treatments against Coronavirus that really work - proven
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Bewezen werkende geneesmiddelen tegen COVID-19

Geneeswijzen voor COVID-19 zijn voor iedereen beschikbaar! Dit is een feit en is bewezen door duizenden artsen wereldwijd. Met dank aan alle artsen, die actie ondernamen en hun mond durfden te openen over de Coronaleugens.

‘Er is geen werkend medicijn voor COVID-19. Daarom moeten we jullie leven onmogelijk maken met ongezonde mondmaskers, vreselijke social distancing en verwoestende lockdowns, en… moet iedereen zo snel mogelijk een levensgevaarlijk vaccin ingespoten krijgen!’ Dat is de boodschap, die door de mainstream media en politieke overheden verspreid wordt. Maar vraag je eens af: Is dat echt zo?

Zijn er inderdaad geen werkende medicijnen tegen COVID-19?

Vele duizenden Coronapatiënten zijn reeds succesvol behandeld. Er is zelfs sprake van diverse behandelmethoden. Deze therapieën zijn veilig, goedkoop en verbazingwekkend effectief.

Tot grote verbijstering van duizenden artsen wereldwijd, wordt deze informatie echter agressief onderdrukt.

Het is overduidelijk, dat de mainstream media en de overheid niet willen dat u en ik dit weten. Het plan van de Illuminati, de elite, is immers om de hele mensheid tegen hun wil te onderwerpen aan een reeks nieuwe vaccinaties, die gekoppeld worden aan internationale digitale controlesystemen. Velen gaan daarom zelf op onderzoek uit.

 

Medische experts bevestigen geneeswijzen voor COVID-19 

De bronlink vermeldt slechts een aantal artsen, want er zijn wereldwijd vele duizenden artsen, die deze medische protocollen onderschrijven. Om er hier een paar te noemen, zo is er professor Didier Raoult, Franse arts en microbioloog; hij wordt beschouwd als een wereldautoriteit en -deskundige op het gebied van infectieziekten. Dr. Rob Elens, MD, eigenaar van Medisch Centrum De Peel in Nederland: hij leidt duizenden artsen, die pleiten voor werkende behandelingen voor COVID-19.

 

COVID remedie nummer 1: Hydroxychloroquine + Zink

Hydroxychloroquine against Corona

Aan het begin van de ‘pandemie’ behandelde professor Raoult COVID patiënten met een medicijn, dat al meer dan zestig jaar bestaat en beroemd is om zijn veiligheid en efficiëntie bij het verslaan van Coronavirussen: hydroxychloroquine. In landen, waar hydroxychloroquine op grote schaal wordt gebruikt, zoals bijvoorbeeld veel Afrikaanse landen, is er vrijwel geen COVID-19!

Professor Didier Raoult behandelde meer dan vierduizend patiënten met hydroxychloroquine + azitromycine, en ze herstelden praktisch allemaal, met uitzondering van slechts een handjevol hoogbejaarden, die al enkele dodelijke aandoeningen hadden. Zijn succespercentage was dus bijna 100%. ‘Dit is het einde van de pandemie!’, zei professor Raoult.

Dit ongelooflijke succes inspireerde vele andere artsen over de hele wereld om hetzelfde medicijn te gaan gebruiken. In Nederland gaf Dr. Rob Elens al zijn COVID patiënten hydroxychloroquine in combinatie met zink, en zag iedereen herstellen in gemiddeld vier dagen. Niemand hoefde te worden opgenomen in het ziekenhuis.

Samen met 2,700+ (!) andere medische professionals stuurde hij een brief naar de Nederlandse overheid, om hydroxychloroquine te verdedigen en hen te vragen het in het standaardprotocol op te nemen.

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko meer dan 1000 COVID patiënten met hydroxychloroquine + zink + azitromycine. Hij had ook een 100% herstelpercentage, meestal binnen enkele dagen, met nauwelijks bijwerkingen en geen ziekenhuisopnames.

HCQ is het pistool en zink is de kogel

De manier waarop deze behandeling werkt, is zeer eenvoudig. In principe is het zink, dat het virus doodt. Het kan echter moeilijk zijn voor zink om door de celwand te dringen. Daar komt HCQ bij kijken: het helpt zink om door de celwand heen te breken, zodat zink het virus kan vernietigen. Azitromycine helpt extra infecties te voorkomen. Zie het als volgt: hydroxychloroquine is het pistool dat de kogel (zink) afschiet en azitromycine is een beschermend vest.
En zo zijn er duizenden patiënten meer, die door dit middel toe te dienen, reeds genezen werden.

