Het merkteken van het beest (666) bestaat al!

Word je bewust van wat komen gaat.

Dit artikel is niet bedoeld om iemand te veroordelen, of om angst te zaaien, maar om ons te helpen onderscheiding te maken, bewust te worden.

En het maakt dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt in hun rechterhand of in hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.  Openbaring 13, vers 16 tot en met 18 

Stilzwijgend en onzichtbaar werkte de overheid aan een systeem, dat ons met grote geheime regeringsdatabanken verbindt.

De naderende strijd gaat over onze persoonlijke vrijheid en individuele rechten. De (Amerikaanse) Staten-Generaal, het gerechtshof, de telecombedrijven, de stemmachines en de tv-stations zullen hier allen bij betrokken zijn.

Stilzwijgend en onzichtbaar strekt de strijd zich uit naar onze portemonnees, de smartcards, en de eenvoudig uitziende identificatie apparaten, die ons met grote geheime regeringsdatabanken verbinden. Het zal je huis binnendringen via je telefoon, je smartphone en je tv.

De strijd zal zich verspreiden naar je bank, de school van je kinderen, je verkeersbureau, je dokterswachtkamer, verzekeringsmaatschappijen en duizend andere plaatsen, plaatsen waar ‘Big Brother’ alle details van je leven opslaat en ze permanent bewaart, als onderdeel van je persoonlijke dossier.

En de wegen die we zullen nemen en de keuzes die we hierin zullen maken, zullen verstrekkende gevolgen hebben en allesbepalend zijn.

 

Phil Zimmermann, een van Amerika’s belangrijkste computer privacy experts

 

Bron: 

http://home.iae.nl/users/lightnet/world/merkvanhetbeest.htm

You may also like