Illuminati programmering gekoppeld aan verhalen, films, tekenfilms, of rollenspel dramatisering

21-11-2000  Een speciaal soort programmering, algemeen binnen de Illuminati. De trainer wordt door de kinderen gezien als immens machtig, omdat hij hen op magische wijze ‘door de tijd transporteert’.

Eindtijdnieuws.com
9 januari 2023

 

De Illuminati: Hoe de sekte mensen programmeert 

door ‘Svali’

Hoofdstuk negen: Programmering, gekoppeld aan verhalen, films, tekenfilms, of rollenspel dramatisering

In dit hoofdstuk wil ik het hebben over een speciaal soort programmering, die universeel is bij de Illuminati. Het is programmering, die gekoppeld is aan een verhaal, film, tekenfilm, of rollenspel.

Talloze eeuwen lang hebben Illuminati-trainers en -leiders rollenspellen gebruikt, om kinderen te versterken en te programmeren. Tot op de dag van vandaag is het een favoriete manier van onderwijzen. Een typische drama opzet of rollenspel zal een ‘bezoek brengen door de tijd’ inhouden. Het kind wordt verteld, terwijl het gedrogeerd of gehypnotiseerd is, dat hij, en de andere kinderen met hem, een ‘tijdreis’ gaan maken. Meestal gaat een kleine groep gezamenlijk door deze programmering heen. De trainer of leraar wordt door de kinderen gezien als immens machtig, omdat hij of zij hen op magische wijze door de tijd transporteert. Ze gaan een andere kamer binnen, waar mensen verkleed zijn in historische kostuums uit elke periode, die de leraar de kinderen wil laten zien. Alles is historisch accuraat en goed onderzocht.

Een voorbeeld:

Wanneer de kinderen het oude Rome moeten bezoeken, worden ze naar een kamer in de Senaat gebracht, waar de personages in toga’s zijn gekleed. Zij spreken met elkaar in oud-Latijn, en debatteren over onderwerpen. Caesar, of een andere koning, zal de senaat betreden. Romeinse gewoonten en gebruiken voor een scenario als dit zullen tijdens het rollenspel worden nageleefd.

Enkele doelen van dit rollenspel

Een doel van dit rollenspel is dat de kinderen wordt verteld, dat ze een kijkje ‘achter de schermen’ in de geschiedenis krijgen. De agenda van de Illuminati zal ook naar voren worden gebracht, en de kinderen zullen ‘zien’, dat beroemde figuren in de geschiedenis eigenlijk Illuministen waren. Dit zal hun ‘specialiteit’, en de historiciteit van de groep, versterken. Het zal ook de taaltraining versterken, aangezien de scènes zich kunnen afspelen in het Middeleeuwse Engeland, of het Franse hof van Lodewijk XIV, enzovoort. De scènes zullen ook een moraal bevatten, die voortbouwt op de programmering, die de kinderen hebben ondergaan. Misschien zullen ze toekijken, hoe een ‘verrader’ wordt ‘geguillotineerd’ (onthoofd) in de Franse rechtbank. Of hoe een onwaardige senator, die zijn koning probeert te verraden, wordt neergestoken. Het kind kan een rol in het stuk krijgen, zoals door een geheime boodschap naar de koning of koningin te brengen, om de koeriersprogrammering te versterken.

Het kind gelooft echt, dat ze terug in de geschiedenis zijn gestapt en deel uitmaken van het proces, om geschiedenis te helpen creëren!

Met de komst van technologie in de moderne tijd is programmeren verfijnder geworden

Vóór televisie of films werd de programmering vaak ‘gescript’ rond beroemde sprookjes of verhalen, hardop voorgelezen door één trainer, terwijl de tweede trainer met het kind werkte. Een goede voorleesstem is noodzakelijk in een ‘voorlezer’. Het kind wordt het verhaal voorgelezen, en onder hypnose en trauma wordt hem verteld, dat hij een van de personages in het verhaal is. Ze krijgen de ‘echte’ betekenis van het verhaal te horen, de ‘verborgen betekenis’, en krijgen te horen dat, telkens wanneer ze het verhaal horen, zij zich moeten herinneren wat het werkelijk betekent.

