worden ingezet in bijvoorbeeld het maagdarmkanaal. Wanneer de paraffinewas coating op de grijpers de temperatuur in het lichaam bereikt, sluiten de micro-robots zich en klemmen zich vast aan de dikke darmwand. De sluiting zorgt ervoor dat de kleine zespuntige machines zich in het slijmvlies graven en gehecht blijven aan de dikke darm, waar ze worden vastgehouden en hun medicijndosis geleidelijk in het lichaam afgeven.

 

Doelwit: onze hersenen

In 2015 verscheen er een artikel, getiteld ‘Nano-neuro therapeutische benadering bedoeld voor directe aflevering van neus naar hersenen’.
In dit artikel lezen we: De meeste medicijnen, eiwitten en peptiden dringen niet gemakkelijk door in de hersenen via de neus, vanwege de aanwezigheid van de bloed-hersenbarrière.
Doelstelling: Er is daarom aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe en effectieve toedieningssystemen, om een ​​goede biologische beschikbaarheid in de hersenen te bieden.
Methoden: Toediening via de neus is een ‘niet-invasieve’ methode voor medicijnafgifte, die de bloed-hersenbarrière kan omzeilen, waardoor ‘therapeutische stoffen’ rechtstreeks toegang hebben tot de hersenen! Toediening via de neus produceert echter vrij lage geneesmiddelconcentraties in de hersenen, vanwege de beperkte doordringbaarheid van het neusslijmvlies en de harde neusholte. Onderzoeken, waarbij gebruik werd gemaakt van inkapseling van geneesmiddelen in nanodeeltjes-vormige systemen verbeterden de afgifte van de neus naar de hersenen en de biologische beschikbaarheid in de hersenen!

Note: De toxische effecten van nanodeeltjes op de hersenfunctie waren in 2015 nog onbekend. Tenminste, dat beweren zij. Duidelijk wordt wel dat een belangrijk doelwit van de elite onze hersenen zijn.

 

Hydrogel-nanodeeltjes voor nasale vaccins (2016)

In 2016 verscheen er een artikel met de titel: ‘Hydrogel nanodeeltjes en nanocomposieten voor nasale toediening van geneesmiddelen en vaccins’.
In de afgelopen jaren heeft de toediening van medicijnen via de neus steeds meer aandacht gekregen. Het is een van de meest veelbelovende alternatieve route voor de medicatie van geneesmiddelen! En hydrogel bleek bij uitstek geschikt voor deze technologie. Door de ontwikkeling van de combinatie hydrogel en nanosystemen werd de periode van contact met het neusslijmvlies verlengd en de geneesmiddelabsorptie versterkt.

 

Gaan ontvangers van het vaccin de virusinfectie produceren?

“Wowww!!! Is dit een vergissing of een Freudiaanse misstap? ‘Het virus moet worden bewaard bij -70 graden celcius’. Ik zette vraagtekens bij het protocol van Pfizer, toen ik zag dat het toegangsnummer in hun vaccin hetzelfde toegangsnummer is als dat voor het gehele virus, dus niet alleen het spike-gedeelte, zoals ze beweerden te zullen gebruiken! Als het hele genoom wordt gecodeerd voor COVID, zou dat betekenen dat de ontvangers van het vaccin de infectie produceren.”

New Ager en Vrijmetselaar Dr. Carrie Madej

 

‘Je kunt van iedereen een geweldige vlinder maken’

“Je kunt van iedereen een geweldige vlinder maken met de juiste DNA-sequentie! Alles is mogelijk met synthetisch RNA of DNA.”

Freemason Elon Musk

 

Lieve mensen, share zolang het nog kan, ondanks het groeiend aantal censuur landmijnen, die we proberen te omzeilen. 🙂
De volgende video moest ik helaas, na ‘stuck’ bij 576 views, opnieuw uploaden in Bitchute vandaag, hierbij:

 

Nanotechnology: Micro-robots for nasal vaccines?

Of bekijk de video hier.

 

Bronnen:

Johns Hopkins Researchers Engineer Tiny, Shape-Changing Machines That Deliver Medicine Efficiently to the GI Tract (hopkinsmedicine.org)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27352214/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26057769/

You may also like