Grafeen nanosheets van grafeenoxide deeltjes in regenwater gevonden

Een arts van de Canarische Eilanden stuurde optische microscopie foto’s van regenwater monsters op naar La Quinta Columna, na een chemtrail spray…

In een radioprogramma van Dirección Correcta, van het Chileense radiostation El Mirador del Gallo, gaf La Quinta Columna de primeur over een nieuwe ontdekking: grafeen nanosheets in regenwater.

Het monster werd uren later genomen, nadat het verschijnsel chemtrail in de lucht was waargenomen.

Net als dit nanomateriaal kan worden aangetroffen in waterige oplossingen, fysiologische zoutoplossing, vaccins, en vele andere zaken van medisch en industrieel gebruik, kan het ook in praktisch alles worden aangetroffen!

Dit verklaart overigens waarom er mensen zijn, die magnetisch zijn, zonder ooit te zijn gevaccineerd, of een medisch onderzoek hebben ondergaan, of mondkapjes hebben gedragen, enzovoorts.

Hieronder vindt u de video die Orwell City heeft gemaakt:

 

Graphene nanosheets found in rainwater


Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ricardo Delgado: Dit werd ons toegestuurd door Dr. Cabezas. Zijn naam is… laten we hem gewoon Dr. Cabezas noemen van de Canarische Eilanden. Hij heeft een optische microscopische analyse gedaan, – wat meer dan voldoende was – en heeft nanosheets van grafeenoxide deeltjes gevonden in regenwater, en ook in de broncho-alveolaire lavage. Dat wil zeggen, nadat hij de omgeving had ingeademd, spuugde hij zijn sputum direct in de microscoop, en vond toen dit nanomateriaal. We hebben het hier, en we gaan het projecteren, oké?

Nu, ik ga de video even pauzeren. Dit wordt gezien met zeer lage vergroting. Er zijn enkele druppels, zeer klein, die, op zijn best, 60X of 80X vergroting hebben ondergaan. Het is regenwater, oké? Het monster werd verzameld uit deze druppels.

De optische vergroting zal vanaf nu toenemen. En wat je dan gaat zien, zijn de bijzondere kenmerken van grafeenoxide! Het zijn vouwen in de vorm van papieren zakdoekjes. En deze, zoals ik al zei, bevinden zich rechtstreeks in deze waterdruppels.

Eens kijken, nu gaat het verder met afspelen. Hier kun je er al eentje zien… een kleintje in het midden. En hier, met een hogere vergroting:

nanosheet in rainwater under microscope

Ik ga het nu even op pauze zetten, want zoals je ziet heeft grafeen een bijzonderheid, en dat is dat het er kleenex-achtig uitziet. Zoals gewoonlijk beschrijft iedereen die met dit nanomateriaal werkt, het op deze manier. Alsof het een kleenex is, die op de bodem van een zwembad werd gegooid. Dus er zitten vouwen in. Wat je hier ziet zijn vouwen. En dan hebben ze nog een eigenaardigheid, en dat is dat de randen de neiging hebben om zich uit zichzelf op te vouwen. Dat is wat grafeen hier ook doet; er ligt een laagje bovenop.

En die is bijvoorbeeld ook heel karakteristiek, zoals je in de wetenschappelijke literatuur kunt zien. Het ziet er hetzelfde uit. Het lijkt erg op de nanosheet, die we ook in het Vaxigrip griepvaccin hebben gevonden. Het lijkt er heel erg veel op! Het vaccin dat Dr. Campra aanvankelijk onder de optische microscoop in het Pfizer vaccin aantrof, lijkt er ook sterk op…

nanosheet in rainwater under microscope2

Welnu, regenwater moet natuurlijk helder en schoon zijn. We zouden kunnen zeggen, dat het misschien een andere chemische samenstelling van een metaal of iets dergelijks bevat, maar dit… dit is niet normaal. Het zou niet in regenwater mogen zitten, en metalen ook niet! Er zijn bepaalde metalen in het milieu, maar metalen horen ook niet in het water te zitten. Maar dat is iets wat we waarnemen in de modder. In de modder nemen we ook hoeveelheden metalen waar.

En dit is wat we dus al vermoedden: Grafeen. Na het voorheen sproeien met het chemtrail fenomeen, dat iedereen reeds kent. Nu, dit is een bevestiging die we opnieuw zullen verifiëren. Want iedereen die een optische microscoop heeft, kan het doen. En ik, vanaf hier, moedig iedereen aan om het te doen.

We moeten opmerken dat we nog een griepvaccin flacon hebben kunnen bemachtigen via een zeer speciaal persoon, die het perfect zal bewaren. Maar het is niet de Vaxigrip Tetra griepprik; dat was de andere. Het is er eentje, waar we nog meer interesse in hebben, hoewel de Tetra ook grafeenoxide bevat. We zijn ervan overtuigd dat ze het in alle vaccins stoppen, omdat we de patenten hebben die zeggen, dat grafeenoxide wordt gebruikt in fysiologische waterige oplossingen. En het is gepubliceerd in het Ministerie van Industrie, Handel, en Consumptie… en van Toerisme van de Spaanse regering, op hun officiële website.

Het is bewezen, dat er een hoog sterftecijfer was na het griepvaccinatieproces met Chiromas. Dat is het vaccin dat speciaal wordt geïnjecteerd, of aanbevolen, voor mensen in verpleeghuizen, ouder dan 65 jaar in het bijzonder. En je weet wat er gebeurd is in de verpleeghuizen. We weten dus ook zeker dat er grafeenoxide in gevonden zal worden. Niettemin gaan we het bewijzen met optische microscopie, ook met elektronenmicroscopie, en, indien mogelijk, met spectroscopie.

 

Zie ook:

Novel nanoparticle to remove cadmium from freshwater

Chapter 15 – Graphene-Based Materials for Water Purification

Water treatment by new-generation graphene materials: hope for bright future

 

Bronnen en meer foto’s:

https://www.orwell.city/2021/07/rainwater.html

https://www.orwell.city/2021/07/physiological-saline-containing-graphene.html

You may also like