Breaking news na medische analyse: PCR-tests blijken hulpmiddel te zijn voor genocide

UPDATE 22-12-2022  Een analyse van teststaafjes van COVID PCR tests door een Ziekenhuis in Slowakije bevestigt genocide. Dit is een wereldwijd, doordacht en zorgvuldig voorbereid evenement!

Zeer verontrustend nieuws uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel in Bratislava een onderzoek uitvoerde naar de PCR-tests. Zij kwamen tot de conclusie dat de wattenstaafjes tests, die men door de neus inbrengt helemaal tot aan de hersenen, gemaakt zijn om je lichaam met DARPA Hydrogel te implanteren.

Crimineel instrument voor genocide

De analyse werd uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 (deze website is helaas offline gehaald nu) op teststaafjes in sets: SD Biosensor, Abbott en Nadal, in een – uit veiligheid – niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium in Bratislava, Slowakije. Hier is de link naar de volledige, begrijpbare studie in PDF formaat. Zelfs een leek als ik kan dit begrijpen.

En iedereen, die minimaal een standaard schoolmicroscoop en een testmicroscoop heeft, kan de informatie verifiëren, met betrekking tot de hier gepubliceerde test wattenstaafjes. Alle informatie over teststaafjes, DARPA Hydrogel en Lithium is publiekelijk beschikbaar in wetenschappelijk en zakelijk werk. Zie hiervoor de links onderaan het PDF document en onderaan dit artikel.

Uit deze informatie blijkt duidelijk, dat teststaafjes een crimineel instrument zijn voor genocide van de bevolking van Slowakije. Dit is echter een wereldwijd, doordacht en zorgvuldig voorbereid evenement!

 

Holle nylonvezels aan het uiteinde van PCR-tests

PCR test swab Iodine stained shows nylon hollow fibers under microscope 

Deze gebroken-gevormde vezeluiteinden hebben tot taak om het epitheel, de oppervlaktelaag van uw slijmvliezen, te verstoren. Door hun breuk aan het uiteinde en de daaropvolgende uitspoeling en verliezen van hun vezelinhoud – dat is DARPA Hydrogel en Lithium – komen deze stoffen in uw lichaam terecht… vlakbij de hersenen! Deze holle vezels ofwel draden zijn gepatenteerd door, u raadt het al, DARPA.

 

Longitudinally open fiber with broken end and Darpa Hydrogel content balls

Deze afbeelding toont een in de lengte geopende vezel met gebroken uiteinde, en laat DARPA Hydrogel balletjes zien. Zie ook de overige afbeeldingen in het PDF ter verduidelijking (nu dus offline), maar deze kunt u ook hier bekijken.

Dit ‘materiaal’ nu blijft achter na lediging achterin uw neusholte!
Na contact van de DARPA Hydrogel met uw organische vloeistoffen, zoals speeksel, beginnen ze al binnen enkele minuten rechthoekige kristalstructuren te vormen. Deze groeien en vermenigvuldigen zich. Zie het resultaat na 24 uur!

Hoofddoel: uw pijnappelklier

Deze DARPA Hydrogel ‘kristallen’ creëren een ruimtelijke 3D structuur, en groeien dwars door uw lichaamsweefsel heen.
DARPA Hydrogel kristallen groeiden onder de microscoop in de richting van het magnetische veld… Dit betekent, dat het in de neusholte richting de pijnappelklier groeit. De pijnappelklier creëert namelijk een plaatselijk sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde.

U moet beseffen dat natuurlijke kristallisatie van speeksel, dus zonder DARPA Hydrogel, kristallen creëert, die geen 3D ruimtelijke modellen vormen en ook geen rechthoekige structuren; ze groeien ook niet fractaal, waardoor ze zich vermenigvuldigen.

Ivermectine als test gebruikt…

Als een soort van test werd Ivermectine toegevoegd aan de onnatuurlijke kristallisatie. Dit veroorzaakte een onmiddellijke, volledige en permanente verdwijning van de DARPA Hydrogel-kristalstructuren. Ivermectine heeft dus een ongelooflijk sterk effect tegen dat wat DARPA Hydrogel in onze organismen aanmaakt! Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel, dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.
UPDATE: Ivermectine is een onderdeel van de schadelijke Big Pharma medicatie! Het mag dan mogelijk wat resultaat opleveren, maar bevat een chemische stof. Chemische stoffen in ons lichaam zullen de enzymatische processen verstoren, die het natuurlijke genezings- en ontgiftingsproces juist vertragen! Op de langere termijn kan dit grote schade aanrichten, en de gecontroleerde oppositie artsen weten dit maar al te goed. Dat is de reden dat Ivermectine zo wordt gepusht momenteel. Beter is het op zoek te gaan naar zeer goed werkende natuurlijke remedies!

Het effect van DARPA Hydrogel op menselijke bloedcellen

Toevoeging van DARPA Hydrogel uit het PCR teststaafje resulteerde in, schrik niet, een totale slachting van rode bloedcellen! Bovendien vormt DARPA Hydrogel al binnen enkele seconden bloedstolsels. Deze stolsels beschadigen en verstoppen vervolgens de bloedvaten!

