De jacht op ‘complotdenkers’ is geopend

We zijn in een informatieoorlog, en de vijand is in de aanval! De mainstream media kwam gisteren met het bericht dat De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt voor complottheorieën en desinformatie over het coronavirus. Want zeggen ze, complotdenkers worden vergeleken met terroristen!

Dat staat in het nieuwe dreigingsbeeld.

“Eenlingen zouden vanuit een combinatie van extremistisch gedachtegoed, mogelijk psychosociale of psychische problemen en maatregelen in het kader van COVID-19 juist eerder tot een geweldsdaad kunnen overgaan. Een deel van de verschillende groepen en individuen vindt elkaar in het afwijzen van de overheid of overheidsbeleid”, zegt NCTV.

Volgens de NCTV gaat het om een ‘relatief brede, activistische bovenlaag’, maar is er ook een ‘een radicale onderstroom met soms extremistische gedragingen, zoals het belagen van journalisten en politici, of het intimideren van politiemensen’. Dat betekent volgens NCTV, dat een terroristische aanslag in Nederland voorstelbaar is.

De overheid heeft al een wetvoorstel op de plank liggen:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/14/wetsvoorstel-verbod-antidemocratische-organisaties-aangenomen-door-tweede-kamer

https://www.nctv.nl/onderwerpen/dtn/documenten/publicaties/2020/10/15/dreigingsbeeld-terrorisme-nederland-53

 

De term ‘complottheorie’ werd een halve eeuw geleden door de CIA als wapen gebruikt.

Aanvankelijk werd het alleen gebruikt om degenen, die de regeringsverhalen in twijfel trekken, te marginaliseren. Maar nu wordt dat wapen geladen en op ons hoofd gericht!

Enorme ‘YouTube zuivering’ haalt de beste waarheidsgetrouwe kanalen offline in voorbereiding op de verkiezingen en de ‘2de Coronagolf’.

We zijn in een informatieoorlog, en de vijand is in de aanval! YouTube heeft zojuist honderden, mogelijk duizenden accounts verwijderd, waarvan er vele bekend staan ​​om het uitdagen van de status-quo. Dit gebeurt minder dan een maand verwijderd van een Amerikaanse verkiezing en een tweede COVID-19 golf, aangezien de machten die dat niet zouden moeten zijn wanhopig proberen het verhaal voor de massa die vooruitgaat te beheersen. We wisten natuurlijk dat dit eraan zat te komen, maar het gaat nu in stroomversnelling!

 

Video’s van Heiscoming12 zullen in de toekomst mogelijk allemaal verhuizen naar de volgende alternatieve video platforms:

Brighteon:  https://www.brighteon.com/channels/eindtijdnieuws

BitChute:  https://www.bitchute.com/channel/QqkdDyxG1bpO/

BrandNewTube:  https://brandnewtube.com/@endtimenews

Current video channel under attack: https://www.youtube.com/user/Heiscoming12/featured

 

Bronnen:

https://www.activistpost.com/2019/08/conspiracy-theorists-are-domestic-terrorists.html

https://www.facebook.com/notes/rt-dutch/de-jacht-op-complotdenkers-is-geopend/10214171110032044/

You may also like