Dr. Tenpenny: COVID vaccins beginnen direct met een genetisch proces: ze hebben wel ‘een Aan-knop, maar geen Uit-knop!’

Covid vaccins zijn geen vaccins; het zijn injecties. Kan men het proces nog omkeren? We vroegen Dr. Sherri Tenpenny wat voor advies zij voor de mensen heeft, die al zijn geïnjecteerd.

Dr. Tenpenny in een recent interview over Covid-19 ‘vaccins’, of zoals ze ze noemt, ‘injecties’:
Als je deze al hebt ontvangen, is er op dit moment niet echt iets dat kan worden gedaan. Naarmate meer mensen bezwijken door de bijwerkingen van gen-manipulatie, die inherent zijn aan deze ‘medicijnen’, zullen artsen en onderzoekers dieper ingaan op manieren om het proces om te keren, maar op dit moment is er geen manier om dat te doen. Zoals dr. Tenpenny al zei: 

 

“Het is alsof je een Aan-knop hebt zonder een Uit-knop.” 

 

Er zijn veel vragen rond deze ‘vaccins’, die voortkomen uit de acties van Big Pharma en de overheid. Eén van de meest alarmerende zorgen is het voortdurende onderzoek, de ontwikkeling en klinische proeven van zo veel nieuwe ‘vaccins’ (zo’n 170!), ook al zijn er in de Verenigde Staten al 3 van in omloop.

Waarom hebben we in vredesnaam 170 Covid injecties nodig voor één infectie?

“Nu zitten er nog 162 van deze injecties in de ontwikkelingspijplijn, en sinds een paar dagen heeft de New York Times een behoorlijk nauwkeurige tracker, die je kunt bekijken op de website van de New York Times, zoals die van een paar dagen geleden, toen er 83 spuiten waren, die de voltooiing van klinische proeven naderden,” zei ze. “Waarom hebben we 170 injecties nodig voor één infectie? Ik bedoel, wat weten zij dat ze niet zeggen?”

Veel mensen hebben spijt van de Covid prik, de ‘jab’

Terwijl de waarschuwingen doorgaan, weten we dat er velen zijn die de injecties al hebben ontvangen, maar die er nu spijt van hebben…

 

ALERT! YOU MEAN YOU DON’T WANT YOUR 2ND JAB? WHY NOT?

Of bekijk de video rechtstreeks hier.

 

Is er een oplossing?

“Ik wou dat ik je daar een go-team rara blij, gelukkig antwoord op kon geven, want dat is er niet,” zei Dr. Tenpenny. “Ik bedoel, op dit moment is dit niet meer terug te draaien. En de reden is dat, zodra deze shots in je zijn geïnjecteerd, de bedoeling van elk van de vier shots die we noemden – de mechanismen verschillen een beetje van hoe ze het eindresultaat bereiken – maar het eindresultaat van alle vier is, om een spike-proteïne in je lichaam te creëren, wat een vreemde proteïne is, en er zijn miljarden deeltjes spike-proteïnen (spike-eiwitten), waarvan we weten dat ze directe schade aanrichten.”

 

WATCH: DR. TENPENNY: COVID SHOTS HAVE NO OFF BUTTON*

Enkele fragmenten verder vrij vertaald:

Dus als dat proces eenmaal is begonnen, is het alsof je een Aan-knop hebt zonder de Uit-knop, omdat je immuunsysteem deze vreemde eiwitten door je bloedbaan ziet zweven, en zegt: ‘Oh, wacht, wat doet dat ding hier?’

Het lichaam reageert hierop door een ​​antilichaam te maken, om het te laten verdwijnen. Maar die spike-eiwitten kunnen op het oppervlak van organen onder andere terechtkomen. Het antilichaam zal deze blijven aanvallen.

Dus het spike-eiwit plakt aan het oppervlak van sommige van je organen. Het plakt aan de binnenkant van je longen. We weten dat het hart- en vaatziekten kan veroorzaken. Het kan cardiomyopathie, hartritmestoornissen en iets dat pulmonale arteriële hypertensie wordt genoemd, veroorzaken, wat een verdikking is van de slagader, die van je hart naar je longen gaat, wat onomkeerbaar en onveranderlijk fataal is binnen twee tot drie jaar, zelfs onder de allerbeste conventionele medische behandeling. Als dat stukje genetisch materiaal zich voor altijd voortplant – wat je niet even uit kunt zetten – , houdt het nooit op!

