Chemtrails: Een Piloot onthult Operatie Indigo Skyfold

Een moedige militaire Chemtrail piloot ontmaskert het geheime Global Geo-engineering Programma, ‘Operatie Indigo Skyfold’. “Misschien zullen mijn collega-piloten hierover lezen of horen, en besluiten ook naar voren te komen.” De chemtrail piloot onthulde eind 2014 verbluffende informatie, met inbegrip van wat ze willen doen in de toekomst… ‘onzichtbare chemtrails’?

Voor degenen, die niet op de hoogte zijn van engineering van onze atmosfeer, chemtrails zijn slechts één van de geo-engineeringstechnieken, die systematisch worden gebruikt door het leger.

Wat volgt is een video, die een waargebeurd verhaal vertelt over een piloot, die de gelederen heeft gebroken met zijn chemtrailing collega’s. Daarbij heeft hij zijn leven en dat van zijn gezin op het spel gezet. Houd er bij het luisteren of lezen van onderstaande rekening mee, dat chemtrails 24/7 over de hele wereld worden gespoten met verschrikkelijke gevolgen.

 

Secret Chemtrail Pilot Speaks, on Dec 8, 2014

 

‘Mijn neef, die werd ontslagen door onze ‘dictator’, stuurde mij informatie door van een vriend, die nog steeds Air Force piloot is en dit aan hem had gegeven. Deze piloot zegt dat hij op deze chemtrail-vluchten vliegt!

Hij vertelde mijn neef dat deze wereldwijde technische vluchten worden uitgevoerd onder de naam ‘Operatie Indigo Skyfold’. Althans, binnen de kring van piloten en luchtvaart bemanning, waar hij mee werkt. Hen wordt opgedragen, dat ze specifieke routes moeten vliegen, en dat de communicatiesatellieten de patronen controleren, die door het sproeien worden verspreid. Hij zegt dat ze van tijd tot tijd alleen koerscorrecties, en starts en landingen uitvoeren. De piloten, navigatie- en onderhoudsbemanningen worden voortdurend gewisseld; ze werken ongeveer 18 maanden bij een bepaalde basis. Hij zegt,

‘Dat is om piloten en hun families te weerhouden van het maken van teveel vrienden, en ze niet loslippig worden.’

Daarnaast draaien ze ook dag- en nachtvluchten. Er is een basis voor dagvluchten, en een voor de nacht. Elke basis heeft een 250 mijl-zone, en elke squadron (vloot) van vliegtuigen bereikt drie Staten, of een nog grotere strook over de oceaan.

Hen wordt verteld dat ze gewoon hun werk moeten doen, en verder: “Shut the F*ck Up!”
Hun superieuren vertellen hen alleen: “Het is een kwestie van nationale veiligheid”, en “Zonder deze vluchten, kunnen onze vijanden met de nieuwste technologische oorlogswapens gemakkelijk doordringen in het luchtruim van Amerika”. Wij zijn immers toegewijd en betrokken bij het veilig houden van onze bondgenoten, die ons vanuit de lucht bedreigen. Zo breiden we de ‘arm van bescherming’ uit, om die landen te beschermen die onze inspanningen ondersteunen. Vijandige naties bouwen ook atmosferische schilden, terwijl ze met het zelfde bezig zijn: proberen de kwetsbare plekken te vinden in onze zich altijd ontwikkelende en verkennende lucht- en ruimte-gebaseerde technologie.”

 

‘Ik kreeg een vrij uitgebreid antwoord van de chemtrail-piloot; hier is de tekst uit die e-mail:’

‘Allereerst zou ik willen zeggen, dat ik het niet eens ben met mijn missie, die mij wordt opgedragen. Maar welke soldaat is dat eigenlijk wel? Velen van ons hebben van tijd tot tijd overwogen zich te verzetten tegen de gelederen, en de touwtjes in eigen handen te nemen.

We tasten in het duister, als het aankomt op eerlijke antwoorden over wat we werkelijk aan het sproeien zijn.

Mochten ze ontdekken dat wij, of onze families, actief op onderzoek gaan naar wat je noemt chemtrails, dan zouden er zeer spoedig automatische en disciplinaire maatregelen genomen worden!

HAARP en Radar zijn twee andere onderwerpen, die voor ons verboden zijn om te onderzoeken.

