Kan een mondkapje longkanker veroorzaken?

Ik weet toevallig het een en ander over mondkapjes en veiligheid. Waarom? Omdat ik 25 jaar lang de redacteur was van een bekroond vakblad genaamd HazMat Management, dat onderwerpen behandelde als preventie van vervuiling en naleving van gezondheids- en veiligheidswetten. We publiceerden regelmatig artikelen over mondkapjes, handschoenen, gasmaskers en andere vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). 

Laat me je nu een paar dingen vertellen over dat mondkapje dat je draagt. En houd er rekening mee, dat wat ik ga delen ook werd vermeld in de meest recente editie van Del Bigtree’s program The Highwire, toen twee OSHA-mondkapjesexperts spraken over het feit, dat de soorten mondkapjes, die mensen dragen nooit (nooit!) zijn ontworpen om langdurig te worden gedragen; als je dit toch doet, dan is dat zeer schadelijk.

Zal dit leiden tot kanker?

Het blauwe typische mondkapje dat op de foto is afgebeeld, bevat teflon en andere chemicaliën die kanker veroorzaken. Ik werd aan het volgende herinnerd:

Mondkapjes zijn ‘gesteriliseerd’ met ethyleenoxide, een bekend carcinogeen. Veel leraren in verschillende schoolbesturen hebben aanzienlijke symptomen ervaren als direct gevolg van de effecten van deze chemische stof.

De mondkapjes bevatten (zijn er dus niet mee besproeid) PTFE, waaruit teflon bestaat, samen met andere chemicaliën die kanker veroorzaken.

woman with COVID mask

Ik heb het Amerikaanse octrooi gevonden en ook gepost, om fabrikanten toe te staan ​​PTFE als filter in commerciële mondkapjes te gebruiken… en deze langdurig inademen kan leiden tot longkanker.

Ben je het er niet mee eens dat er een risico op kanker is?

Ga dan eens in discussie met de experts van OSHA, het belangrijkste Amerikaanse agentschap, d.w.z. dit is de Occupational Health & Safety Agency! Deze mondkapjes zijn bedoeld om alleen voor korte periodes te worden gedragen, bijvoorbeeld als je een tafel een uur lang schuurt en geen zaagsel wilt inademen.

Mondkapjes doen helemaal niets om de verspreiding van welk virus dan ook te stoppen!

En de opkomende wetenschap van de virologie begrijpt nu, dat virussen niet eens van persoon op persoon worden overgedragen. Ik weet dat dit ongelooflijk klinkt. Maar het zit zo: het virus bevindt zich gewoon in de lucht, en je ademt het in. Er is géén manier om dat te voorkomen dan door in een zuurstoftent te leven! En als je een sterk immuunsysteem hebt, komt alles goed, maar als je een zwak immuunsysteem hebt (of een of andere onderliggende ziekte, of al op leeftijd bent), kun je te maken krijgen met de effecten van je immuunsysteem, om het evenwicht in je metabolisme weer te herstellen.

Zelfgemaakte mondkapjes

Dus laten we zeggen dat je niet de blauwe verpakte mondkapjes draagt, maar in plaats daarvan een zelfgemaakt stoffen mondkapje draagt, het soort, dat mensen keer op keer dragen en aan hun achteruitkijkspiegel hangen, of in hun zak steken, om het er vervolgens weer uit te halen en op te doen. Die mondkapjes zijn ook volkomen nutteloos tegen een virus, en ze zijn ook nog eens erg gevaarlijk. OSHA zou het dragen van een dergelijk mondkapje ​​nooit voor iets langer dan de kortst mogelijke tijd goedkeuren.

Hersenschade, en dit is geen verzinsel!

Afgezien van het risico op kanker, is het opnieuw inademen van je eigen virale afvalstoffen gevaarlijk voor je gezondheid. En het zuurstofgebrek bij kinderen, die de hele dag dergelijke mondkapjes dragen, zal zeker hersenschade veroorzaken. Ik verzin dit niet! Nogmaals, je zou kunnen zeggen: “Nu, Guy, je bent geen dokter.” Klopt, maar ik heb dat tijdschrift wel 25 jaar lang uitgegeven. Dat is een lange tijd, en dat zijn veel artikelen over mondkapjes en PBM’s. Ik heb talloze Arbo conferenties bijgewoond en naar deskundigen geluisterd, die deze zaken bespraken.

Men zal u wellicht zeggen, dat chirurgen en verpleegsters de hele dag zulke mondkapjes dragen.

Mmh, nee. Nee, dat doen ze niet. Ze zijn getraind in het juiste gebruik ervan, namelijk in hoe het te dragen in de OK, om het mondkapje vervolgens weg te gooien, wanneer ze de kamer verlaten. Weet u dat operatiekamers daadwerkelijk extra zuurstof krijgen, om de verminderde zuurstoftoevoer door het dragen van een mondkapje te compenseren? Ik vind het crimineel – en dit is geen overdrijving – om kinderen te dwingen de hele dag mondkapjes te dragen.

Afgezien van de zeer reële psychologische effecten, zullen we een generatie kinderen met hersenbeschadiging hebben.

Ooit de uitdrukking gehoord: ‘Te weinig zuurstof bij de geboorte’? Dat is vaak een grapje ten koste van iemand met een verstandelijke beperking, maar dit is letterlijk wat we aan het doen zijn! En er is ons verteld, dat het ‘ons moet beschermen’! Dit wordt ons verteld door doctoren, die eigenlijk niets van PBM afweten, en leken die er geen idee van hebben.

Dus je kunt ervoor kiezen om me te geloven of niet.

Deel dit bericht alsjeblieft, en breng het gesprek op gang met ouders. Dit is een zeer ernstige zaak. 

Guy Crittenden 

 

Maar waarom dragen de meest prominente figuren van de elite zelf dan geen mondkapje?

Heeft u zich dit weleens afgevraagd? Het motto van de zeer rijke en invloedrijke Bill Gates lijkt als volgt te zijn: ‘Iedereen moet een mondkapje op, behalve ikzelf’. Tot noch toe is hij nergens gesignaleerd of te vinden met een mondkapje op.

Ook andere leden van de elite dragen geen mondkapjes. Onlangs is de Britse koningin Elizabeth buiten de kasteelmuren gezien zonder mondkapje, wat haar op kritiek kwam te staan. Buckingham Palace liet in een reactie weten, dat het een bewuste keuze was. Haar onderdanen echter hebben géén keus: zij moeten een kapje dragen… Doe wat ik zeg, niet wat ik doe!

Verbazingwekkend is daarbij het volgende:

Koning Elizabeth staat zelf boven de wet, met andere woorden: zij kan elke wet die zij maar wil, verbreken! Ze hoeft zich niet te houden aan enige wetten gemaakt door mensen dan ook; zij kan dus alles doen wat zij maar wil.

 

You may also like