Tegenwoordig worden vaak films en video’s gebruikt bij het programmeren

Favoriete scripts zijn: Walt Disney films (Disney was een Illuminist), vooral Fantasia, Doornroosje, De kleine zeemeermin, Assepoester, Belle en het beest, The Wizard of Oz. Zowel de boeken als de films worden gebruikt. Elke film, die Illuministische thema’s bevat, kan worden gebruikt! ET en Star Wars werden meer in de latere jaren gebruikt.

 

Hoe scriptprogrammering wordt gedaan 

De trainer speelt de film af voor het kind. Het kind wordt verteld, dat ze zullen worden ‘gevraagd over’ de film. Dit spoort het kind aan, om fotografische herinneringen te gebruiken over wat ze aan het bekijken zijn. De trainer kan het kind een bewerkte kortere versie van de film laten zien, met slechts delen van het geheel, of hij kan het kind een korte scène uit de film laten zien.

Na het bekijken van de film of scène wordt het kind gedrogeerd, om hem te doen ontspannen. Hem wordt vervolgens gevraagd, wat hij zich herinnert. Het kind zal geschokt zijn, wanneer hij zich bepaalde punten of items, die de trainer belangrijk vindt, niet meer kan herinneren! En hij zal dan gedwongen worden om de scènes herhaaldelijk te bekijken.

Wanneer het kind zich de filmsegmenten volledig kan herinneren, zal de trainer het kind vertellen, dat hij een van de personages is. Het kind kan eerst zwaar getraumatiseerd zijn, en van binnen een onbeschreven persoonlijkheid creëren om het gewenste personage te zijn. Het eerste, dat het onbeschreven blad ziet, is een opname van de film of scène. Dit is zijn ‘eerste herinnering’.

De trainer zal de scène vervolgens koppelen aan de Illuminati-ideologie

Zij leren het kind de ‘verborgen betekenis’ in de film, en prijzen het kind, omdat het één van de weinige ‘verlichte mensen’ is, die kan begrijpen wat het werkelijk betekent!

Koppeling aan andere programmeringen

De scriptprogrammering zal vaak worden gekoppeld aan andere programmeringen, die het kind ondergaat:
Militaire programmering kan worden gekoppeld aan Star Wars.
Totale herinnering- of fotografische programmering kan worden gekoppeld aan Data in Star Trek.
Computerprogrammering kan worden gekoppeld aan Hal in 2001 A Space Odyssey.
Innerlijke labyrintprogrammering kan worden gekoppeld aan de film ‘Labyrinth’.

De mogelijkheden zijn behoorlijk gevarieerd, en het zal zowel van het kind als de trainer afhangen, in welke richting scriptprogrammering zal gaan.

Muziek uit de show of scène zal worden gebruikt als een trigger, om toegang te krijgen tot de programmering binnenin, of om deze alter ego persoonlijkheden naar voren te brengen.

 

Suggesties

Programmeren met scripts brengt vaak veel traumatisering met zich mee om de gewenste ‘schone lei’-veranderingen te creëren. De programmering wordt ingeslepen met herhaling, elektroshock, marteling, drogeren en hypnose. De ego alters binnenin, die door deze programmering zijn gegaan, zijn vaak sterk losgekoppeld van de externe realiteit, en kunnen geloven dat ze deel uitmaken van een ‘script’. Ze kunnen Dorothy zijn, die op zoek is naar de Emerald City, (of het bereiken van de heerschappij van de Illuminati op aarde). Ze kunnen een computer zijn, of het personage Data. Realiteitsoriëntatie zal dus erg belangrijk zijn.

Voor meer suggesties, lees verder bij de bron

Het gaat hier om intense hoeveelheden bedrog en misleiding, die ze al op jonge leeftijd hebben meegemaakt. Veel tijd en geduld is nodig om hun oude ‘gescripte’ rollen op te geven en deel te gaan uitmaken van de huidige realiteit.

 

Bron:

Chapter 9: Programming Linked to Stories, Movies, Cartoons, or Role Play Dramatization

You may also like