Tenzij onze kinderen op de basisschool leren over deze onderwerpen, kunnen we onszelf daar niets over leren, of onze kinderen onderwijzen via een publiek onderwijssysteem. Ik zou niet met opzet mijn kinderen of familie willen besproeien met giftige stoffen. Maar je moet weten, dat 80% of meer van hen geen familie of kinderen heeft. Indigo piloten worden gekozen uit de top rangen binnen de luchtmacht, marine en kustwacht! Het merendeel van de piloten zijn gestaald en gehard ten opzichte van de mensheid, en hebben minder zorg over het doden en uitroeien van ongewenste ‘aspecten’ van Amerika en de wereld. Ik zweer het je, de meerderheid van de piloten zijn als robots of machines. Ik noem ze Tanker Terminators.’

chemtrails and airplane

‘Ik zou dit eigenlijk niet moeten vertellen…
Maar bijna een derde van alle vluchten worden georganiseerd vanaf kleine eilanden, zonder naam, waar nieuwe basissen worden gebouwd, met een snelheid van acht per jaar! Op deze extreem afgelegen eilanden worden rijen HAARP-stations opgetrokken, van elk mogelijk ontwerp, met veel programma’s rond deze eilanden, tot in de diepten van de oceaan zelf. De marine heeft geavanceerde onderwaterbouw technologie ontwikkeld. Die maakt het mogelijk om volledig autonome robotduikboten aan te sturen, om over grote afstanden te reizen. En ze vervaardigen zelfs onderdelen voor dit enorme scala aan onderwater voertuigen, naarmate ze verder ontwikkeld worden voor de open zeebodem. Iedere keer dat je ziet of hoort over militaire oefeningen op zee, zijn deze daar in principe voor ondersteuning, en ter aanvulling van de voorraad voor hun leger van onderwaterrobots. Er is mogelijk één aquatische robot per vliegtuig, en dat zal binnenkort het dubbele zijn.

Je zult nooit in staat zijn om op Google Earth te zoeken naar deze zaken…

anders dan af en toe door een fout bij het vervagen van sommige basissen, of door vlekkerige beelden van onderwater werken. Het is onmogelijk om deze objecten te vinden! Ze hebben zelfs nepwolken geschilderd boven een aantal van onze eilandinstallaties, om nieuwsgierige ogen weg te houden. Ik kreeg sommige van die beelden te zien door burgerlijke vrienden. Dat is de reden dat ik dit weet.

Ik begrijp je zorg voor de veiligheid van de mensen.
Maar, hier is de leugen! Er zijn ons video’s getoond tijdens onze opleiding van catastrofale vernietiging van ons vaderland, door zeer geavanceerde wapens. Toen vertelden ze ons, dat dit de gevolgen zullen zijn als we niet vliegen. Onze inspanningen, met het bouwen van een defensief atmosferisch wapenschild, zijn de enige missies in hun soort in de wereld. We krijgen meer betaald dan enig andere piloot voor onze dienst. Behalve dan de Air Force-1 piloten; die verdienen net zoveel, of zelfs meer dan dat. We worden in een duistere, geheime wereld gehouden voor onze eigen bescherming. Ze vertellen ons, dat geheimhouding onze bescherming is, en dat we niet moeten luisteren naar openbare argumenten!

Wij weten allemaal af van het Cyber-programma ‘Flashpoint’, of ‘FP-03’, zoals bekend is binnen de veteranen gemeenschap. Dit programma is er een van zelfvernietiging, dat op afstand kan worden geactiveerd, overal vandaan, vanuit water of onderwater basissen, of vanuit een andere, luchtmobiele eenheid. Het signaal wordt gecodeerd door ‘drie’ satellieten, en kan niet worden verstoord of geblokkeerd!

Op het bewuste moment krijg je 15 seconden om vrede te sluiten met ‘uw God’.

Ze vertellen ons dat FP bestaat, om te voorkomen dat onze vliegtuigen bij een ongeluk neerkomen in dichtbevolkte gebieden. Ze kunnen op afstand onze vliegtuigen tot ontploffing brengen, boven veilige zones. Maar ergens diep van binnen zijn we er vrijwel zeker van, dat dit een beveiligingsprogramma is, om piloten te weerhouden van het overhandigen van informatie aan openbare, private of civiele autoriteiten!

