Coronavirus and war
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Is dit populaire virus de manier om de naties voor te bereiden op oorlog?

Veel bronnen speculeren dat we oorlog gaan voeren, en dat dit populaire virus de manier is om de naties op oorlog voor te bereiden.

Toen Gwendolen Song terugkwam uit Californië, hoorde zij de van de Heer, via de Heilige Geest: ‘Valse vlag’.

Terwijl de Nieuwe Wereldorde haar troepen organiseert en voorbereidt, om haar bevelen uit te voeren, laten ook wij ons organiseren, en ons voorbereiden om het licht van Jezus Christus te laten schijnen.

 

5G zendmasten als wapens

Ook hoorde Gwendolen in gebed dat de zendmasten, waaraan de 5G-apparatuur wordt bevestigd, worden vergeleken met hooivorken van de duivel. Ze willen niet dat iemand deze uitrusting, op de mensen gericht, kan vernietigen met geweervuur!

Wanneer mensen zich gaan realiseren, dat deze 5G masten namelijk wapens zijn om mensen te doden, zal de massa op de masten beginnen te schieten, om zoveel mogelijk mensen te sparen die nog over zijn.

 

Ontwapeningsconferentie in Genève

In februari 2020 bracht minister Blok een bezoek aan de Ontwapeningsconferentie (CD) in Genève. Tevens kwam het belang ervan voor Nederland aan de orde.
Hoewel de conferentie met name is gericht op nucleaire en andere massavernietigingswapens, en outer space, houdt de ontwapeningsdelegatie zich wereldwijd ook bezig met andere wapens en wapensystemen: conventionele wapens, zoals mijnen, en nieuwe technologieën. Nieuwe technologieën omvatten bijvoorbeeld autonome wapensystemen, cyber, drones, hypersonische raketten, en outer space.

Wat is de Ontwapeningsconferentie (CD)?

De Ontwapeningsconferentie is het enige onderhandelingsforum voor ontwapening van de internationale gemeenschap. In de CD, en andere onderhandelingen waar ontwapening aan de orde komt, wordt Nederland door de ontwapeningsdelegatie vertegenwoordigd.

Ontwapening kent twee betekenissen

Ontwapening is simpelweg gezegd het verwijderen, beperken of afschaffen van wapens.

1  Ontwapening van een individueel persoon

2  Ontwapening van een geheel land, al dan niet beperkt tot specifieke wapens. Vaak wordt hiermee de afschaffing van massavernietigingswapens bedoeld, de zogenaamde kernwapenontmanteling.

 

De beste militaire leiders weten: COVID-19 is een biologisch wapen

Waarom wordt COVID-19 niet behandeld als een biowapen, als onze topgeneraals en admiraals wel beter weten? Evenals Nobelprijs winnende biologen, inlichtingenanalisten, gezaghebbende academici en praktiserende artsen, ook beter weten en zich met tientallen uitspreken?

De Chinese viroloog, Dr. Li Meng-Yan, moest in april 2020 zelfs onderduiken in de Verenigde Staten. En vanuit een geheim schuiladres ontmaskerde ze de Chinese overheid, het beleid tegen Corona, en de oorsprong van het door de mens gemaakte ‘virus’, ofwel biowapen.

Dr. Li koos voor de waarheid, omdat zij de leugens niet op haar geweten wilde hebben, wat betekende dat ze haar land moest ontvluchten!

Het ‘natte markt’-verhaal als de bron van het Coronavirus is ronduit afgewezen en onjuist gebleken. Overheden liegen, net als de Communistische Partij van China. Directeur-generaal Tedros van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakt zich schuldig aan criminele nalatigheid. En de reguliere media oogsten wat ze zaaien.

 

Bronnen:

https://magazines.rijksoverheid.nl/bz/veiligheidsdiplomaat/2020/02/02

http://christendtimeministries.com/gwendolen-song-is-this-popular-virus-the-mode-of-getting-the-nations-prepared-for-war/

https://www.independentnews.com/mailbox/top-military-leaders-know-covid-19-is-a-bioweapon/article_5b68a90e-8518-11ea-9ff3-4bf68e3794ae.html

You may also like