De Antichrist op het punt geopenbaard te worden? Israëlische Rabbi zegt dat hij al vergaderingen houdt met de Messias

UPDATE 03-02-2023  Een ‘pandemie’, die de weg bepaalt voor de wereld om een nagemaakte Messiaanse figuur te accepteren? Een aantal recente ontwikkelingen illustreert hoe snel een valse Messias figuur op aarde zou kunnen verschijnen.

Bereid je voor om enkele schokkende citaten te lezen.
De gebeurtenissen rond het Coronavirus hebben aangetoond hoe dramatisch het lot van naties kan verschuiven en hoe een roep om een wereldregering kan ontstaan. En wat als er een wereldwijde economische ineenstorting plaatsvond, gepaard gaande met pest en hongersnood? Is het te vergezocht om je voor te stellen dat een krachtige, probleemoplossende leider internationale aanhang zou kunnen krijgen?

Jezus waarschuwde zijn discipelen door te zeggen:

“Pas op dat niemand u op een dwaalspoor brengt! Want velen zullen in Mijn naam komen en zeggen: ‘Ik ben de Messias’, en zullen velen op een dwaalspoor brengen.”  Mattheüs 24:4-5

Hij waarschuwde ook:

“Er zullen veel valse profeten opstaan ​​en velen op een dwaalspoor brengen.”  Mattheüs 24:11

Dus voordat de ware Messias (= Christus) zal terugkeren in de wolken, zullen er valse Messiassen (= antichristen) zijn, die velen zullen misleiden! En dit leidt ons naar het volgende.

In de islamitische wereld zou het geloof in de Mahdi, de verborgen imam die wacht op onthulling, gemakkelijk de weg kunnen bereiden voor een nagemaakte Messiaanse figuur.

Moslims geloven duidelijk niet in de Jezus van de Bijbel. Dus technisch gesproken is de Mahdi niet de Messias. Aan de andere kant, aangezien hij in de islamitische overlevering fungeert als de eindtijdverlosser, zou hij de volmaakte, nagemaakte Christusfiguur kunnen zijn.

 

Antichrist about to be revealed: Israeli Rabbi says he’s already holding meetings with Messiah

 

En hier wordt het interessant: er zijn tegenwoordig moslimleiders, die beweren de Mahdi talloze keren te hebben ontmoet.

Brian Schrauger schreef in de Jerusalem Post op 20 januari 2020, dat de Mahdi ‘de messias van de Islam’ is, de 12de van de 12 imams, die Mohammed zijn opgevolgd. De Mahdi is een persoon van wie in sommige Islamitische stromingen verwacht wordt, dat hij volgens profetieën aan het einde der tijden komt. De komst van de Mahdi is volgens zeggen het belangrijkste, wat er op de dag des oordeels zal gebeuren.

Nu wordt hij nog verborgen voor de mensheid in ‘occultatie’ tot een tijd van zo’n opschudding op aarde, dat alleen zijn terugkeer de mensheid zal redden en in feite een tijdperk van wereldwijde vrede zal inluiden: Islamitische vrede, dat wil zeggen een soort van vrede, waarin de hele mensheid leeft in onderwerping aan de Allah van de Koran!

De islamitische Mahdi is hier; hij is bekend bij veel insiders, en hij staat op het punt onthuld te worden.

Maar er is meer. Een kop van 20 februari in Israel Today stelde: ‘De Israëlische rabbijn zegt dat hij al vergaderingen met de Messias houdt. Israëls grootste rabbijnen zijn allemaal bang om het land te verlaten, anders missen ze de komst van de Messias’.

Het artikel, door Ryan Jones, citeerde een drie uur durend radio-interview, waarin rabbijn Yaakov Zisholtz de religieuze omroep Radio 2000 vertelde dat Khamanei hem onlangs vertelde, dat hij al in direct contact staat met de Messias. Rabbi Kanievsky, nu over de 90 jaar oud, wordt beschouwd als de leidende autoriteit in de ultraorthodoxe (haredi) gemeenschap in Israël, en hij heeft vaak gesproken over de nabijheid van de komst van de Messias.

Volgens Rabbi Zisholtz staat het verlossingsproces op het punt zeer snel en in hoog tempo te beginnen!

“Het is belangrijk dat mensen kalm en stabiel blijven, om op het juiste moment correct te handelen.” Hij vervolgt: “Er is in elke generatie een potentiële Messias en er zijn rechtvaardige mannen, die precies weten wie het is. Het bekendmaken, nu de Messias dichterbij is dan ooit tevoren, is een kwestie van leven en dood. Heb je niet gehoord van Gog en Magog? Dat is wat er binnenkort gaat gebeuren. Op dit moment is de situatie explosief meer dan je je misschien kunt voorstellen”.

Ja, dit zijn de woorden van een ultraorthodoxe rabbijn in Israël.

Dit zijn niet de woorden van een evangelische Christen, Bijbel in de hand, met eindtijdprofetieën zwaar onderstreept. Hoewel Rabbi Zisholtz voorzichtig was om te zeggen dat hij niets kon beloven, legde hij de lat zeker hoger met specifieke voorspellingen en gebeurtenissen. En nogmaals, hij beweerde dat bepaalde religieuze Joden precies wisten wie de Messias was en hem zelfs hadden ontmoet.

Hieraan toegevoegd was de verklaring van de Israëlische minister van Volksgezondheid, Yaakov Litzman, zelf ultraorthodox, zoals gerapporteerd in HaAretz op 26 maart 2020 en met verwijzing naar COVID-19:
“Ik ben er zeker van dat de Messias zal komen en ons eruit zal brengen, zoals God ons uit Egypte heeft geleid. Binnenkort zullen we in vrijheid vertrekken en de Messias zal komen en ons verlossen van alle problemen van de wereld.”
De Messias zou de genezing van het Coronavirus zijn, en hij zou komen (wat betekent, publiekelijk geopenbaard worden, aangezien hij in Joods denken al hier zou kunnen zijn) met het Pascha. Welnu, het Pascha eindigde op 16 april. En, voor het geval u het nieuws miste, de verwachte Joodse Messias kwam niet.

Er zou niet veel voor nodig zijn om een vervalste Messiaanse figuur op te doen staan en velen te misleiden.

Laten we ons echter concentreren op de Wederkomst van de ware Christus (= Messias), en laten we de waarschuwingen over die valse Messias (= antichrist) niet vergeten.

 

Bron:

ProphecyNewsWatch (= 222), run by Freemasons, reports: Pandemic Setting The Stage For World To Accept Counterfeit Messianic Figure?

You may also like