Lichtgevende objecten boven Richland, Oregon, in Google Maps | UFO waarnemingen

Wat zijn deze op schorpioen of vleermuis lijkende objecten, die een vrouw vond in Google Maps of Google Earth?

 

Datum van ontdekking: 20 januari 2022
Vindplaats: Richland, Oregon

 

‘Dit werd 20 januari gemeld door een vrouw die in Richland woont. Ze vond drie lichtgevende objecten, die zich over het berggebied bewogen op de Google Earth kaart. Ze had alleen een screenshot.

In eerste instantie als je ernaar kijkt, lijken ze bijna op vogels. Je ziet dat ze wit gloeien met een regenboogaura die uit de achterkant komt… wat een soort van voortstuwing lijkt te zijn. Dus wanneer je het op die manier bekijkt, lijken de objecten meer op witte vleermuizen of schorpioenen, en geen vogels.

Dit lijken UFO’s te zijn

Ik heb vogels gezien in Google Earth, maar nog nooit zo. Dit zijn geen vogels. Het kunnen straaljagers zijn, die in formatie vliegen, maar ik heb deze vorm van straaljager ook nog nooit eerder gezien. Dit lijken echt UFO’s te zijn.

Ik heb de foto’s voor en na dit tijdstip gecheckt, in hetzelfde gebied, – zie de video – en er is niets. Geen gebouwen, geen puin, geen auto’s, geen vliegtuigen, niets dat erop zou wijzen dat het slechts een weerspiegeling van de grond was.

En deze ‘dingen’ vlogen…

Ze waren groot en ze bewogen snel! Plus er kwam duidelijk iets uit de achterkant van de vliegende objecten. Dit is alien technologie.’

 

Glowing objects over Oregon, Google Maps | UFO sightings

Of bekijk de video hier.

 

Bron:

https://dailyreport21.com/2022/01/21/glowing-objects-over-richland-oregon-google-map-ufo-sighting-news/

You may also like