De VN heeft zojuist een gigantisch standbeeld in New York neergezet dat lijkt op het ‘Beest’ uit Openbaring

Het VN monument veroorzaakt controverse vanwege de gelijkenis met het ‘Beest van de Apocalyps’, wat symbool staat voor de Antichrist.   

Het lijkt op geen enkel bekend wezen op deze planeet. In plaats daarvan lijkt het erg veel op een ‘beest’, dat wordt beschreven in het boek Openbaring.

 

‘Bewaker voor internationale vrede en veiligheid, een geschenk van Mexico aan de Verenigde Naties.’

 

En het beest, dat ik zag, was een luipaard gelijk, en zijn poten als van een beer en zijn muil als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht en zijn troon en grote macht.  Openbaring 13:2

Deze demonische figuur voor internationale vrede en veiligheid staat op het Bezoekersplein buiten het VN-hoofdkwartier, en lijkt een samensmelting te zijn van een jaguar en een leeuw en mogelijk een adelaar. Het standbeeld werd geschonken door de regering van Oaxaca, Mexico. Kunstenaars Jacobo en Maria Angeles hebben het bizarre beeld gecreëerd.

Gezien de demonische aard van de Verenigde Naties, is het volkomen logisch dat ze een wezen zouden hebben, dat eruitziet alsof het rechtstreeks van de bladzijden uit het boek Openbaring komt, nietwaar? Wist u dat de uiteindelijke bestemming van de VN in het Oude Testament geprofeteerd staat?

Daarom, wacht op Mij, luidt het woord des Heren, ten dage dat Ik zal opstaan tot de buit; want Mijn vonnis is, volken te vergaderen, koninkrijken te verzamelen, over hen Mijn gramschap uit te gieten, heel mijn brandende toorn, want door het vuur van mijn naijver zal de ganse aarde verteerd worden.  Zefanja 3:8

Terwijl zij zeggen: het is alles vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen.  1 Thessalonicenzen 5:3

Het is interessant dat twee beesten die in het boek Openbaring staan opgetekend, de politieke macht symboliseren en werden beschreven met luipaardachtige trekken. Andere beesten werden opgetekend met vleugels om snelheid te symboliseren. Ik ben benieuwd waar de kunstenaars hun inspiratie voor dit werk vandaan haalden.

Niets is toeval, en het gebeurt nu, recht voor onze ogen

Als dit standbeeld met opzet is ontworpen naar het ‘beest’ van Openbaring, zou het dan mogelijk zijn dat de VN zojuist een enorme ‘welkomst deurmat’ voor de antichrist heeft neergezet?

Onnodig te zeggen dat een gigantisch standbeeld van Jezus nooit zou worden toegestaan ​​net buiten het VN-hoofdkwartier in New York.

We leven echt in zeer moeilijke tijden, en het toneel wordt klaargemaakt voor de catastrofale gebeurtenissen, die worden beschreven in het boek Openbaring.

 

Bron: 

UN monument causes controversy due to its similarity to the Beast of the Apocalypse

You may also like