Droom: ‘Ik werd twee keer opgenomen’… drie keer is scheepsrecht

‘Dit was een oefening; de derde keer zal het echt zijn.’ Bemoedigende en ontroerende droom over de Rapture om met u te delen.

 

Tony Lamb:

‘…….toen ik weer wakker werd, was ik zó teleurgesteld. Maar ik wist, het was de wil van God om me terug te sturen, om mijn werk dat ik hier had, af te maken. Ik had een werk te doen en de Heer wilde dat ik mijn werk afmaakte. Liggend in mijn bed, volledig wakker, was ik zo teleurgesteld, totdat de Heilige Geest me duidelijk maakte, dat mijn twee Opname dromen slechts oefeningen waren… en de derde keer is scheepsrecht.

Dus mijn ‘oefeningen’ om opgenomen te worden, zijn voorbij, en de volgende keer dat ik word opgenomen, zal het echt zijn… Ik zal naar huis gaan.

Waar ga jij heen?

Ik bid dat je naar huis gaat waar ik naar huis ga. Dan zullen Bobbie en ik je zien op de straten van goud…

We zijn zo heel erg dichtbij om naar huis te gaan nu…

Als je niet gered bent, dan smeek ik je om je heen te kijken. Kun je zien dat deze wereld stervende is vlak voor je ogen? Zie je dat je op het punt staat om in de matrix ingeplugd te worden? Dus wil je de blauwe pil nemen en weer gaan slapen? Of wil je de rode pil nemen, zodat je ogen echt opengaan, en je ziet dat de dingen alleen maar erger zullen worden?

Na de Opname wordt deze aarde halsoverkop in de verdrukking gestort.

En dat zal anders zijn dan alles wat er ooit is gebeurd, of ooit met deze aarde zal gebeuren. Miljarden zullen sterven. Alles is aan het instorten rond onze enkels. Het is in het avondnieuws; het is in je gezicht nu…

De King James Bijbel (vergelijkbaar met de GBS Statenvertaling, het meest zuiver vertaald) is het ware geïnspireerde woord van God. Het vertelt je wat er komen gaat als je het leest. Alles wat in de Bijbel is uitgekomen, is precies zoals het was opgeschreven. En er zijn nog ongeveer 300 profetieën over om te worden vervuld. Dus wat is de kans dat ze niet uit zullen komen? Ook nul!

Uw redding kan zo eenvoudig zijn…

maar alleen als u uzelf vernedert, en wanneer u oprecht bent en berouw hebt van de zonde. Nu is de tijd om jezelf te vernederen voor de almachtige God, en om vergeving van je zonden te smeken, om Jezus te smeken om in je hart te komen als je Heer en Redder, en om je te leiden en te begeleiden bij elke stap. Er is niet veel tijd meer over.

Denk alsjeblieft niet, dat ik je alleen maar probeer zover te krijgen om mij te volgen…
Volg geen prediker, volg geen religie, volg ook mij niet! Maar volg de Enige, die je kan redden van het hellevuur, de verdoemenis en van de verdrukking. En dat is Jezus Christus: in Hem en Zijn woord alleen!

Nu is het de tijd om je Bijbel overal mee naartoe te nemen, elke dag. Nu is het tijd om de zegen uit te spreken over elke maaltijd, die je neemt. Nu is de tijd om je te bekeren van zonde, elke keer dat je bidt. Want de zonde zit in alles. Het zit in je eten, je medicijnen… het zit zelfs in het water. Het zit zelfs in de lucht…’

Bekijk de hele video (met ondertiteling):

 

I Was Raptured Twice

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

‘Elke dag zie ik, of word ik herinnerd aan deze passage:

Mattheüs 24:22  En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.

We gaan heel spoedig naar huis.’ 

 

Bron:

https://www.youtube.com/channel/UCV4SFKGgbVL0ff2bQCKThcw/videos

You may also like