Deep state plant valse vlag gebeurtenis om anti-vaxxers en wapenbezitters de schuld te geven

Waarschuwing van de Deep State, dat ze van plan zijn om een gewelddadige valse vlag aanval uit te voeren, om ‘anti-vaxxers’ en wapenbezitters de schuld te kunnen geven.

De persoon, die Naturalnews belde, zei dat hij voor de federale overheid werkt.

Belangrijk is wat hij uitlegde…
Ten eerste zei hij, dat de valse vlag operatie misschien nog maar enkele weken verwijderd is. Hij legde uit dat het Bureau van Alcohol, Tabac en Vuurwapens (ATF) klaar zal zijn om actie te ondernemen tegen AR-15 geweren. En ze hebben een grote ‘gebeurtenis’ nodig om dat te kunnen bereiken.

Vrije meningsuiting online criminaliseren

Tegelijkertijd is de vaccinindustrie wanhopig op zoek naar een manier, om alle anti-vaxx inhoud online te criminaliseren en neer te halen, omdat het verbieden ervan op Facebook, Twitter en YouTube nog steeds niet zo effectief is geweest als ze gehoopt hadden. Dus ze denken dat ze op die manier ‘twee vliegen in één klap’ kunnen neerhalen. De valse vlag aanval zal ons willen afschilderen als ‘gewelddadige wapenbezitters’, die streven naar moord en chaos. Met de reguliere media, klaar om elk verhaal dat ze krijgen te pushen, kan dit verhaal met enorme effectiviteit worden verteld aan het publiek, wat weer zal resulteren in een landelijke verontwaardiging, om zowel vrije meningsuiting te stoppen als alle AR-15’s in het hele land in beslag te nemen.

Vaccin plicht komt eraan…

Als je denkt dat ze dit niet zullen proberen, heb je geen idee hoe wanhopig ze zijn om hun mijlpaal van 70% vaccinatie van alle Amerikaanse volwassenen te bereiken, en de hele wereldbevolking. Want wereldleiders wordt bevolen om vaccinmijlpalen in hun land te bereiken, en dat met alle noodzakelijke middelen! De Italiaanse regering bijvoorbeeld heeft besloten het vaccin verplicht te maken voor al het personeel in de gezondheidszorg, en ze willen elke burger van Italië dwingen om de injectie te nemen. En Californië heeft zojuist een nieuwe vaccinloterij uitgerold, om mensen met een laag IQ aan te moedigen het vaccin te nemen. Dit soort stimulansen maken allemaal deel uit van de inspanningen om hun vaccinmijlpalen zo gemakkelijk mogelijk te bereiken.

Regering voert oorlog om anti-vaxxers het zwijgen op te leggen en te verstoren.

Er zit ook een gevoel van urgentie achter dit alles, omdat het slechts een kwestie van tijd is, vóórdat de massa wakker wordt en zich realiseert dat het niet het ‘virus’, maar het vaccin is, dat zoveel mensen doodt! Tot die dag zal de Deep State zo agressief mogelijk blijven pushen, om elke laatste persoon te laten injecteren met spike eiwit-biowapens, onder de schuilnaam ‘vaccins’. En hoe meer vaccins een persoon ontvangt, hoe beter. Om dit te bereiken, moeten ze alle stemmen die ‘vaccin aarzeling’ promoten uit zien te schakelen.

Elke mogelijke tactiek

Ze gebruiken elke mogelijke tactiek om degenen te bedreigen, die hun medemens eraan willen herinneren, dat het uitvoeren van massale medische experimenten op de mens een misdaad tegen de mensheid is. In de ogen van de Illuminati ben je dus een ‘racist’.

De boodschap is duidelijk:

Durf niet te zoeken naar de oorsprong van Covid, want dat zou direct leiden tot belastend bewijs tegen Fauci en zijn kornuiten. Bovendien zal dit de waarheid over de vaccins onthullen, inclusief hun levensbedreigende spike eiwitten.

Miljarden mensen zullen worden geïnjecteerd met deze genetisch gemanipuleerde biowapens, en men verwacht dat de verwoesting en het dodental van dit experiment in de herfst dit jaar pas goed zichtbaar zal zijn.

 

Bron:

https://vaccinedeaths.com/2021-05-28-deep-state-planning-false-flag-violence-to-blame-anti-vaxxers-and-gun-owners.html

You may also like