Die spike-eiwitten kunnen via een proces dat transfectie heet, weer in je eigen DNA worden opgenomen. En dus wordt het keer op keer gelezen, verandert het hierdoor in nog meer mRNA (boodschapper RNA), om vervolgens nog meer eiwitten aan te maken. En Bill Gates zelf zei al in een van zijn interviews:

 

“Weet je, dit wordt zoiets geweldigs! Mensen zouden hun eigen vaccinfabriek kunnen zijn. Ze kunnen het in zichzelf produceren.”

 

En dan is er nog meer dan alleen dit ene eiwit…

De reacties op deze shots worden hier voor het gemak in 4 categorieën verdeeld:

1  De eerste categorie is een acute anafylactische reactie. Vergelijk het met mensen die pinda’s eten, waarvoor ze allergisch zijn; ze raken in een anafylactische shock. De mensen zijn gevoelig voor polysorbaat en ook voor polyethyleenglycol, en dat zit nu juist in deze injecties! Ongeveer 70%, geen 7, maar 70% van de bevolking is gevoelig voor die producten. Er is dus een acute reactie, en dat kan een anafylactische reactie zijn, of een hartaanval! Het kan je dus ronduit gewoon vermoorden. Dat is categorie één: acute reacties.

2  Categorie twee is, waarvoor de spike-eiwitten zijn ontworpen. Dit kan geen willekeurige gebeurtenis zijn of louter toeval. Hierop gaat Dr. Tenpenny op een later tijdstip in, lijkt het.

3  Categorie drie is het antilichaam, dat wordt gemaakt tegen dit vreemde eiwit. Het antilichaam zelf kan maar liefst 28 verschillende soorten organen in je lichaam aanvallen en vernietigen! En die aanvallen van dat antilichaam gaan maar door, voor altijd; ze gaan nooit meer weg.

4  En dan is er de vierde categorie van overige ‘bijwerkingen’, zoals onvruchtbaarheid, beroertes, het onderdrukken van je macrofagen (de afvaletende cellen van ons afweersysteem), en het stopt de werking van je immuunsysteem. Dus dit zijn de andere manieren waarop deze injecties je immuunsysteem kunnen verwoesten.

 

Deze injecties zijn dodelijk; het zijn dodelijke wapens.

En Dr. Tenpenny kan zo 20 verwondingsmechanismen tevoorschijn halen, en nog wel 20 meer ook, als ze deze grondig uitzoekt. En deze lafhartige, sinistere mensen hebben jarenlang eindeloos geld en toegang gehad tot ongelooflijk slimme geesten, en mensen in onderzoeksinstellingen en laboratoria en dat soort dingen. Dus ja, wat hebben zij nog meer ontworpen, dat door deze naalden in je lichaam komt?

Dit is geen willekeurige gebeurtenis; het is geen ongelukje.

Het is niet zo dat we plotseling mensen injecteren en vervolgens zeggen: ‘Oh my! We hadden geen idee dat dat zou gebeuren.’ Ze waren ook verslaafd aan het adrenalinegevoel dat mensen hebben, wanneer ze bang zijn. En nogmaals, de krachten die werkzaam zijn, weten dat angst het meest effectieve wapen is!

Dus als je iemand eenmaal hebt gevaccineerd, als je eenmaal hebt geïnjecteerd, vooral met deze, – en ik zeg dat over vaccins al zo lang ik dit bijna 21 jaar doe, – dat je niet meer kunt devaccineren. Als je eenmaal je lichaam, je tempel, je door God gegeven DNA hebt getransformeerd door een farmaceutisch product, gemaakt door de Pharmakeia, de tovenaars, en je hebt dat tot nu toe in je lichaam toegelaten, dan kun je er niets meer aan doen.

Wat we wel kunnen doen…

Er is iets wat we nog wel kunnen doen, zolang we nog internettoegang hebben, en dat is de mensen waarschuwen, zoveel mogelijk niet-gevaccineerde mensen waarschuwen voor de gevaren, die hen niet worden verteld door de reguliere media en zogenaamde ‘experts’, en al helemaal niet door de zogenaamde FactCheckers. We moeten de niet-gevaccineerden op de hoogte houden, vooral nu de druk toe zal nemen om de vaccinatie te accepteren.

 

Bron:

https://noqreport.com/2021/05/20/dr-tenpenny-covid-shots-start-genetic-process-that-is-like-having-an-on-button-with-no-off-button/

You may also like