 

Samenvatting

Na het opzettelijk uitzetten van een mengsel van nylonvezelfragmenten in uw neus, blijft DARPA Hydrogel samen met Lithium op het neusslijmvlies achter, onder de hypofyse en pijnappelklier. Dit mengsel reageert onmiddellijk met levende structuren, om vervolgens kristallen te vormen, die gericht zijn op de pijnappelklier, die haar eigen elektromagnetische veld heeft. De mens is immers een bio-elektrisch wezen. De vorm van de kristallen zegt iets over het type hydrogel, dat werd gebruikt. De kristallen zijn geleidend, vanwege het Lithium dat erin zit! De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen, en omgekeerd, signalen van de cel naar de zender verzenden.
Het zijn dus eigenlijk nano-antennes!

Lithium is een element (verwijzing naar Li), dat van nature niet bij mensen voorkomt. Het is zeer giftig voor de invloed van onze pijnappelklier! In lage doses blokkeert het de pijnappelklier, en in hogere doses kan het deze volledig vernietigen.

Aluminium en kwik hebben ook toxische effecten op de pijnappelklier, die veel in vaccins worden gebruikt. De pijnappelklier produceert serotonine, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd, en het controleert het bioritme van de mens. Deze klier in onze hersenen is cruciaal voor hogere hersenactiviteit (creativiteit, vooruitziendheid), en voor sociale interacties van de mens. Het speelt zelfs een rol bij de gezondheid van ons immuunsysteem!

DARPA Hydrogel is een kunstmatige substantie, die een omvormer creëert tussen het elektromagnetische signaal en levende cel, weefsel en orgaan. Het zet een elektromagnetisch signaal van een zender om in een signaal, dat een levende cel begrijpt en erop reageert.

Waarom een foto van een kever?

In een DARPA experiment werd DARPA Hydrogel in zijn zenuwstructuren geïnjecteerd, en de kever werd bestuurbaar via een radio. DARPA Hydrogel en Lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier, en kunnen ervoor zorgen dat de denkende persoon een controleerbare bio-robot wordt!

 

Vaccins bevatten DARPA Hydrogel, Lithium en genetische informatie

Een Hydrogel is een drager van een werkzame stof, om deze stof op een vooraf gewenste plaats in het lichaam te krijgen. Vaccins bevatten DARPA Hydrogel, Lithium en gepatenteerde genetische informatie. Boodschapper-RNA ofwel mRNA is geen ongeteste nieuwigheid! In de fokkerij en voor topsporters werd dit type al jaren gebruikt als doping. Voor topsporters geldt dat dit soort doping de levensduur aanzienlijk verkort.

Genetische informatie in het vaccin leidt tot het ontstaan ​​van een gepatenteerde mutant. Met andere woorden, als mens bent u dan gepatenteerd en uw DNA wordt geleidelijk veranderd na vaccinatie. De droom van de duistere krachten rond Bill Gates is, om deze mutanten te dwingen regelmatig te upgraden, net zoals een computerprogramma. En dit gebeurt bijvoorbeeld door regelmatige vaccinaties.

 

P.S. | De analyse sluit af met:

Holle nylonvezels van DARPA Hydrogel vullen bijvoorbeeld ook de plastic mondkapjes van de FFP2-standaard. Deze DARPA Hydrogel nu, met toevoegingen, komt langzaam vrij uit deze maskers. En bij het ademen komt het de menselijke luchtwegen binnen.
De wattenstaafjes, die voor PCR tests worden gebruikt, zijn ook samengesteld uit holle nylonvezels met DARPA Hydrogel.

DARPA technologieën en mogelijkheden | DARPA.mil

DARPA is de Defense Advanced Research Projects Agency, een onderzoeks- en ontwikkelingsagentschap van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. DARPA is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van opkomende technologieën, bestemd voor gebruik door het leger. Oorspronkelijk bekend als de Advanced Research Projects Agency, werd het bureau op 7 februari 1958 opgericht door president Dwight D. Eisenhower, VS.

 

LINKS onderaan de analyse

Copan.com

https://www.DARPA.mil/work-with-us/covid-19

https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2020/05/18/technology-in-a-time-of-crisis-how-darpa-and-ai-are-shaping-the-future/?sh=61f4d3a14e47

https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y

https://asymmetricd.wordpress.com/2018/04/17/7-ambitious-darpa-projects-that-will-help-out-the-military-of-the-future-4/

https://www.inverse.com/article/22675-DARPA-cyborg-insects

https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-sniffers-just-the-latest-military-insect-cyborg/?sh=6ca80ccb3efa

https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s40345-020-00191-4

https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)30564-2/fulltext

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/

Ochorenia endokrinného systémuOchorenia endokrinného systému

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27

https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-DeviRao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b

https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.pdf

5  https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html

 

Bron:

Analysis of test sticks from surface testing in the Slovak Republic -confirmation of genocide

You may also like