Chinees document over bewapende Coronavirussen geeft ‘huiveringwekkende’ informatie

Document: Chinese militaire wetenschappers bespreken bewapening van SARS, 5 jaar vóór COVID-19, en de psychologische terreur die dit veroorzaakt.

Sky News-presentatrice Sharri Markson heeft ‘beangstigende’ details vastgesteld aan de hand van een document van Chinese militaire wetenschappers, waarin zij vijf jaar vóórdat de COVID-19 plandemie zou toeslaan, het bewapenen van SARS-coronavirussen bespraken.

Sharri Markson zei, dat het boek in 2015 is geschreven door wetenschappers van de People’s Liberation Army (het Volksbevrijdingsleger, afgekort PLA) en hoge Chinese volksgezondheidsfunctionarissen.

De documenten beschrijven SARS-coronavirussen als een voorbode van een ‘nieuw tijdperk van genetische wapens’, en dat ze ‘kunstmatig kunnen worden gemanipuleerd tot een opkomend ziekte-virus bij de mens, om vervolgens te kunnen worden bewapend en ontketend op een manier, die nog nooit eerder is vertoond’.

Het Chinees-talige artikel heet ‘The Unnatural Origin of SARS and New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons’, vertaald: ‘De Onnatuurlijke Oorsprong van SARS en Nieuwe Soorten door de Mens gemaakte Virussen als Genetische Biowapens’.

“Het document spreekt ook over de psychologische terreur, die biowapens kunnen veroorzaken. Het is huiveringwekkend”, zei Sharri Markson. “Voor alle duidelijkheid… terwijl Inlichtingendiensten vermoeden, – en ze onderzoeken dit al sinds begin vorig jaar, dat COVID-19 het resultaat kan zijn van een lek uit een Wuhan-laboratorium, is er geen suggestie dat het een opzettelijke vrijlating was.”

Ze vervolgt, “De betekenis van dit artikel is, dat het een zeldzaam inzicht biedt in hoe senior wetenschappers van één van de meest prominente militaire universiteiten van de PLA, waar hoog niveau van defensieonderzoek werd uitgevoerd, over biologisch onderzoek dachten.”

Beluister hier het hele verslag van Sky News hier.

 

Zie ook: Chinese viroloog over Coronavirus doofpot vluchtte voor haar leven

 

You may also like