Heb je ooit een lid van de bemanning van de weinige crashes, die zich hebben voorgedaan, nog levend teruggezien? Elk vliegtuig dat naar beneden is gekomen, werd volledig verwoest! Daar is een goede reden voor; dat is zeker.’

chemtrails airplane from the inside

‘We riskeren ons leven, in meer dan één opzicht, elke keer als we vliegen, vooral tijdens nachtvluchten.

Ze dragen ons op om op steeds lagere en lagere hoogten te vliegen.

We voelen ons als ‘een enorm imperium van sproeivliegtuigen met duistere macht’, en weten dat op een nacht ‘Bubba’, of Billy Joe op ons zal schieten, wanneer we onder het maanlicht over hun gewassen en velden sproeien.
Ik weet dat sommige vliegtuigen werden beschoten en vervolgens neergehaald, door voornamelijk Russische, Chinese en Koreaanse wapens. Maar de media zullen deze gebeurtenissen nooit vermelden! Aangezien het hen niet is toegestaan om over deze vluchten te rapporteren. Dat moet wel waar zijn, want ik heb nog geen gedetailleerd of diepgaand openbaar verslag van onze missies gezien, anders dan in samenzweringsprogramma’s en op anti-overheidswebsites.

Ik riskeer alles voor deze openbaarmaking van zoveel informatie, en je zult er maar weinig vinden zoals ik.

Zelfs mijn eigen cockpitbemanning zou mij hebben gearresteerd, en voor de krijgsraad brengen, als ze wisten van deze dialoog. Dat is de reden waarom ik je niet rechtstreeks kan e-mailen. Maar, van wat je neef me vertelt, je riskeert ook van alles, alleen al om deze informatie naar buiten te brengen aan je collega’s. Een saluut voor je, omdat je opstaat tegen de overheid en tegen Big Brother.

Ik zou graag naar huis gaan morgen, en zonder nog één enkele minuut vliegtijd. Behalve in een klein lichtgewicht vliegtuigje, of op een motor. Ik mis die prachtige blauwe luchten uit mijn jeugd, en ik schaam me dat ik die droom kapotmaak.

Misschien dat er meer piloten hiervan horen of hierover lezen, en besluiten om ook naar voren te komen.

Ik ken slechts een klein deel van het grotere plaatje, omdat ze alles in andere hokjes onderverdelen. Zodra ik over nieuwe belangrijke ontwikkelingen beschik, dan zal ik je neef een email sturen.’

Indigo Skyfold Piloot

 

Nu, deze man voelt een weifeling binnen de gelederen, en voelt dat er een soort van muiterij gaande is, die aan de oppervlakte komt voor dit hele geo-engineering, wereldwijde witwassen. Als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn neef heeft nog steeds vrienden, ook op hoge plaatsen, dus helpt hij mee om de piloot te beschermen.

Het laatste woord van de piloot was op 11 december 2014:

‘Alle piloten op verlof zijn verplicht om zich te melden bij hun CO op 15 december 2014, voor speciale trainingsoperaties, om hen te kwalificeren voor ‘Indigo Fase II’ vluchten. Naar verwachting zullen deze worden gestart op 21 januari 2015.’ Dit waren zijn eigen woorden, niet die van de Air Force. Hij wilde dat ik dit benadrukte.

Hij is van mening dat de focus van hun vluchten (na 2014) naar gebieden zullen worden verplaatst ten oosten van Californië en Texas, voor de bevordering van de droogte verder landinwaarts. Plus hij voelt dat er een geheel nieuwe, zeer giftige chemtrail mix zal worden gespoten, met behulp van nieuwe technologie, die deze speciale chemtrails volledig onzichtbaar maakt.

Dit is geen atmosferisch schild van bescherming!

Het willekeurig, wijdverbreid en systematisch sproeien van giftige aërosolen door de lucht in de hele wereld kan onmogelijk iets te maken hebben met ‘nationale veiligheid’. En deze klokkenluider liet zich niet hersenspoelen door zijn superieuren. Geo-engineering heeft bewezen buitengewoon schadelijk te zijn voor zowel de gezondheid van de mens als het milieu.

 

Bron:

https://geopolitics.co/2015/04/03/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/

You may also like