Quercetine als alternatief voor hydroxychloroquine

Een zeer goed alternatief voor HCQ is een natuurlijk supplement, genaamd Quercetine, dat hetzelfde doet als HCQ: het helpt zink door de celwand te breken, zodat dit het virus kan doden.
Quercetine kan gemakkelijk worden gekocht in gezondheidswinkels, of je kunt het vinden op het internet.

Quercetine 500mg capsules - hoge dosering - 120 capsules - Amazone.nl

COVID remedie nummer 2: Vernevelde waterstofperoxide, intraveneuze vitamine C en jodium, samen met orale toediening van vitamine A en D

nebulizer, vernevelaar against Corona

Een tweede bewezen, veilige en effectieve remedie voor COVID-19 werd ontwikkeld door Dr. David Brownstein uit de Amerikaanse staat Michigan. Dr. Brownstein heeft meer dan dertig jaar ervaring in de holistische geneeskunde. Deze remedie is bevestigd door wereldleiders in de natuurlijke zorg.

Holistisch betekent ‘volkomen’. Deze medische benadering gaat dieper dan de orthodoxe allopathie, omdat het kijkt naar het algemene fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn van de mens, voordat het een behandeling aanbeveelt. De nadruk wordt gelegd op goede voeding en het vermijden van stoffen, zoals chemicaliën, die het lichaam vervuilen.

Dr. Brownstein begon zijn patiënten te behandelen met een natuurlijk en veilig protocol van intraveneuze vitamine C en jodium, vernevelde waterstofperoxide, samen met orale toediening van vitamine A en D. Zijn interview met Highwire werd gecensureerd door Youtube, waarin hij het volgende zei:

‘We hebben meer dan honderd patiënten behandeld, en ze zijn allemaal beter. Niemand is in het ziekenhuis opgenomen of geventileerd. We hadden hiermee een 100% succespercentage. We hebben patiënten behandeld, die erg oud en erg ziek waren, en we dachten dat ze doodgingen. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.’

Hoe werkt waterstofperoxide?

Waterstofperoxide zit binnen en buiten de cellen in lage niveaus, klaar om in grotere hoeveelheden te worden gegenereerd, zodra een ziekteverwekker wordt gedetecteerd door het immuunsysteem.
Het vernevelen van waterstofperoxide in de sinussen, keel en longen is een eenvoudige manier om de natuurlijke expressie van waterstofperoxide in het lichaam te vergroten, ter bestrijding van infecties.
Naast directe viricidale effecten, verbetert jodium de functie van de witte bloedcellen en de productie van schildklierhormonen. Dit biedt een metabole boost aan witte bloedcellen om de antimicrobiële eigenschappen van waterstofperoxide te verhogen, wat een manier is waarop het immuunsysteem werkt om ziekteverwekkers te doden.
Bij gebruik in hoge doses, verhoogt vitamine C ook de productie van waterstofperoxide, terwijl vitamine A helpt bij het moduleren van het immuunsysteem.
Koop een vernevelaar en een voorraad inneembare waterstofperoxide, jodium en zoutoplossing. Op die manier heb je alles wat je nodig hebt en kun je thuis beginnen met de behandeling bij de eerste tekenen van een luchtweginfectie. Neem contact op met je huisarts en deel deze info met hem, voor je dit zelf in praktijk brengt.

 

COVID remedie nummer 3: Vernevelde Budesonide

Dr. Richard Bartlett is al 20 jaar de gezondheidsdeskundige voor het CBS-filiaal in West-Texas. Hij heeft meer dan 500 COVID-19 patiënten behandeld met een 100% succespercentage, met behulp van een bekend astma medicijn: Budesonide.

Verschillende COVID patiënten met ernstige onderliggende aandoeningen herstelden snel na behandeling met Budesonide. Het rapport bevat ook praktische instructies voor het gebruik van deze behandeling, samen met ondersteunende therapie, waaronder biaxine, zink en aspirine. Overleg met je huisarts over het toepassen van dit protocol.

 

Deze drie behandelingen zijn allemaal verbazingwekkend effectief, zeer veilig en goedkoop.

