drones flying over the Pentagon, USA
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

China plant dit jaar grote aanval op de VS: Biowapens, cyberoorlog, drones en sabotage van de infrastructuur

Angstaanjagende details over de aanvalsplannen van China, en waarom ze nu plotseling versneld lijken te worden om nog dit jaar te worden geactiveerd. En Amerika zou zijn verkocht aan China en Rusland.

Inlichtingenbronnen wijzen erop, dat communistisch China het tijdschema van een lang geplande aanval op de Verenigde Staten van Amerika opschuift.

Als gevolg van de snelle opkomst van bewijs tegen Fauci, dat hij met de CCP (Chinese Communistische Partij) heeft samengespannen om een biologisch wapen te creëren gericht op ons menselijke lichaam, versnelt China haar eigen tijdschema om de VS neer te halen, voordat wellicht onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Althans, zo lijkt het.

 

Volgens bronnen zal de aanval op Amerika bestaan ​​uit:

*Cyberoorlog aanvallen op kritieke infrastructuur, zoals energie, transport, financiën en het elektriciteitsnet, wat reeds gedeeltelijk aan de gang is, niet alleen in Amerika.

*Kamikaze-drone aanvallen op kritieke infrastructuur, om sabotageacties uit te voeren.

*Het oprukken van grondtroepen naar de zuidelijke staten van de VS in een poging om FOB’s (Forward Operations Bases) in Texas, New Mexico, Arizona en Californië te bezetten en te verdedigen. (Dit zal gebeuren, nadat de sabotage van het elektriciteitsnet Amerika in chaos stort.)

 

Honderden stealth-drones in Amerikaans luchtruim

Er zijn momenteel honderden stealth-drones in het Amerikaanse luchtruim, die toezicht houden op de Amerikaanse energie-infrastructuur. Deze drones worden gestuurd door China, hetgeen deel uitmaakt van het plan.

Chinees windmolenparkproject in de VS bedreiging voor de nationale veiligheid

Een Chinees windmolenparkbeleid in Texas brengt bezorgdheid over de nationale veiligheid met zich mee. China-kenner Kyle Bass heeft gewaarschuwd voor het 130.000 hectare grote stuk grond in Zuidwest-Texas, dat nu eigendom is van dezelfde Chinese miljardair, die tweederde van het land bezit in de Chinese regio Xinjiang, waar concentratiekampen voor slavenarbeid volop in bedrijf zijn.

De grond voor dit project is eigendom van een Chinees bedrijf, genaamd GH America Investments Group, dat sinds 2015 het 130.000 hectare land heeft opgekocht. De man nu achter het bedrijf is Sun Guangxin, een zakenman uit de noordwestelijke regio Xinjiang in China, die sterke banden heeft met het communistische regime. Sun is een voormalige militaire officier, momenteel de rijkste persoon in Xinjiang, waar het Chinese regime genocide pleegt op etnische moslimminderheden!

Het doel hiervan is, aldus bronnen, dat China van plan is om (nog meer) concentratiekampen te bouwen en te benutten in Texas en overige Amerikaanse staten, en deze vervolgens te gebruiken voor massale verbranding en eliminatie van alle burgers die men van plan is te doden.

Intense nucleaire confrontatie tussen China en de VS

China bedreigt de VS met een ‘intense nucleaire confrontatie’, terwijl zij het atoomprogramma opvoert als een ‘essentieel afschrikmiddel tegen Amerika’, volgens een recent rapport gepubliceerd door The Sun (VK):

“We moeten voorbereid zijn op een intense confrontatie tussen China en de VS”, schreef Hu in een huiveringwekkende opinie voor de Chinese staatskrant. “In dat scenario zullen een groot aantal Dongfeng-41 en JL-2 en JL-3 (intercontinentale onderzeeër gelanceerde ballistische raketten) de pijler vormen van onze strategische intentieverklaring.”

China heeft reeds lange tijd wapens, militaire uniformen en sabotage apparatuur in de Verenigde Staten voorbereid, klaar voor activering. Een vliegveld, bijvoorbeeld, dat door China in Texas wordt gebouwd, moet eind juli dit jaar klaar zijn, en de start- en landingsbaan van 3.000 kilometer naar verwachting in augustus of september.

Een landingsbaan van 3 kilometer is alleen noodzakelijk voor extreem grote militaire vrachtvliegtuigen; toch is dit een privévliegveld, dat in Texas wordt aangelegd door China.

 

Dit roept vragen op…

En het lijkt erop dat dit alles onderdeel is van één groot ‘politiek spel’. Deborah Tavares o.a. waarschuwde ons al dat de VS géén natie is, maar een corporatie, een bedrijf, een samenwerkingsverband. Een van de grootste trucs van de elite om de mensen wereldwijd tot slaaf te maken, was om in het geheim een bedrijfsversie van provincies, steden, staten en landen te creëren. De wetten in de VS zijn geen echte wetten; in plaats daarvan zijn het besluiten en statuten van de Verenigde Staten, Incorporated. Met andere woorden, het zijn regels en codes van een bedrijf.

Het antwoord op enkele vragen kan wellicht gevonden worden in het volgende recente bericht:

 

WATCH: Prophetic Dream: AMERICA IS SOLD TO CHINA AND RUSSIA! (Gwendolen Song)

 

Bron:

https://www.naturalnews.com/2021-06-04-ccp-planning-major-attack-on-usa-this-year-bioweapons-cyber-war.html

You may also like