COVID-19 autopsies tonen bloedstolsels: een ‘bacteriële, geen virale ziekte’

Is COVID geen virus, maar een bacterie? Artsen in Italië, Duitsland en India, die autopsie hebben uitgevoerd bij talloze patiënten, die aan COVID-19 zijn gestorven, hebben ieder geval ontdekt dat het niet om een virale, maar om een bacteriële infectie gaat.

Bovendien, veel gevallen wijzen op trombose als doodsoorzaak.
In Italië waren artsen, die braken met de opgelegde protocollen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), in staat om COVID-19 daarom effectief te behandelen, toen ze zagen dat veel gevallen niets anders waren dan ‘Verspreide intravasculaire coagulatie’ (Bloedstollingsziekte ofwel Trombose).

Men deed een autopsie op een lijk dat stierf aan COVID…

Ze openden het lichaam, de armen, de benen, en andere delen van het lichaam, en realiseerden zich dat er gestold en verwijd bloed in de aderen zat: de aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels! Een patiënt zal hieraan uiteindelijk sterven. Maar liefst 86,3% Coronadoden waren overleden aan trombose in de kleine longaders.

Nieuwe behandelmethode

Na deze diagnose te hebben ontdekt, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk hun behandelingsprotocollen voor het ‘Coronavirus’, en begonnen zij hun Coronapatiënten eenvoudig Aspirine 100mg en Apranax (of Paracetamol) toe te dienen. Deze patiënten begonnen te herstellen! En als gevolg van deze nieuwe methode heeft het ministerie van Volksgezondheid op één dag meer dan 14.000 patiënten naar huis gestuurd.

Schokkende melding van Italiaanse pathologen in de doofpot gestopt:

“Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest.” En een combinatie van infectieremmers, antibiotica en anti-klontermiddelen blijkt dus zeer effectief.

Vele artsen en specialisten en verplegend personeel over de hele wereld constateerden al, dat een extreem hoog percentage patiënten, die aan de beademing werd gelegd, gestorven is, wat juist het directe gevolg van deze verkeerd gekozen behandeling kan zijn geweest! Dus de toestand van erg veel Coronapatiënten, die aan de beademingsapparatuur werden gelegd, waarbij hun longen direct van binnen worden ‘opgeblazen’, verslechterde. De toestand van patiënten, die enkel externe zuurstof kregen toegediend, verbeterde juist.

COVID-19 als een normale bacteriële longontsteking behandeld

De Indiase Dr. Jaideep Dogra, hoofd van CGHS in Jaipur, en Dr. Luvdeep Dogra, (Nefroloog, Osmania Universiteit) berichtten, dat in India het meeste succes wordt geboekt als COVID-19 als een normale bacteriële longontsteking wordt behandeld. COVID-19 kan echter wel gevaarlijk zijn door de reeds aanwezige Chlamydia pneumoniae bacterie in het lichaam. In verschillende hartpatiënten is deze bacterie aanwezig, en in ongeveer 10% van de algemene bevolking is de bacterie aanwezig in slaapstand. Als COVID-19 een persoon treft, veroorzaakt het proces van bloedklontering in de longaderen een hartstilstand of een hypoxie (zuurstoftekort), waardoor de patiënt aan de tweeledige ziekten overlijdt. Volgens de onderzoekers verklaart de aanwezigheid van deze bacterie ook, waarom sommige jonge patiënten plotseling bezwijken aan COVID-19. Hun acute hypoxie wordt echter niet opgemerkt.

Azitromycine effectief, niet tegen het virus, maar tegen longbacterie

Dat overal ter wereld met het antibioticum Azitromycine veel goede resultaten worden geboekt, komt vermoedelijk niet omdat dit middel COVID zelf onderdrukt, maar eenvoudig omdat dit middel al heel lang wordt gebruikt om Chlamydophila pneumoniae (longontsteking veroorzaakt door chlamydiabacteriën) te behandelen.

Ouderen met een of meerdere onderliggende aandoeningen

Pathologen in Hamburg concludeerden dat ook in Duitsland voornamelijk ouderen met een of meerdere reeds bestaande onderliggende aandoeningen, zoals obesitas, hart- en vaatziekten, astma, chronische longziekten, diabetes-2, en neurologische ziekten als Alzheimer, aan COVID-19 zijn gestorven, en dat verreweg de meesten van hen trombose in hun (long)aderen hadden ontwikkeld.

