Bereiden we ons voor op een Mega aardbeving?

Begin met je veiligheidsgordels vast te maken… De aardkorst is aan het verschuiven en er staan grote veranderingen op het punt te gebeuren: volg de laatste gebeurtenissen en inside informatie. 

Hier in het Noordwesten van de Verenigde Staten vullen alle vulkanen zich op dit moment met magma; we zijn klaar om in de oceaan te glijden. Mount Rainier, Mount Baker, Mount Adams, Mount Saint Helens, Crater Lake, Mammoth Mountain… zijn constant aan het schudden. Het magma is aan het stijgen in Mammoth.

We hebben een financiële reset, we hebben binnenkort digitale valuta, de globalisten vroegen aan de Bank of England, of ze er klaar voor zijn om negatieve rente te gaan invoeren. Dus alles komt nu naar één punt: de globalisten maken zich klaar voor het eindspel.

Eén ding kan ik met de mensen delen, waarvan ik denk dat het echt een zegen zal zijn.

Je hebt het over de hele beweging, die nu op de planeet aan de gang is; dat is absoluut correct. Ik bedoel, we kunnen het zien. Er is een video, die ik hier voor me heb van dutchsinse. Hij volgt deze aardbevingen altijd op de voet, en hij is zo accuraat!

FEMA is volledig geactiveerd; ze zijn aan het opzetten!

Onlangs hebben zij vergaderingen gehouden.
Laat me één ding zeggen, de bronnen die ik heb, zijn allen gelovigen. En ook al zijn ze het er niet mee eens over wat er gaande is in hun respectievelijke takken van de overheid, ze willen dat de mensen weten wat er aan de hand is! En ik voel dat ik dit moet zeggen, want soms denken mensen: ‘Oh my gosh! FEMA! Oh, die afschuwelijke, vreselijke FEMA!’
Nu, de mensen die ik ken, weten dit! Maar er zijn nog steeds enkelen binnen FEMA, die goede mensen zijn, die weten wat er gaande is. Daarom zijn ze bereid om de dingen, die er gebeuren, te delen en bloot te leggen.

FEMA is activated throughout the USA

Ik weet zeker, dat ze daar misschien verblijven, zodat ze het de mensen kunnen vertellen!

De ingenieur, die ik ken, is echt een schat aan informatie voor mij geweest. En wat zeer uniek is, is dat de informatie van daaruit gewoon aansluit bij de informatie, die ik krijg van mensen in het Pentagon.

Laat me eerst teruggaan naar de FEMA ingenieur; hij vertelde me duidelijk dat de FEMA kampen geactiveerd zijn.

Ze verwachten een enorme… – de manier waarop hij het tegen me zei: ze zijn geïnformeerd en voorbereid, en ze brachten de hooggeplaatste mensen FEMA binnen, en ze herbevestigden hun toewijding aan wat ze doen. Ze vertelden me, dat ze op het punt staan te worden geconfronteerd met een catastrofe, zoals weer-of aarde-gerelateerde gebeurtenissen, zoals ze het noemen, wat zal leiden tot een massaal verlies aan leven.

De invloed van ‘Planet X’

Sommige dingen, die ik nu zeg, daarvan mag ik niet zeggen hoe ik ze weet, omdat ik zekere individuen moet beschermen vanwege de informatie, die met me wordt gedeeld. En misschien zou het er toe doen als ik dit deel, maar ik voel dat ik dit niet moet doen op dit punt. Daarom, wij spreken niet via e-mails of telefoon, maar gebruiken beveiligde communicatie.

In maart dit jaar werd me verteld, dat er zware stormen en winden zouden gaan plaatsvinden.