En er worden meer behandelingen ontwikkeld… geweldig nieuws voor onze wereld, zou je zeggen!
Maar… volgens de massamedia en de overheid is de ‘pandemie’ nog steeds in volle gang en richt ze overal ter wereld ravages aan. Hoe is dat mogelijk, als er zulke krachtige behandelingen bestaan? Het antwoord is zeer verontrustend…

Genezing is verboden.

Mainstream media, social media, allerlei ‘gezondheidsorganisaties’, zoals de WHO, Big Pharma en politieke overheden doen er alles aan om deze geneeswijzen te onderdrukken en te verbergen voor de mensen.

American doctors are censored

America’s Frontline Doctors is een groep medische experts met tientallen jaren ervaring en gezaghebbende posities in de Amerikaanse medische gemeenschap. Publiekelijk verklaarden zij:

‘Er is geen reden om bang te zijn. Niemand hoeft te sterven. Er is preventie voor COVID-19 en… er is een remedie: hydroxychloroquine met zink! Het breekt het ziekteproces af en is veilig om te gebruiken. We hebben grote aantallen Coronapatiënten met groot succes behandeld.’

Deze nationale groep artsen deelde een geweldige boodschap van hoop en genezing, die hard nodig is in de hele wereld. De live-uitzending had twintig miljoen views! De mensheid hoorde eindelijk het juiste nieuws. Niet van mediagiganten of politieke leiders, maar van ervaren artsen, die weten waar ze het over hebben. Toen gebeurde er iets…

 

Criminele censuur

YouTube en Facebook verwijderden hun video, hun hele website werd van Squarespace gehaald, en berichten op Twitter van deze artsen werden gewist. Hun boodschap werd gecensureerd over het hele internet.

‘WOW: Social media bedrijven censureren nu de medische studies van getrainde artsen en medische onderzoekers, als het tegen hun verhaal ingaat. Ze bestempelen medische studies als ‘fake nieuws’. Waarom beperken gouverneurs het voorschrijven van een 65 jaar oud medicijn, dat door de FDA goedgekeurd is, en geven ze de apotheken bevoegdheid om doktersvoorschriften af te wijzen? Dit zijn ongekende acties, die nog nooit eerder zijn gebeurd in de geneeskunde.’

Het gevaar bestaat nu dat meer medische websites en blogs worden verwijderd van het internet.

Dr. Rob Elens, die al zijn COVID patiënten binnen enkele dagen zag herstellen, werd door de medische inspectie van Nederland op de vingers getikt. Hij kreeg het bevel te stoppen met het behandelen van zijn patiënten door middel van HCQ + zink, anders zou hij zijn medische licentie verliezen. Hij moest de mensen dus letterlijk laten sterven! Hij maakte verschillende video’s, om mensen te informeren over behandelmethodes voor COVID-19… die onmiddellijk werden verwijderd van YouTube:

‘De regeringen zeggen dat er geen behandeling is voor Covid-19. Het is een leugen. Het is bedrog. Ze willen COVID-19 niet genezen, omdat… iedereen de vaccins moet krijgen.’

Frauduleuze studies diskwalificeren een veilig medicijn voor COVID-19

Afgezien van de censuur is er nog iets ergers aan de hand: voormalige gerespecteerde wetenschappelijke instellingen, zoals The Lancet uit het Verenigd Koninkrijk, plegen vulgaire fraude met valse onderzoeken, om levensreddende behandelingen in diskrediet te brengen. The Lancet publiceerde een artikel, dat zogenaamd ‘bewezen’ heeft, hoe ineffectief en schadelijk HCQ is. Resultaat? De hele wereld begon dit geneesmiddel af te wijzen.

 

Ga voor het volledige artikel naar StopWorldControl.com, en deel het zoveel je kan en nu het nog kan!

about 100 percent success with alternative cures against Corona

Op deze nieuwe website, Eindtijdnieuws.com, vind je ook informatie over waarom de censuur zo zwaar is. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘Illuminati’, of ‘vaccin’, om meer te weten te komen over wie de touwtjes nu eigenlijk in handen hebben.

 

Bron:

https://www.stopworldcontrol.com/nl/genezing/?tl_inbound=1&tl_target_all=1

 

Zie ook:

https://andreaskalcker.com/en/

You may also like