Dr. Ryan Cole blaast de hele COVID-19 propaganda weg

Dr. Cole heeft tijdens zijn medische carrière meer dan 100.000 Covid-19 laboratoriumtests uitgevoerd en meer dan 350.000 patiënten behandeld. Hij is hier om over gegevens te spreken, en gegevens spreken de waarheid.

Dr. Ryan Cole is de CEO en Medisch Directeur (MD) van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke laboratoria in de staat Idaho, Verenigde Staten.

“Dit is mijn expertisegebied, dat ik vandaag met jullie actuele wetenschap wil kunnen delen.
Ik ben hier niet om de ene kant of de andere kant aanstoot te geven.
Ik ben hier om gegevens uit te spreken, en gegevens spreken de waarheid.”

 

Voldoende vitamine D? Geen cytokinestorm

Wanneer je een goede, gemiddelde vitamine D spiegel hebt, kun je geen cytokinestorm ontwikkelen, zegt Dr. Cole.
Een cytokinestorm is een mogelijk fatale reactie van het lichaam, waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden, die een ontstekingsreactie veroorzaken. Er wordt in een korte tijd zo veel cytokine uitgescheiden, wat orgaanfalen en de dood ten gevolg kan hebben.
Gegevens laten zien waar mensen aan sterven onder andere… een cytokinestorm. 

Is het mogelijk om een overdosis vitamine D te krijgen?

Mijn arts verzekerde mij lang geleden, dat er geen gevaar is, maar wel een gevaar wanneer je te weinig vitamine D in je lichaam hebt! Hoewel de medische wereld anders beweert, zijn symptomen van vitamine D-toxiciteit en vitamine D-overdosering uiterst zeldzaam. Zelfs het per ongeluk in één keer innemen van een heel potje vitamine D zal in de meeste gevallen geen overdosis aan vitamine D veroorzaken.

Dit is uiterst belangrijke wetenschappelijke informatie met betrekking tot Covid-19, vaccins en behandelingen. Hij slaat spijkers met koppen in deze video!

 

Dr. Ryan Cole, CEO and Medical Director of Cole Diagnostics regarding Covid, vaccine, & treatments

Dr. Ryan Cole, CEO and Medical Director of Cole Diagnostics regarding Covid, vaccine, & treatments..mp4 from Stephen Larsen on Vimeo.

 

– Coronavirus infecties zijn seizoensgebonden

– Gemiddelde COVID-19 leeftijd bij overlijden is 78,6 jaar. Historisch gezien is de gemiddelde jaarlijkse overlijdensleeftijd in de VS 78,6 jaar.

– Mondkapjes buitenshuis dragen is absolute waanzin. Geen enkele studie toont een superverspreider gebeurtenis buitenshuis aan. Het beste mondkapje van allemaal is je immuunsysteem!

– Er bestaat niet zoiets als een griepseizoen en verkoudheidseizoen. Er is alleen een laag vitamine D-seizoen.

– Een ontstekings (cytokine-) storm kan niet worden beheerst zonder voldoende vitamine D spiegels.

– Een enorm aantal mensen heeft een laag vitamine D gehalte.

– 96% van de Intensive Care (IC) patiënten heeft een vitamine D tekort.

– Je kunt vitamine D niet aanmaken uit zonlicht tijdens herfst en winter op 35 graden noorderbreedte. Als je in noordelijke klimaten leeft, wordt je immuunsysteem onderdrukt als je tijdens de herfst en winter geen vitamine D supplement krijgt. [Mijn arts adviseerde mij zelfs alle 365 dagen, zo cruciaal is het! Bovendien, zonnebrandcrème belemmert vitamine D opname.]

– Scandinavische landen (Finland, Noorwegen, Zweden) testen hun burgers twee keer per jaar op vitamine D, en versterken 35 voedingsmiddelen met vitamine D.

– Onze bevolking blijft kwetsbaar voor elke seizoensgebonden virale infectie, zonder een volksgezondheidsprogramma, of het beschermingsniveau van vitamine D te promoten.

– Er is over het algemeen geen sociale ongelijkheid in de zorg, maar feit is, dat een donkere huid de vitamine D opname via de huid remt.

– Fauci beweert, dat hij persoonlijk 8000-9000 eenheden vitamine D per dag slikt. Maar waarom is dit dan geen volksgezondheidsboodschap geworden?

– De drie belangrijkste berichten over de volksgezondheid moeten zijn: 1. vitamine D; 2. vitamine D; 3. vitamine D!

– Volgens de wet kan de federale overheid een vaccin niet goedkeuren, als er al een bewezen behandeling bestaat. Dat zou Ivermectine kunnen zijn, bijvoorbeeld. [En natuurlijk wordt ook dat geneesmiddel ernstig onderdrukt door censuur in de media.]

– De regering werkt nauw samen met een vaccinbedrijf. Zowel de federale overheid als Moderna hebben samen patenten op hun RNA vaccin. Het is net als ‘de vos, die het kippenhok bewaakt’.

– Het medicijn Remdesivir werkt alleen tijdens de eerste 2-3 dagen van de infectie. Het verhoogt de overleving niet. Het blijft als ‘plassen op een bosbrand’.

– Vier miljard doses Ivermectine zijn veilig ingenomen; het sterftecijfer daalde met 70-90% in ziekenhuizen die COVID-19 patiënten behandelden.

– Ambtenaren van de volksgezondheid hebben bloed aan hun handen. 100% van de met Ivermectine behandelde patiënten wordt niet ziek. En het werkt voor alle mutaties.

– De vaccins zijn een experiment op de samenleving!

– Het vaccin is niet bewezen, en de veiligheidsgegevens op de lange termijn zijn er niet eens.

 

Bron:

https://www.lewrockwell.com/2021/04/no_author/dr-ryan-cole-blows-the-whole-covid-19-propaganda-away/

You may also like