Is het Coronavaccin van Novavax een veiliger en beter vaccin?

‘Novavax vanaf maandag 14 maart in Nederland beschikbaar voor hen die andere Coronavaccins wantrouwen.’ Waarom u het volgende zou moeten weten!

Eindtijdnieuws.com
12 maart 2022

 

Mensen die liever niet gevaccineerd worden met een vaccin van BioNTech/Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson of AstraZeneca kunnen vanaf maandag een prik krijgen van Novavax. Dat vaccin werkt op basis van eiwitten, in plaats van met mRNA… Klinkt als onschuldige eiwitten, nietwaar?
Laten we eens verder kijken.

Waarom Novavax geen ‘onschuldig eiwitvaccin’ is

Het vaccin van Novavax is een eiwitvaccin, gebaseerd op stukjes synthetisch uitsteekseleiwit (spike eiwitten) van het Coronavirus, die aaneengeplakt zitten tot nanoklontjes… Nanodeeltjes! En daar heb je het: de adder onder het gras, of zullen we zeggen, de nano adder?
Dat is een techniek, die ook al decennia wordt gebruikt voor vaccins tegen onder meer hepatitis-B, kinkhoest en het baarmoederhalskankervirus HPV, meldt de Volkskrant verder.

De oude slang is sluw!

Het Novavax-vaccin kan bezwaren tegen vernieuwende vaccins wegnemen, zei voorzitter Ton de Boer van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) in december, toen het Europees Geneesmiddelenbureau EMA een positief oordeel velde. ‘We horen dat sommige mensen zich zorgen maken, dat je bij de andere vaccins een stukje genetische code krijgt ingespoten, waarna je in je lichaam dit eiwit zelf aanmaakt. Bij dit vaccin wordt het eiwit in het lab gemaakt en geïnjecteerd in je spier.’

Omdat de mRNA vaccins nog altijd de voorkeur van het kabinet hebben, moeten mensen die een prik van Novavax nemen nadrukkelijk aan de GGD laten weten, dat ze een weloverwogen keuze gemaakt hebben.

Volledige bescherming of volledige inwerking van de nanotechnologie in het lichaam?

Voor ‘volledige bescherming’ met Novavax moeten mensen twee prikken laten zetten met tenminste drie weken tijd ertussen. Het vaccin werkt ruwweg net zo goed als de inentingen van Pfizer en Moderna… Oh, werkelijk? Mensen die op onderzoek zijn uitgegaan, kennen de waarheid over al deze vaccins, dat ze onder meer nanotechnologie in het menselijk lichaam spuiten – nanobots – met het doel om je lichaam te transformeren, met alle gevolgen van dien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle overige gifstoffen, zware metalen, alien componenten, etc.

En zo boort Big Pharma u een nieuwe oor aan:

Ja, dit alternatieve vaccin zou zelfs ‘beter’ zijn! De bijwerkingen van het vaccin zijn licht en vergelijkbaar met andere Coronavaccins, zoals een zere arm of hoofdpijn of vermoeidheid. Bij de proeven trokken bijwerkingen meestal na een paar dagen weer weg. Bij een op de honderd zijn de bijwerkingen ernstig genoeg om een of meer dagen thuis te blijven… Ook dit zijn leugens, lieve mensen! Laat u niets wijsmaken en onderzoek de dingen eerst zelf grondig.

De elite zet gewoon door om ons in machines te veranderen

Als de globalisten het vaccin niet op de reguliere manier in uw lichaam kunnen spuiten, verzinnen ze wel een andere manier om nano/black goo/nanobots/microrobots in uw lichaam te krijgen, waar het zichzelf verder ontwikkelt, omdat het geprogrammeerd is. Dit heet programmable matter, ofwel programeerbare materie.

Geen enkel vaccin is veilig

Novavax heeft jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van haar technologie voor recombinante nanodeeltjes, en in het voorjaar van 2020 het eerste COVID-19 vaccin met deze methode gemaakt. Tegen de zomer van 2020 toonden vroege klinische onderzoeken aan dat het vaccin ‘veilig’ leek…

‘Recombinante nanotechnologie’

Wanneer ik recombinante nanotechnologie intik om erachter te komen wat voor technologie dit is, komen als eerste de volgende resultaten naar boven, met de woorden: recombinante DNA technologie… Het lijkt dus gelinkt te zijn aan het wijzigen van uw DNA. Uw DNA wordt namelijk gerecombineerd. En we weten inmiddels dat nano het DNA van mens, dier en plant onomkeerbaar kan veranderen. Zodra het zich in het lichaam bevindt, verspreiden de nanodeeltjes zich razendsnel!

Maar wat maakt het Novavax Coronavirus vaccin zo anders?

Dit is wat u zou moeten weten…
Het Amerikaanse biotech bedrijf Novavax zegt op haar website:

‘Het gepatenteerde recombinant technologie platform van het bedrijf combineert de kracht en snelheid van genetische manipulatie, om op efficiënte wijze zeer immunogene nanodeeltjes te produceren, die zijn ontworpen om te voorzien in dringende wereldwijde gezondheidsbehoeften.’

 

Zij die geïnteresseerd zijn, zie ook:

https://en.wikipedia.org/wiki/Novavax_COVID-19_vaccine

https://www.nist.gov/image/novavax-rsv-vaccine-nanoparticle

https://collaborate.hms.harvard.edu/display/covid19/Novavax+Protein+Nanoparticle+Vaccine

 

Do not take the [email protected]

 

Bronnen:

MSM: Novavax vanaf maandag beschikbaar voor Nederlanders die andere coronavaccins wantrouwen

An Overview of the Novavax COVID-19 Vaccine

Who owns Novavax and where is the vaccine made?

You may also like