Gelovigen in de eindtijd: ‘We zien een hele grote beweging in Nederland die ondergronds gaat’

Er is een hele grote beweging die momenteel ondergronds gaat. Vaak zijn het ondernemers, die dit faciliteren. Er is een grote honger om God te leren kennen en te zien werken in deze tijd. De crisis met haar catastrofale maatregelen brengt grote ondergrondse bewegingen op de been.

Ondanks de hevige sneeuwval kwamen mensen vanuit vele hoeken in Nederland naar Werkendam gereden, om zich te laten dopen bij Frontrunners Ministries. Frontrunners-oprichter Tom de Wal ziet een gigantische geestelijke honger in Nederland. “We kennen ook veel ondernemers, zorgverleners en andere gelovigen, die nu thuissamenkomsten gestart hebben, waar zo’n veertig man bij elkaar komen en waar mensen gedoopt worden in de badkuip.”

Oproep op social media

Tom de Wal plaatste zelf een oproep op social media voor mensen, die zich willen laten dopen. Hierop kwamen 26 aanmeldingen, waarbij er uiteindelijk 17 mensen de sneeuw trotseerden. “We houden binnenkort nog een doopdienst”, zegt Tom.

De 17 mensen die gedoopt werden, kwamen veelal niet uit de buurt.

“Mensen moesten veelal 1,5 tot 2 uur rijden om te komen. Een meisje uit België wilde vijf uur fietsen om zich te laten dopen. Die hebben we maar even opgehaald.” Tom noemt voorbeelden van dopelingen, die nieuw waren in het geloof. “We hebben verschillende Bijbelscholen, zowel fysiek als online, met in totaal 800 studenten. Sommige mensen fietsen 2,5 uur om naar de school te komen. Ze zijn hongerig naar de fundamenten van bekering, waterdoop, vervulling met de Heilige Geest, tongentaal. Dat wordt vaak niet goed neergezet in de kerk, omdat men het ‘ergens in het midden’ wil houden. Terwijl dit onderwijs juist het meeste vrucht draagt.”

Kerken of gemeenten die nog open zijn

“Het grootste probleem is dat kerken nauwelijks open zijn. De meeste kerken maken geen gebruik van hun recht om met dertig man samen te komen. Dat vind ik wel erg…” Tom illustreert de honger die hij ziet.

“Ze hebben er echter een groot belang bij dit niet publiek te maken, omdat je zowel de overheid als zelfs veel religieuze christenen tegen je krijgt.”

Binnenkort plaatsen we portretten van deze huissamenkomsten! Lees verder bij de bron.

 

Zie ook LatterRain333, die ‘ondergronds’ is gegaan in de Verenigde Staten; zij deed dit in opdracht van de Heer, die haar waarschuwde voor wat komen gaat.

 

Bron:

https://www.revive.nl/ondergrondse-beweging-van-god-bezig-in-nederland-17-mensen-gedoopt-in-werkendam/

You may also like