Autopsie in diverse Europese landen

Dr. Stoian Alexov, president van de Bulgaarse pathologen vereniging BPA, onder andere, zegt dat autopsies in diverse Europese landen hebben uitgewezen, dat helemaal niemand aan COVID-19 is gestorven. Bij niet één slachtoffer, of dat nu een Duitser, Fransman, Zweed, of Italiaan was, werden specifieke SARS-CoV-2 antistoffen aangetroffen! Mede hierom denken velen, dat het op dit moment onmogelijk is om een vaccin tegen het ‘virus’ te ontwikkelen. Bovendien, de ingrediënten van het vaccin worden nog steeds angstvallig verborgen gehouden voor het publiek, en vooral voor artsen. Beetje bij beetje weet Dr. Carrie Madej enkele horror-ingrediënten, en de werking ervan, boven water te krijgen.

Alle pathologen ermee eens: niemand is gestorven aan Corona

Dr. Stoian Alexov deelde zijn onthutsende bevindingen op 13 mei 2020 in een video interview.
‘De belangrijkste conclusie was dat de autopsies in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet aantonen dat het virus dodelijk is. Wat alle pathologen zeiden is dat er niemand is, die gestorven is aan het Coronavirus. Ik herhaal: niemand is gestorven door het Coronavirus. Met griep kunnen we nog een virus vinden waaraan ook een jong iemand, die geen andere ziektes draagt, kan sterven. Met andere woorden: de Corona infectie is een infectie, die niet leidt tot de dood. De griep kan dat wel doen!’

Dit bevestigt de bevindingen van tal van wetenschappers wereldwijd, dat men niet door, maar met Corona sterft. En het aantal dodelijke slachtoffers is te vergelijken met een vervelend, maar niet bijzonder extreem griepseizoen.

Waarom verbood de WHO om Corona slachtoffers te onderzoeken?

Nu, dit is vermoedelijk de echte reden, waarom de WHO het pathologen verbood om onderzoek te doen. Een dictaat draagt wereldwijd op om vrijwel ieder sterfgeval automatisch als Corona sterfgeval weg te schrijven, tenzij de doodsoorzaak natuurlijk overduidelijk anders was. Diverse boze artsen en medisch personeel wereldwijd bevestigden, dat met deze bizarre instructies het aantal Corona slachtoffers kunstmatig moest worden opgevoerd. Vandaar de hoge niet betrouwbare cijfers wereldwijd! Gelukkig weigerden velen aan deze misleiding mee te werken.

Daar komt nog bij dat vooral ouderen zo bang werden gemaakt, dat ze zich niet meer konden of wilden laten behandelen voor veel ernstiger ziekten… en in vele ziekenhuizen bleef het angstvallig leeg.
Bovendien zal de grote stress, die wordt veroorzaakt door alle strenge Coronamaatregelen en de gevolgen daarvan, zoals massale werkloosheid en depressie, bij vele miljoenen mensen het immuunsysteem verzwakken. In veel plaatsen is zelfmoord met maar liefst 100% toegenomen.

Het Coronavirus kan tot op de dag van vandaag niet worden geïsoleerd en gereproduceerd, wat een absolute vereiste is om een pathogeen aan te kunnen wijzen als veroorzaker van een ziekte!

Waarom dan toch vaccins en testen?

Dat het hier hoogstwaarschijnlijk weer om een false-flag operatie gaat, bedoeld om nog meer vrijheden af te pakken en de mensheid verplichte Corona vaccinaties op te leggen, behoeft geen uitleg.
Dr. Stoian Alexov: “We moeten goed kijken wat de wet gaat doen met immunisering, en dat vaccin waar ze het allemaal over hebben. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het niet mogelijk is om een vaccin tegen COVID te maken. Ik weet niet wat Bill Gates precies doet in zijn laboratoria. Produceert hij daar echt een vaccin, of iets anders?”

Nepnieuws via mainstream media

De regering en het RIVM hebben overduidelijk ingezet op het vaccineren van de hele bevolking, niemand uitgezonderd. Alles, wat wel degelijk bewezen werkt, wordt daarom onderdrukt en verboden, en in de mainstream media met misleidend nepnieuws en keiharde leugens de grond in geboord! Want de hele wereld moet en zal bang worden gemaakt voor dit voor 95% van de bevolking onschuldige virus, om de Nieuwe Wereld Orde te lanceren.

Deel deze informatie met het publiek zolang het nog kan…

 

Bronnen:

https://principia-scientific.org/cv-19-autopsies-show-blood-clots-a-bacterial-not-viral-disease/

Top pathologist: ‘NO ONE has died from the coronavirus!’ | Principia Scientific Intl. (principia-scientific.org)

SECRET OF COVID_19 REVEALED! – Ann Osoka (wordpress.com)

You may also like