We hebben dit kunnen zien. Ook werd me verteld, dat we record brekende orkanen zouden gaan zien en ook een ongewoon hoog aantal orkanen; ook dit hebben we zien plaatsvinden. Maar toen werd me verteld, dat in de maand september de wereld in serieuze moeilijkheden zou komen. Eén ding wat ik wel wil opmerken is, dat de bron, die mij deze informatie gaf, telkens een maand of twee ernaast zat, want alles wat ik zag gebeuren, kwam telkens 1 of 2 maanden later. Hij sprak over asteroïden, maar hij zei nooit dat de asteroïden een groot probleem zouden vormen in september. In ieder geval, wat er is gebeurd nu en zelfs in september: we hebben inderdaad enkele rotsen uit de ruimte naar de aarde zien komen. Ze zeiden ook dat het klein begint; de meeste ervan zullen gewoon opbranden in de atmosfeer.

Echter, gedurende de komende twee jaar zullen asteroïde impacts meer en meer gaan toenemen.

Maar hier komt het probleem. Natuurlijk is mij in maart ook verteld, dat aardbevingen zouden plaatsvinden en vulkanen zouden uitbarsten, op een manier die we niet eerder hebben gezien. En nu zitten we al in oktober, een maand later dan hij mij vertelde. Maar nu gaan we het hebben over wat er echt aan de hand is. Er is namelijk een reden, waarom al deze gebeurtenissen plaatsvinden.

De aarde is op dit moment een enorme hoeveelheid energie aan het absorberen.

En er zijn twee plekken, waar deze energie vandaan komt:

1  energie van het zonneminimum.

energie van een puinwolk.

Een puinwolk geeft een enorme hoeveelheid straling af.

Mij is verteld, dat we die wolk binnengingen in juni dit jaar. Eén informatiebron hierin is een wetenschapper, die ook voor de regering werkt. En juist vanwege het absorberen van zoveel energie, warmt het de korst van de aarde op! Maar de aarde kan zoveel druk niet aan en het is tot een kookpunt gekomen. Wat er gebeurt is, dat de aardkorst aan het bewegen is (plaatverschuiving)!

De regering gaat op dit moment in een noodtoestand, maar dit wordt de mensen niet verteld.

Begin dit jaar werd me verteld, dat de dingen echt zullen gaan escaleren. Men wist alleen niet wanneer; het kon zes maanden zijn tot anderhalf jaar. Mij werd gezegd, wanneer dingen echt ernstig worden, zal de regering hierover 2 weken vooraf ingelicht worden, maar het volk slechts 24 tot 48 uur van tevoren over wat er echt gaat plaatsvinden. Echter, mogelijk vóór die tijd al zou de informatie gelekt gaan worden. Dus wat ik je nu ga vertellen, daarvan weet ik niet of het dat informatielek is! Zelf denk ik echter niet dat het de ‘big thing’ is, maar nog slechts het begin.

Vanwege al deze aardkostverschuivingen is de regering nu in een noodtoestand.

De platen van de Cascadia breuk zijn aan het verschuiven, die van de New Madrid breuklijn zijn ook aan het verschuiven. Alles komt nu tot leven, en ook is de aardkorst aan het verschuiven in Indonesië, Japan en de Filipijnen. Door dit bewegen en verschuiven van de tektonische platen, zal het helpen om de Magnitude van een monster-aardbeving te verplaatsen. Dus dat is eigenlijk goed nieuws! De regering rekent echter op een min. 70% kans op een zware aardbeving door alles wat nu gaande is. Volgens Pentagon en FEMA bronnen kan het weken tot maanden duren voordat deze zware aardbeving plaats gaat vinden.

Omdat de aarde wordt gebombardeerd door al deze energie en straling, komt deze vrij in de ionosfeer.

En dat is waar de situatie echt ernstig wordt! De ionosfeer heeft dunne laagjes in zich. En hoewel het zichzelf zal beschermen door dikker te worden, zal het op een gegeven moment plasma bliksem naar de aarde terug sturen en zich op die manier ontladen. De wetenschapper schreef mij, dat je dan niet moet denken aan miljoenen volts aan elektriciteit, maar aan biljoenen volts! Dit soort van plasma bliksem zal zó enorm zijn, dat het letterlijk een gat in de aardkost kan slaan en rechtstreeks naar de mantel gaat. De aardmantel ligt direct onder de aardkorst. Zo gevaarlijk is deze ontlading!

Earth bombarded with radiation and energy 2020

 

You may also like